Aras Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 To prawda, guzik wypada ciut niżej niż zwykle w SuSu w "longach". Długość marynarki... cóż. Ja mam 184,5 cm i na zdjęciu jestem bez butów. Rozmiar marynarki to 188 i jej długość jest "na styk". Raczej ją oddam, bo poza długością, którą bym może przebolał, nie do końca odpowiada mi jej styl... chyba jednak preferuję "luźniejszą" havanę SuSu. Wrzuciłem info, bo jakby ktoś chciał kupić coś z Bytom Heritage, to warto wiedzieć, iż marynarki są krótsze o rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Dobra decyzja bo na plecach układa się słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2020 Co Panowie sądzicie o marynarce: https://www.bytom.com.pl/p-bh1-02-61a-marynarka-vicenza? Z kodem rabatowym RABAT30 wychodzi rozsądna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba90 Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 19 godzin temu, Wianek napisał: Co Panowie sądzicie o marynarce: https://www.bytom.com.pl/p-bh1-02-61a-marynarka-vicenza? Z kodem rabatowym RABAT30 wychodzi rozsądna cena. Tkanina na pierwszy rzut oka wygląda bardzo fajnie. To jest ich linia premuim z przed roku czy dwóch lat. Ja bym zamówił, żeby zobaczyć jak leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 1 minutę temu, Kuba90 napisał: Tkanina na pierwszy rzut oka wygląda bardzo fajnie. To jest ich linia premuim z przed roku czy dwóch lat. Ja bym zamówił, żeby zobaczyć jak leży. Kto może być producentem tkaniny na tą marynarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Jak już chce się kupować w Bytomiu, to według mnie lepiej kupić za niższą cenę (koło 300zł) marynarkę z tkaniny renomowanego producenta, bo później i tak trzeba liczyć się z kosztem przeróbek krawieckich (skrócenie rękawów). Same marynarki mają specyficzną konstrukcję i nie każdemu może to leżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba90 Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 54 minuty temu, Wianek napisał: Kto może być producentem tkaniny na tą marynarkę? Niestety nie ma informacji, jako że jest to Noblesse Oblige to na standardy Bytomia zakładałbym, że to jedne z lepszych tkanin. Chociaż niestety nie ma zasady. Ja ostatnio kupiłem z tej własnie kolekcji garnitur z dostawą do domu uszyty z tkaniny VBC, ale niestety tkanina tak się świeciła, że po pierwszej przymiarce od razu zdecydowałem, że do zwrotu. Cena (biorąc pod uwagę rabat) - 385 zł jest całkiem przyjemna. Jakby nie to, że mam już za dużo letnich marynarek w szafie to bym się nad nią zastanawiał (ale ja jestem zakupoholikiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Marynarka kupiona. W poniedziałek powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 Tylko jak ja już otrzymasz, to sprawdź z czego jest podszewka, bo skład wełna i len, a po spodem poliester może być zaskoczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 20 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2020 10 minut temu, pi_senny napisał: Tylko jak ja już otrzymasz, to sprawdź z czego jest podszewka, bo skład wełna i len, a po spodem poliester może być zaskoczeniem. Bytom nie odpowiada. Ale sądzę że będzie pół-podszewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Panowie, polecam serie Noblesse oblige Bytom. Właśnie dostałem marynarkę Vicenza. Jest na pełnej podszewce ze 100% wiskozy. Producentem tkaniny (60%len i 40%wełna) użytej w marynarce jest Drago. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Gdyby nie te nieszczęsne wypełnienia ramion... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 W Vicenza są delikatne wypełnienia. Za to modele Bergamo i Giugliano niby nie mają żadnych wypełnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Słabe jakieś te nazwy, Radom, Wałbrzych... ba może nawet Czeladź, byłyby bardziej chwytliwe. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Albo taki Sosnowiec... z miękką konstrukcją i lekkim wypełnieniem ramion. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 24 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2020 15 hours ago, eye_lip said: Słabe jakieś te nazwy, Radom, Wałbrzych... ba może nawet Czeladź, byłyby bardziej chwytliwe. "Bytom Czeladź" brzmi jak nazwa relacji kolejowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 Na wykorzystanie czekają nazwy dzielnic, niemniej "Bytom Bobrek" duchem pasuje bardziej do białego podkoszulka zwanego ostatnio "żonobijką" niż do garnituru, nawet poliestrowego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 Bytom Szombierki, garnitur inspirowany mundurami górniczymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 W dniu 24.03.2020 o 14:49, ciasteczkowy napisał: "Bytom Czeladź" brzmi jak nazwa relacji kolejowej. Ale Bytom Bergamo też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 Wszyscy wiedzą że pociągi z Bytomia nie jeżdżą tak daleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 Ba, nawet nie ma połączenia z Zabrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 Wracając do tematu... On 3/23/2020 at 11:21 AM, Wianek said: Panowie, polecam serie Noblesse oblige Bytom. Właśnie dostałem marynarkę Vicenza. Jest na pełnej podszewce ze 100% wiskozy. Producentem tkaniny (60%len i 40%wełna) użytej w marynarce jest Drago. Kupiłem trencz z kolekcji Noblesse Oblige i przychylam się do zdania kolegi. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 13 minut temu, ciasteczkowy napisał: Wracając do tematu... Kupiłem trencz z kolekcji Noblesse Oblige i przychylam się do zdania kolegi. Polecam! Który model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 28 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2020 Model Perkoz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 28 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2020 Ciekawe czy modele Pescara, Modena i Parma to też Noblesse oblige? A ten Perkoz 2 to dopiero po wszywce zobaczył Pan że to Noblesse oblige, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi