Karol G. Napisano 21 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2013 I tu. http://www.lulua.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 28 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2013 Nowy YSL homme Intense jest godny nadchodzącej jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Godny nadchodzącej jesieni jest zwłaszcza Givenchy Gentleman, ze swą nutą słodkawej dekadenckiej zgnilizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 O tak, to przepiękny zapach, mój ulubiony zapach. Ostatnio szukałem perfum i naprawdę ciężko było mi znaleźć kompozycję która tak jak GG zwaliłaby mnie z nóg. Z takich popularnych, ale ciekawych polecam Cartier Declaration d'Un Soir - przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Niestety ze względu na swój silny charakter, dość wieczorowy, nie jest to chyba zapach całkowicie uniwersalny. Gdyby nie to, nie potrzebowałbym już innego na żadną okazję. A tak to co jakiś czas rozglądam się za czymś, co by łączyło część charakteru GG z większą lekkością, kojarzącą się z innymi porami roku niż jesień Lubię między innymi Chanel pour Monsieur (w kwadratowej flaszce, nie płaskiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Kupiłem ostatnio, fajny - ale jakoś nie jestem przekonany.. może to się zmieni i zostanie u mnie, na razie czeka na bazarku. Mój Chanel jest w płaskiej, czy to zależy od wersji (ja mam concentree), czy zmienili flakon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Jeśli mowa już o jesiennych zapachach to z kolei polecam L'Instant de Guerlain. Bardzo go lubię, zwłaszcza po dłuższej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Jeśli mowa już o jesiennych zapachach to z kolei polecam L'Instant de Guerlain. Bardzo go lubię, zwłaszcza po dłuższej przerwie. także lubię ten zapach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Wolę wersję extreme:) także lubię ten zapach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2013 Ostatni lotniskowy zakup,fajny zapach lecz mało trwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Kupiłem ostatnio, fajny - ale jakoś nie jestem przekonany.. może to się zmieni i zostanie u mnie, na razie czeka na bazarku. Mój Chanel jest w płaskiej, czy to zależy od wersji (ja mam concentree), czy zmienili flakon? Nie mam pojęcia o co tu chodzi, ale gdy porównywałem zapach z obu opakowań, to w mojej opinii były to dwa różne zapachy, zapach z płaskiego był bardziej "koloński" a z kanciastej słodszy i bardziej kadzidlany. Dość dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Concentree i zwykły PM to tak naprawdę dwa różne zapachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 To prawdopodobnie jest powód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 L'instant, tak jeden z kilku moich faworytów. W podobnych nutach jest jeszcze Gucci Envy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Dla mnie powoli zbliża sie pora na mój ulubiony zapach jakim jest T. Mugler- A*men. W lecie nie radzę go używać bo to swojego rodzaju "zabójca" Jedni go ubóstwiają, drudzy nienawidzą, bądż co bądź zapach bardzo nietuzinkowy. Kiedyś ktoś się mnie zapytał, dlaczego używam perfumów żony Coś w nim jednak z unisexu jest. @Styleman: Czy możesz porównać Noir do jakiś innych znanych zapachów z któymi by Ci się kojarzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Dla mnie powoli zbliża sie pora na mój ulubiony zapach jakim jest T. Mugler- A*men. W lecie nie radzę go używać bo to swojego rodzaju "zabójca" Jedni go ubóstwiają, drudzy nienawidzą, bądż co bądź zapach bardzo nietuzinkowy. Kiedyś ktoś się mnie zapytał, dlaczego używam perfumów żony Coś w nim jednak z unisexu jest. @Styleman: Czy możesz porównać Noir do jakiś innych znanych zapachów z któymi by Ci się kojarzył? A"man jest bardo dobry, jak dla mnie ,swego czasu była nawet wersja kawowa,gdzieś ja kupiłem.Jest jeszcze B"man ale nie polecam.Co do porównania zapachu Noir ,z niczym mi się nie kojarzy .Możesz sprawdzić ten zapach w Douglasie ,maja go jako jedyni w kraju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 6 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Moja jesienna kolekcja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Napisze tak -Ładne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 6 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Moja jesienna kolekcja: Mówi się, że mężczyzna powinien mieć 1 zapach z którym będzie niezmiennie kojarzony. Coś na zasadzie znaku rozpoznawczego. Kolega obala mity czy nie może się zdecydować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 6 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2013 Chyba po jednym zapachu na każdą porę roku plus coś na specjalne okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 7 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2013 Napisze tak -Ładne zdjęcie. Styleman, nie uwierze, że nie znasz żadnego z tych zapachów:) Najmniejszy flakon to Amouage Homage Attar. Wszystkie zapachy są raczej ciężkie, wieczorowe i na cieplejsze dni. Tylko jeden zapach? Perfumami interesuję się co najmniej 10 lat choć stary nie jestem, więc przechodziłem różne fascynacje olfaktoryczne. Poszukiwanie tego jednego, "swojego" zapachu trwa czasem bardzo długo, trzeba poznać ich naprawdę dużo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2013 U mnie nieprzerwanie Terre d'Hermes i Kenzo Pour Homme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 7 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2013 Jeżeli lubisz Terre, to możliwe, że polubisz Encre Noire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 7 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2013 Chętnie wypróbuję. Hermes to u mnie to już trzeci flakon i chyba nigdy się nie znudzi - początkowo szukałem tańszej alternatywy, ale niestety nie znalazłem… Kenzo z kolei, rodzinna „tradycja” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 30 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2013 Ja natomiast używam Houbigant Fougere Royale. Latem Dune Diora oraz Dolce & Gabbana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi