jaskokoz Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 UWAGA!!!!! 🚨🚨🚨🚨 Usuwamy z grupy użytkowników, którzy pozostają nieaktywni na forum: Paulina Sobczak Henryk Bąk Kazimierz Górski Irena Wójcik Marian Chmielewski Małgorzata Jaworska Ewa Duda Jakub Malinowski Jadwiga Brzezińska Roman Sawicki Marcin Szymczak Joanna Baranowska Maciej Szczepański Czesław Wróbel Grażyna Górska Wanda Krawczyk Renata Urbańska Wiesława Tomaszewska Bożena Baranowska Ewelina Malinowska Anna Krajewska Mieczysław Zając Wiesław Przybylski Dorota Tomaszewska Jerzy Wróblewski Magdalena Adamczyk Władysław Piotrowski Marek Wiśniewski Stanisława Głowacka Agata Kubiak Marian Kowalski Piotr Szymański Stanisław Kowalski Aleksandra Szulc Tomasz Kucharski Marcin Mazurek Sebastian Baranowski Agata Wysocka Grażyna Mazur Marcin Gajewski Krystyna Sikorska Krzysztof Kowalski Małgorzata Mazurek Adam Jasiński Patrycja Makowska Piotr Adamczyk Waldemar Wieczorek Edward Szulc Janusz Andrzejewski Edyta Nowakowska Joanna Woźniak Mateusz Michalak Marta Sobczak Waldemar Makowski Marzena Jabłońska Maciej Sikora Monika Szewczyk Genowefa Cieślak Edyta Nowicka Piotr Malinowski Krzysztof Głowacki Andrzej Szewczyk Mariusz Grabowski Stefania Król Wiesław Szczepański Małgorzata Wasilewska Józef Szczepański Mariusz Kowalczyk Janina Kozłowska Roman Kwiatkowski Jadwiga Kamińska Agnieszka Zając Robert Włodarczyk Henryk Kowalski Kazimiera Zalewska Sylwia Kaźmierczak Dorota Maciejewska Jacek Laskowski Michał Sobczak Genowefa Lis Mirosław Czerwiński Agata Gajewska Zofia Bąk Marek Adamczyk Agata Pawlak Adam Jankowski Mieczysław Adamczyk Wanda Czarnecka Andrzej Ziółkowski Jarosław Laskowski Iwona Urbańska Aneta Jakubowska Zdzisław Król Maria Wiśniewska Grzegorz Borkowski Maria Głowacka Jakub Pietrzak Danuta Piotrowska Sebastian Chmielewski Adam Andrzejewski Michał Jakubowski Adam Jankowski Mieczysław Adamczyk Wanda Czarnecka Andrzej Ziółkowski Jarosław Laskowski Iwona Urbańska Aneta Jakubowska Zdzisław Król Maria Wiśniewska Grzegorz Borkowski Maria Głowacka Adam Jankowski Mieczysław Adamczyk Wanda Czarnecka Andrzej Ziółkowski Jarosław Laskowski Iwona Urbańska Aneta Jakubowska Zdzisław Król Maria Wiśniewska Grzegorz Borkowski Maria Głowacka Adam Jankowski Mieczysław Adamczyk Wanda Czarnecka Andrzej Ziółkowski Jarosław Laskowski Iwona Urbańska Aneta Jakubowska Zdzisław Król Warol Kojtyła Maria Wiśniewska Grzegorz Borkowski Maria Głowacka Grzegorz Floryda Adam Jankowski Mieczysław Adamczyk Wanda Czarnecka Andrzej Ziółkowski Jarosław Laskowski Iwona Urbańska Aneta Jakubowska Zdzisław Król Maria Wiśniewska Grzegorz Borkowski Maria Głowacka Karina Koprowicz Jeżeli przejrzałaś/eś całą tę listę szukając swojego nazwiska to przypominam, że dzisiaj Prima Aprilis 😘😂😂😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 @jaskokoz Nie no błagam, jak już nie szanujesz nas, to chociaż szanuj siebie samego xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2022 No jak tak można kpić z szacownego Forum?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 14 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2022 Czy umieszczając ogłoszenie w dziale Sprzedam muszę jeszcze do któregoś z administratorów pisać? Od 16 godzin ogłoszenie czeka na akcept. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2022 Nie trzeba co tydzień przypominać, na pewno się pojawi. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 28 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2023 Certyfikat SSL sie skonczyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 1 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2023 Co z tym certyfikatem SSL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 1 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2023 Jak się znajdzie admin to pewnie odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2023 Napisałem do Administracji już tydzień temu w sprawie certyfikatu, dzwoniłem także przedwczoraj do głównego administratora. Mi także utrudnia to moderowanie, więc będę ich nękał dalej, aż naprawią ;). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 2 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2023 W dniu 1.02.2023 o 13:04, bulyt50 napisał: Co z tym certyfikatem SSL? Spokojnie, to tylko co roku wygasa - nikt nie mógł przewidzieć, że i w tym wygaśnie 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 Trochę śmieszne, trochę straszne. Jest gorzej niż "wygasł" - jest podmieniony na jakiś generyczny certyfikat *.home.pl, czyli ktoś coś grzebał, ale nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2023 https://letsencrypt.org 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 7 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2023 Jeśli jest taka potrzeba i to forum nie ma jakichś szalonych wymogów, a pewnie nie ma, to ja mogę uruchomić serwer dla BwB pro bono. Zajmę się certami, etc. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 20 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2023 Dzień dobry, czy nowe szyfry już dotarły? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 Proponuję zacząć świętować Miesięcznice Certyfikatowe. Już się pogubiłem, czy druga to była wczoraj czy dzisiaj... a może za kilka dni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 Wygląda na to że łatwiej wymienić podeszwę w klejonych butach niż certyfikat SSL;D 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 21 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2023 To mnie uspokoiliście, bo myślałem, że to ja coś źle robię, że mi Tapatalk nie działa. Już się nawet przyzwyczaiłem do odpalania forum przez przeglądarkę w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 22 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2023 Żeby nie było że tylko uprawiam tu jakieś podśmiechujki. Trochę znam się na komputerach i niniejszym ofiarowuję swoją pomoc, doświadczenie, dobre rady, jak będzie nawet trzeba mogę nawet podwinąć rękawy i ruszyć na pomoc emacsem przez sendmail terminalem przez ssh. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 26 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2023 Ja podpowiem, że w 2023 roku załatwienie i instalacja certyfikatu SSL to jakaś godzina roboty. A jednocześnie działanie bez niego to naruszanie bezpieczeństwa wszystkich uczestników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 26 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2023 Zwykłego tak... ale tutaj potrzeba certyfikatu sartorialnego! No i admin musi mieć poprawny four-in-hand, dlatego do tej pory nie udało się go dorwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 27 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2023 O kurczę, dzisiaj pojawił się nowy certyfikat Hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 27 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 29 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2023 I Tapatalk znowu działa, przez przeglądarkę jakoś nie mogłem się zebrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 29 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2023 Przez przeglądarkę wchodziłem raz na miesiąc jak miałem dużo czasu, a tak to tapatalka wręcz codziennie używam do odwiedzenia forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 26 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń W poniedziałek wrzuciłem ogłoszenie o sprzedaży na forumowy bazarek, do tej pory brak akceptacji Moderatora. Uniżenie proszę o reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi