paparazzo Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Mi działało wcześniej. Niezależnie od systemu i przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Czy zmieniliście coś w mechanizmie wyświetlania reklam? Forum non stop się samo odświeża (co 5 sekund) i zmienia reklamę. Wyskakuje przy tym na 1-2 sekundy takie szare okienko z trzema migającymi kropkami. Dość irytujące. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 U mnie na firefoxie jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Jeszcze to że mi mryga to pół biedy ale podjeżdża co chwila w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Znaczy alkoholizm - jak popijesz to się ręce przestaną trząść testujemy system rotacji reklam, wkrótce będzie ulepszony. Na ten moment wyłączyłem rotację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Chlapnij to wcelujesz;-) Poważnie, u mnie to samo na wszystkich urządzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jola Przebinda Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Drogi Administratorze! Domagasz się, aby przed otwarciem nowego tematu w dziale "Ogłoszenia rzemieślników i firm" uzystkać na to zgodę administratora. Poprosiłam już o tą zgodę dwukrotnie - raz zamieszczając taką prośbę w wątku "Ogłoszenia" tegoż działu, raz wysyłając do Ciebie wiadomość za pomocą forumowego komunikatora - niestety oba razy bez rezultatu. Byłbyś uprzejmy odpowiedzieć? Pozdrawiam, Jola Przebinda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Szanowna Pani przepraszam bardzo ale byłem łaskaw wyjechać na kilka dni, jutro przeczytam i odpowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jola Przebinda Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Bardzo dziękuję. Po prostu, zauważyłam, że bywa Pan na forum, a wiadomości prywatne, ani moja prośba do Pana nie dotarły. Czekam w takim razie cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Czapka karakuowa na sprzedaż kupiona za granicą, co wygląda, jak nowa usunięta. Jakby ktoś pytał administratora... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Misza, a możesz po polsku wyjaśnić, proszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Kolejna próba sprzedaży kontrabandy udaremniona ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Jesteście Panowie mistrzami w niezrozumiałych komunikatach. Ja zamieściłem te ogłoszenie i nie rozumiem czemu zostało usunięte. Wyjaśni mi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Kupiłeś czapkę, która wg Ciebie "wygląda na nową". Spytałem, czy jest z SH. W związku z brakiem odpowiedzi temat został usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Ale gdzie spytałeś? Nie mam nic na PW. I nie był to second hand, produkt kupiłem na Litwie, wg sprzedawcy był nie używany, choć nie jest to współczesna masowa produkcja a na moje oko rzemieślniczy wyrób choć 'no name' Tak przy okazji to wpiszcie second handy jako zabronione w regulamin skoro Wam to przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Jesteście Panowie mistrzami w niezrozumiałych komunikatach. Ja zamieściłem te ogłoszenie i nie rozumiem czemu zostało usunięte. Wyjaśni mi ktoś? Kupiłem czapkę i nie wiem, czy jest nowa - oto mistrzostwo w kategorii niezrozumiałych komunikatów. Czy wyjaśnianie usunięcia tego ogłoszenia nie byłoby obrazą dla Twojej inteligencji? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paero123 Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2014 Nie byłeś zainteresowany kupnem to co Cię boli? Wg sprzedawcy pochodzi z zakończonej już produkcji, moim zdaniem to tzw.NOS (New Old Stock), być może sprzed paru lub parunastu lat nawet. Napisałem szczerze w ogłoszeniu, teraz widzę, że to był zbędny komunikat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Pytanie o przyczynę usunięcia konkursu, który zamieściłem dzisiaj. Proszę o wklejenie całości i zaznaczenia, w którym miejscu coś było nie zgodne, że konkurs został usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Niedopuszczalne jest zamieszczanie na forum: przekazów reklamowych w działach innych niż „Ogłoszenia rzemieślników i firm”, chyba że co innego indywidualnie administrator uzgodnił z użytkownikiem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 oraz: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1982-zmiana-regulaminu-wa%C5%BCne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Niedopuszczalne jest zamieszczanie na forum: przekazów reklamowych w działach innych niż „Ogłoszenia rzemieślników i firm”, chyba że co innego indywidualnie administrator uzgodnił z użytkownikiem; Zamieściłem konkurs, z dokładnie opisanymi zasadami, oraz nagrodą. Nie zamieszczałem informacji/reklamy. Nie podawałem odnośników do moich stron www, a nick, oraz adresy w profilu nie zostały do tej pory zbanowane, więc domniemywam, że nie naruszają Regulaminu. Ponawiam więc pytanie, co było nie tak w treści konkursu, bo inaczej to przykro mi, że użyję tego słowa, ale dział KONKURSY, to po prostu farsa. ps. bardzo proszę jeszcze raz o zamieszczenie jako cytatu, treści zamieszczonego, a następnie usuniętego konkursu, celem zasięgnięcia opinii innych Użytkowników, czy coś było nie tak. Chyba, że prośba ta z mojej strony jest niepoprawna politycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Nie bedziemy przeprowadzali plebiscytu czy ankiety, ani tez referendum. Czym innym jest konkurs jesli nie forma reklamy? Mysli Pan ze kiedy firma oglasza konkurs robi to w celach edukacyjnych, a moze charytatywnych? Ja sadze, ze chce po prostu zarobic pieniadze. Nikt nie zmusza Pana do uczestnictwa w forum, ani do przeprowadzania na nim konkursow, jesli jednak chce pan to robic prosze szanowac obowiazujace tutaj zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 No cóż... PROSZĘ WYRAŹNIE O NAPISANIE, CZYM RÓŻNIŁY SIĘ MOJE ZASADY OD INNYCH KONKURSÓW - czy to jest za wiele ???!!! ZASADY ?? - sorki, ale to kpina jak Administratorzy sami je łamią. Jakie ja złamałem ? - bo na pewno żadnego punktu Regulaminu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 No cóż... PROSZĘ WYRAŹNIE O NAPISANIE, CZYM RÓŻNIŁY SIĘ MOJE ZASADY OD INNYCH KONKURSÓW - czy to jest za wiele ???!!! ZASADY ?? - sorki, ale to kpina jak Administratorzy sami je łamią. Jakie ja złamałem ? - bo na pewno żadnego punktu Regulaminu nie. "12.Użytkownik forum, który chce założyć osobny temat w dziale "Ogłoszenia rzemieślników i firm", zobowiązany jest uzyskać na to zgodę administratora." Jak rozumiem, zgody takiej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 "12.Użytkownik forum, który chce założyć osobny temat w dziale "Ogłoszenia rzemieślników i firm", zobowiązany jest uzyskać na to zgodę administratora." Jak rozumiem, zgody takiej nie było. Ale ja nie zakładałem w dziale "Ogłoszenia rzemieślników i firm" TYLKO W DZIALE - KONKURSY, KONKURSY, KONKURSY ! ! W związku z tym pozostaje pytanie JAK PONIŻEJ : No cóż... PROSZĘ WYRAŹNIE O NAPISANIE, CZYM RÓŻNIŁY SIĘ MOJE ZASADY OD INNYCH KONKURSÓW - czy to jest za wiele ???!!! ZASADY ?? - sorki, ale to kpina jak Administratorzy sami je łamią. Jakie ja złamałem ? - bo na pewno żadnego punktu Regulaminu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi