maciato Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Istnieje możliwość zrobienia osobnego tematu czy wątku o rozmiarach? ...[ciach]...każdy mógłby się podzielić jak u niego to wygląda. Eee to chyba nie jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Eee to chyba nie jest potrzebne. Dla każdego nowego uczestnika byłaby to pomoc ale jak góra twierdzi, że nie jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Pierwsza myśl, powinna poprzedzać refleksję Pomijając fakt, że każdy interesuje się stricte własnym rozmiarem, to poszczególne marki (a nawet kolekcje) różnią się od siebie wymiarami w tym samym "rozmiarze". Poza tym, aby się przymierzyć do konkretnego rozmiaru wystarczy dokonać uczciwych pomiarów własnej osoby za pomocą metra krawieckiego i wrzucić w dedykowane w tym celu miejsce w sieci. Dla przykładu możesz skorzystać apletu umieszczonego na stronie Suit Supply (jestem pewien, że znajdziesz wiele, wiele innych podobnych). W moim przekonaniu, jedyne co ma sens to wymiana informacji jeśli chodzi o wymiary obuwia poszczególnych marek, a tego znajdziesz baaaarrrdzzzooo dużo na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Ok jest tego trochę lecz porozrzucane a mnie chodziło właśnie o to żeby mogło być to w jednym i szybkim dostępie. Kolejna rzecz chcąc teraz kupić model na innym kopycie nie mam pewności czy będzie pasował. Opis rozmiaru ze strony jest taki sam dla każdego kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 1. Góra się nie wypowiedziała, wypowiada się teraz. 2. Takie tematy istnieją: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1272-rozmiar%C3%B3wka-dyskusje-i-porady/ http://forum.butwbutonierce.pl/topic/147-jak-dobra%C4%87-rozmiar-but%C3%B3w-sk%C3%B3rzanych/ http://forum.butwbutonierce.pl/topic/336-vs-czyli-jaki-jest-ko%C5%84/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Dziękuję. Zatem post do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 U mnie na każdej podstronie, po kilkudziesięciu sekundach pojawia się pasek „ładowania” (przypuszczam, że od shoutboxa) i za nic nie chce zniknąć. „Ładowanie” trwa non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 u mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 czy nadal pojawia się taki pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 u mnie już nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Nie. Raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 tapatalk powinno już działać - proszę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Działa - odpisuję z Tapatalk. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Jestem tu nowy i mam mały problem techniczny. Chciałbym w moim profilu ustawić funkcję ignorowania jednego z forumowiczów, którego oceniam jako hatera. Ale mimo wpisania poprawnie jego nicku pojawia się komunikat o braku takiego użytkownika. Czy powodem może być korzystanie z urządzenia mobilnego czy problem tkwi gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Daj spokój, Uxkull jest w porządku tylko trzeba przywyknąć do jego nieco szorstkiego sposobu wyrażania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Awopiotr, dnia 06 Gru 2013 - 06:59, napisał:Awopiotr, dnia 06 Gru 2013 - 06:59, napisał:Awopiotr, dnia 06 Gru 2013 - 06:59, napisał:Jestem tu nowy i mam mały problem techniczny. Chciałbym w moim profilu ustawić funkcję ignorowania jednego z forumowiczów, którego oceniam jako hatera. Ale mimo wpisania poprawnie jego nicku pojawia się komunikat o braku takiego użytkownika. Czy powodem może być korzystanie z urządzenia mobilnego czy problem tkwi gdzieś indziej? Mastersów nie ma w regulaminie forum BwB, więc nie masz żadnego problemu technicznego, my już jesteśmy ghostami. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Nie ślędzę dokładnie forum stąd moje pytanie. Dlaczego zamknięto wątek informujący o wyprzedażach? Był bardzo pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Jestem tu nowy i mam mały problem techniczny. Chciałbym w moim profilu ustawić funkcję ignorowania jednego z forumowiczów, którego oceniam jako hatera. Ale mimo wpisania poprawnie jego nicku pojawia się komunikat o braku takiego użytkownika. Czy powodem może być korzystanie z urządzenia mobilnego czy problem tkwi gdzieś indziej? Niestety ten konkretny użytkownik, z uwagi na korzystanie przez niego z umlautów nie może być ignorowany w ten sposób, trzeba wejść w jego profil i zaznaczyć po prawej stronie, na dole "zaznacz jako spamera". Nie ślędzę dokładnie forum stąd moje pytanie. Dlaczego zamknięto wątek informujący o wyprzedażach? Był bardzo pomocny. Odpowiedni wątek istnieje, jakiej konkretnie funkcjonalności Ci brakuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 tak z innej beczki - co z możliwością minusowania (reputacja)? chyba nie tylko mi udało się zauważyć napływające, wyjątkowo głupie posty (często od tych samych, nowych użytkowników) ostatnimi dniami , a byłaby to dobra alternatywa dla ignorowania/wdawania się w nic nie wnoszące dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Juz widzę Kozioła, który pyta o ograniczenie dzienne wystawiania minusów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Oj przestańcie. Także gaweł i Sebo.pl w końcu się wyrobią. edit: ironia była jednak za mało czytelna, niniejszym składam samokrytykę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Jakby ktoś miał pytania w sprawie skasowania poniższego tematu, to śmiało -> PW. czy warto promować firmę na Facebooku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMax Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Odpowiedni wątek istnieje, jakiej konkretnie funkcjonalności Ci brakuje? Ten watek LINK został zamknięty, a był bardzo potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Ten watek LINK został zamknięty, a był bardzo potrzebny. jakiej konkretnie funkcjonalności Ci brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi