Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli istnieje limit liczby aukcji na bazarku (12 rocznie na użytkownika), nie powinien istnieć limit czasu aukcji, po którym powinny one ulegać przedawnieniu i być arbitralnie zamykane?

Pewnym powszechnie niechcianym monkom niedługo stukną dwa latka...

Opublikowano

Dobra, dobra ;)

Już więcej nie będę pisał, bo po moim poście odezwał się jeden taki Forumowicz (cyt. Anioła z Alternatyw - "nie będę wymieniał nazwiska" :D ), że też ma od dłuższego czasu buty do sprzedania i czy bym nie załatwił za jednym razem, by i Jemu je opchnąć :D 

Opublikowano
5 godzin temu, lubo69 napisał:

Czy jeśli istnieje limit liczby aukcji na bazarku (12 rocznie na użytkownika), nie powinien istnieć limit czasu aukcji, po którym powinny one ulegać przedawnieniu i być arbitralnie zamykane?

Nie wiem czy to dobry pomysł, bo ten sam towar będzie można przecież wystawić od nowa w ramach nowego ogłoszenia i zrobi się tylko bałagan ze zdublowanymi wątkami. Już niech lepiej wiszą sobie .... może jeśli już wprowadzić dodatkowe ograniczenie, że nie można mieć więcej aktywnych (nie sprzedanych) ofert niż x (np. 3). Wówczas taki niesprzedany towar ktoś może sam chcieć wycofać lub zachęci to do obniżenia ceny celem pozbycia się towaru i możliwości wystawienia następnego :)

Opublikowano
W dniu 20.09.2017 o 16:54, lubo69 napisał:

Pewnym powszechnie niechcianym monkom niedługo stukną dwa latka...

A czy to jest jakiś problem?

Opublikowano
50 minut temu, mosze napisał:

A czy to jest jakiś problem?

Nie; jeżeli zgodnie z Regulaminem (IV/10) Administrator/Moderator uznaje, że taka działalność odpowiada celom Stowarzyszenia, to oczywiście nie jest to żaden problem.

Opublikowano
W dniu 12.09.2017 o 21:06, roland napisał:

Forum przeszło dużą aktualizację, kilka problemów zniknęło. Nieoczekiwanie zaktualizowano też ikonki reputacji.

Chcecie przywrócenia plusów i minusów?

Jestem za przywróceniem "strzałek w górę" jako jedynej formy oceniania postu.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio na forum mamy przypadki użytkowników, którzy logują się jedynie aby w zamieścić komercyjny link i w międzyczasie spamują i odkopują stare tematy nic nie wnoszącymi wpisami. Może nie ograniczajmy się jedynie do moderowania postu, lecz od razu blokujmy? Wchodzę dziś na forum i kilkanaście postów od użytkownika @awokado przez, które musiałem przebrnąć, to droga przez mękę.

Opublikowano

Czy jeden z Kolegów aktywny ostatnio na bazarku wygrał jakiś talon na nietykalność Moderacji? Nic osobistego, ale przymykanie oczu od tygodnia na notoryczne niepodawanie numerów ogłoszeń i na wystawianie ośmiu przedmiotów naraz do tej pory się nie zdarzało.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
6 godzin temu, Midlife-Crisis napisał:

Nie ma możliwości odpowiedzi w wątku. Czy taki był jego zamysł?

Wygląda na otwarty, ja mogę komentować, choć to może być kwestia uprawnień. Nie wiem, co się stało.

• 1 miesiąc temu...