Aron Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Brakuje mi też opcji podglądu posta przed wysłaniem, czasami z niej korzystałem, w celu np. odpowiedniego ułożenia zdjęć. Teraz zmiana układu zdjęć jest możliwa tylko przez edycję posta (przynajmniej tak udało mi się to zrobić). EDYCJA: Podgląd jednak jest - znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Mi brakuje możliwości oznaczenia tematu jako przeczytany bez wchodzenia do niego. I zdecydowanie lepiej, gdyby kliknięcie w nazwę prowadziło domyślnie do ostatniego nieprzeczytanego posta, a nie na pierwszą stronę tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Znalazłem jeszcze jeden błąd w karcie reputacji. Mimo, że różni użytkownicy dodają punkty, to pierwsza informacja o dodaniu punktu jest wyświetlana kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Jak Ci się nie podoba, to mogę zaraz kliknąć "zabierz punkt reputacji" ;P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 No tak, teraz jeszcze doszła opcja szantażu :), której wcześniej nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 po zalogowaniu się, wybrałem opcję zapamiętania. Po zamknięciu przeglądarki i po chwili po otwarciu forum, jestem wylogowany. kilkukrotne odświeżenie (F5) powoduje "załapanie" i jestem zalogowany. chciałem jeszcze dodać zrzut z ekrany z pytaniem jak usunąć "tematy" pojawiające się w małym bloczku po prawej, ale mam błąd dodawania załączników w jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 "Ktoś dał punkty reputacji do czegoś co dodałem" - pomijając już sformułowanie, nie można tego wyłączyć. Wolałbym nie otrzymywać powiadomień, gdy ktoś da plusa. Zabrzmi to arogancko, ale dostaję sporo plusów i chciałbym mieć możliwość wyboru, czy będzie to za każdym razem anonsowane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Rzeczywiście nie ma opcji by to wyłączyć, kolejny punkt zapisany To z takich nowością: jak wpiszemy @ to możemy wskazać użytkownika i zostanie on wtedy powiadomiony (jak na fejsie), prawda @lubo69? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Nieprawda;-) bo dostałem tylko powiadomienie o plusikach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Mnie się nie podoba rozwiązanie reputacji. Bardziej wyeksponowana powinna być ilość plusów danego wpisu, a nie strzałka w górę. By dojrzeć ilość reputacji trzeba się przyjrzeć, zaś strzałki widać natychmiastowo. Powinno być imho odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Coś się dzieje z wyszukiwarką. Na słowo yanko znajduje wpisy, na słowo barker nie potrafi załadować poprawnie strony. Chyba mamy do czynienia ze spiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Czy nie ma teraz możliwości sprawdzenia "Zawartości z najwyższą reputacją" lub "Użytkowników według liczby postów/punktów reputacji"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Dnia 30.06.2016 o 09:15, Aron napisał: ............Teraz zmiana układu zdjęć jest możliwa tylko przez edycję posta (przynajmniej tak udało mi się to zrobić). Przypadkowo "odkryłem" sposób. Po załączeniu zdjęć trzeba kliknąć na miniaturę, wtedy zdjęcie "wskakuje" do tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 Jeszcze jeden drobiazg: nowy post w wątku jest wyświetlany w zakładce "Nieprzeczytana zawartość" w następujący sposób (przykład): Rafix odpowiedział +Immune+ ⇒ temat w Oddam – Kupię - Sprzedam Gdzie pierwszy nick dotyczy autora nowego postu, zaś drugi założyciela tematu, nawet jeśli założył go 6 lat temu i skierowanej rzekomo do niego odpowiedzi nie przeczyta, bo już go na forum nie ma. Niby logiczne, a jednak nielogiczne:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 czy jest znany orientacyjny termin zmiany layout'a? strasznie męczy wzrok ta wersja kolorystyczna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 da się zrobić taki magiczny guzik który otwiera wszystkie tematy z nową zawartością jednocześnie w osobnych kartach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 9 godzin temu, Krzysiek_W napisał: czy jest znany orientacyjny termin zmiany layout'a? strasznie męczy wzrok ta wersja kolorystyczna Moglibyście chociaż dołożyć alternatywne skórki tak jak ostatnim razem. Teraz całość tak odrzuca że aż mi się odechciewa wchodzić na forum. Ten kontrast i nagromadzenie pierdółek w interfejsie zwyczajnie męczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Mała sugestia - u góry w zakładce jest "kalendarz". Z ciekawości zajrzałem i zobaczyłem ile osób w danym dniu miesiąca ma urodziny, ale żeby sprawdzić kto, to trzeba w każdy jeden dzień kliknąć. Albo to wyrzućcie bo chyba nikogo nie interesuje kto kiedy ma urodziny, albo zmieńcie sposób wyświetlania tych wydarzeń. W ciągu roku BwB nie ma aż tylu wydarzeń, żeby trzeba było to wpisywać w taką funkcjonalność, a jeśli ktoś chce brać w nich udział, to w odpowiednich tematach przecież są te informacje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Zapewne ktoś już zwrócił na to uwagę, ale nawet jeśli, to i tak wymaga to widocznie powtórzenia - dostaję dziesiątki (myślę, że dziś spokojnie ze 100) maili z forum informujących mnie o każdym jednym komentarzu w każdym jednym wątku, w którym kiedykolwiek pisałem. Jest to niemożebnie irytujące, a nie można tego wyłączyć. Proszę, dajcie możliwość zmiany wszystkich opcji powiadomień, bo nie jestem w stanie ogarnąć swojej skrzynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 2 minuty temu, Robert M napisał: Zapewne ktoś już zwrócił na to uwagę, ale nawet jeśli, to i tak wymaga to widocznie powtórzenia - dostaję dziesiątki (myślę, że dziś spokojnie ze 100) maili z forum informujących mnie o każdym jednym komentarzu w każdym jednym wątku, w którym kiedykolwiek pisałem. Jest to niemożebnie irytujące, a nie można tego wyłączyć. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Na Tapatalk nie zaznaczają mi się przeczytane posty. Nie moge tez ich jako takie oznaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 1 godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: ??? No dobra, to co w takim razie oznacza "Automatycznie obserwowana zawartość" i "Natychmiastowe powiadomienie"? Bo ja zrozumiałem, że to powiadomienia w witrynie forum, a nie mail. Opcję "Wysyłaj mi wiadomości i informacje" oczywiście odznaczyłem - jeśli jednak tyczy się to faktycznie maili, to albo ja mam gorszy dzień, albo jest to wyjątkowo nieintuicyjne. Poza tym mamy też coś takiego, i głównie o to mi chodziło (trzecia opcja od dołu): Wygląda na to, że rozwiązaniem jest po prostu całkowite wypisanie się z listy subskrybentów. Trochę takie brutal force. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 @Zajac Poziomka Czy z taką konfiguracją, jaką zaprezentowałeś na screenie, nie masz opisanego przeze mnie problemu? Odznaczyłem "Wysyłaj mi wiadomości i informacje" oraz obie opcje w "Automatycznie obserwowana zawartość" i nadal dostaję tony maili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Nie mam. Może zapomniałeś kliknąć "zapisz" po zmianie opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Przydałaby się możliwość przełączenia wersji mobilnej strony na pełną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi