Midlife-Crisis Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Brzydota subtelnej natury: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Brzydota subtelnej natury: Męskie chętnie bym nosił . Mam podobne od Loake, a po głowie chodzi mi wciąż jeden model od Grensona. Chciałem nawet zrobić buty Kielmana na podeszwie Vibram. Na razie delikatnie przekierowali moją uwagę na inny pomysł , ale idea wciąż kusi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Męskie chętnie bym nosił . Mam podobne od Loake, a po głowie chodzi mi wciąż jeden model od Grensona. Chciałem nawet zrobić buty Kielmana na podeszwie Vibram. Na razie delikatnie przekierowali moją uwagę na inny pomysł , ale idea wciąż kusi. ponoć od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Męskie chętnie bym nosił . Mam podobne od Loake, a po głowie chodzi mi wciąż jeden model od Grensona. Chciałem nawet zrobić buty Kielmana na podeszwie Vibram. Na razie delikatnie przekierowali moją uwagę na inny pomysł , ale idea wciąż kusi. nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów… chyba się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Postanowienia noworoczne są bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Ale jakie postanowienia?! To nie było 'nie kupię', a tylko 'nie potrzebuję', a to się nie liczy... zamawiaj śmiało! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 pewnie, ileż to razy było tak "kupiłem, choć nie potrzebowałem" sytuacja win-win Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Brzydkie buty nie muszą być tanie: http://www.endclothing.com/eu/thom-browne-grosgrain-strap-brogue-mfd004b-00198-001.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Wychodzi na to, że ta "klamra" kosztuje 200 dolarów: http://www.endclothing.com/us/brands/thom-browne/thom-browne-classic-longwing-brogue-mfd002a-00198-001.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Monkobrogue, w dodatku z natostrap. Mogli wmiksować jeszcze brązowe zamszowe tassel loafers, byłyby buty na każdą możliwą okazję. Tutaj kolejnie nietanie http://www.church-footwear.com/uk/en/collection/men/A16049PXF0AAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Wychodzi na to, że ta "klamra" kosztuje 200 dolarów: http://www.endclothing.com/us/brands/thom-browne/thom-browne-classic-longwing-brogue-mfd002a-00198-001.html Pół metra wstążki rypsowej i dwie klamerki łącznie dwa dolary, wizja $198.Idę zostać projektantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beren Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Ostatnio podczas sprzątania, ostatnich już pozostawionych u rodziców po wyprowadzce rzeczy, znalazłem takie oto szkaradztwa:Pamietam tylko, że ze były kupione jakieś 13-15 lat temu w CCC czy innym Deichmannie na jakąś studniówkę w gimnazjum. Były założone tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Zaraz Cię koledzy zjadą. Przecież to klasyczny model split-toe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 @Beren, jeśli zdjęcie przedstawia grę przygodową, w której bierzesz udział i właśnie zastanawiasz się, którego przedmiotu na nich użyć, to chyba dobrą decyzją będzie wybranie tego po lewej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Nie wiem co Wy o tym sadzicie, ale wg mnie Vistula nie powinna robic butow: http://vistula.pl/buty/buty,id-73482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Makabra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Coś takiego znalazłem http://akardo.pl/pl/p/Srebrne-polbuty/809 i męskie http://akardo.pl/pl/p/Czarne-polbuty/788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Przede wszystkim, to nie ubrać, tylko założyć (o butach) albo ubrać się. Jak pytał Tym w jednym skeczu: czy rozumie Pan różnicę między "zabić" a "zabić się"? Przepraszam, mrkaramba, że akurat na Ciebie padło, ale na forum już tyle razy widziałem ten błąd, że nie wytrzymałem. A buty nie są koszmarne, chociaż mi się nie podobają. Może na łódce mają praktyczne zastosowanie. W Galicji buty się ubiera i niech tak pozostanie. W ogólnopolskiej polszczyźnie buty się raczej WKŁADA a nie ZAKŁADA jak kolega raczył poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Pendolino dziś, pierwsza klasa, ok. 50% mężczyzn ma podobne buty w kolorze brązowym lub czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 W Galicji buty się ubiera i niech tak pozostanie. W ogólnopolskiej polszczyźnie buty się raczej WKŁADA a nie ZAKŁADA jak kolega raczył poprawić. Wiem, że teoretycznie Wkładać byłoby bardziej poprawnie jednak niektórzy językoznawcy uważają, że czasowniki „zakładać” oraz „wkładać” to czynności tego samego rodzaju i można stosować je zamiennie. Abstrahując od tego jak jest poprawnie to nie słyszałem raczej aby ktoś mówił Wkładać tylko Zakładać czy to chodzi o znajomych czy rodzinę miejską czy wiejską. Mnie Wkładanie to się bardziej kojarzy z Włożeniem butów do szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Wkładam stopy w buty. Zakładam buty na stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Co o tym sądzicie? http://obuwiekent.pl/index.php?p88,kent-088-czerwone-cabare-skorzane-i-eleganckie-polbuty-meskie-ze-skory-naturalnej&utm_medium=cpc&utm_campaign=allani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 A jak myślisz? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 A jak myślisz? Od 1:35: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user66 Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 Przeglądam ten wątek od początku i niestety muszę stwierdzić że posty pisane w 2011 roku na temat brzydoty w polskich sklepach obuwniczych są dalej aktualne. To straszne że nic się nie zmienia. Szukałem dzisiaj butów w gino rossi, ccc (tutaj to totalna porażka), wojas, tylko w ryłko i aldo znalazłem po jednej góra dwóch parach butów, które można by nazwać ładnymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi