Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem kiedyś A*mena ale "wyrosłem" ze słodkości. Został mi jeszcze Rochas PH. Nawet nie pamiętam kiedy go używałem.

Jeśli chodzi o Rochas'a to ja uwielbiam LUI. Niestety nie jest już produkowany i coraz ciężej go dostać.

Czasem pojawia się na Ebay'u, ale ceny są kosmiczne.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy któryś z Panów używał tej wody ?

attachicon.gifimage.jpg

Dostałam próbkę, użyłam na sobie, przez pierwszą godzinę był super , ale potem już nie, po 2-3 godzinach miałam zapach starych perfum w starej szafie :)

Mogę poznać inne opinie? To miał być prezent

Spicebomb- przyklejona została do niego (całkiem słucznie) łatka podrywacza i awanturnika

jest słodko, pieprznie, tytoniowo

więcej na ten temat do przeczytania u mnie na http://www.orientalnoprzyprawowy.pl/recenzje/viktor-rolf-spicebomb-bomba/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kilka lat temu zafascynowałam się słodkim Flowerbomb, dwa flakony mam do tej pory i jak mnie najdzie ochota  na to, żeby spowodować u osoby podróżującej ze mną autem, ból głowy to go używam....post-5324-0-35089200-1398840855_thumb.jp

Od pół roku jestem wierna Jose Eisenberg (wersja damska)post-5324-0-70103700-1398840960_thumb.jp

Uwielbiam w nim wszystko począwszy  od tego jak się ten zapach rozwija, poprzez jego nienachalność, oryginalność ( nie spotkałam się żeby jakieś inne babsko używało tego zapachu) po sam flakonik...uwielbienie dla Jose zaczęło się od fascynacji męską wersją tego zapachu, która w składzie ma te same nuty zapachowe co wersja damska.

Testuje Armani Prive, Cuir Amethystpost-5324-0-95424600-1398841399_thumb.jp

...i chyba jestem na tak (jeszcze nie wiem). ;)

Opublikowano

Gdzie można znaleźć perfumy Chanel (sieciowe drogerie) ?

Ani na stronie Douglasa, ani Sephory nie mogę znaleźć nic z Chanel, a chętnie sprawdziłbym, jak pachną perfumy tej marki, np. Egoiste.

Opublikowano

Dziękuję za informację, jakoś nigdy nie miałem potrzeby, aby tam wejść, a zaczęło mnie to dzisiaj zastanawiać. Dziwna ta polityka, szczególnie, że duże perfumerie są w dużych miastach, a konsumenci mieszkają też w mniejszych. Ale cóż, kto zabroni. 

Co do działu - obawiam się, że trafiłem dobrze :)

Opublikowano

Wyroby chanel znajdziesz na każdym rogu, w każdej drogerii, perfumerii, stoisku kosmetycznym w markecie, dużym mieście, małym ba i nawet średnim itd.

Koziol, krótko mówiąc mijasz się z prawdą, perfumy Chanel to nie jest produkt który można znaleźć w każdej perfumerii stoisku itp itp.. W Douglasie jak najbardziej, Sephora też. W Hebe mają tylko Platinum Egoiste i Alllure, w Super Pharm raczej nic nie ma z męskiego Chanel.

BTW - jak ktoś lubi oldskulowe męskie zapachy, to w Super Pharm jest Paco Rabanne XS, 69zł/30ml.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

we francuskim nocibé jest teraz promocja -25% na perfumy (kod łatwy do wygooglowania), ale nie wiem, czy wysyłają do Polski (powinni).

Osobiście używam dwóch zapachów: Lalique Equus (chyba mój ulubiony, trudny do dostania we Francji) i Terre d'Hermes (podobny i łatwiejszy do dostania, choć droższy; jest w nim coś bardziej formalnego).

Kupuję niemal wyłącznie na lotniskach - w sklepach tylko z kodami promocyjnymi. Uważam, że perfumy są zdecydowanie zbyt drogie...

Opublikowano

Na empik.com są duże przeceny perfum. Wyrwałem 100ml Encre Noire od Lalique za lekko ponad 110 zł :)

Na merlin.pl są tańsze. Lalique Encre Noire 100ml za 99 zł.