Styleman Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Zapach z orientalnej serii Eisenberga -skórzany,mocny bardzo wyrazisty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 44 minuty temu, Styleman napisał: Zapach z orientalnej serii Eisenberga -skórzany,mocny bardzo wyrazisty. bardzo dobry. Jak zresztą kosmetyki tej marki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 W dniu 11.09.2017 o 22:44, Krzysiek_W napisał: Na zakupach w weekend, żona stwierdziła "wejdę tylko na 5 minut" do Douglasa , więc z synkiem mieliśmy sporo czasu na "przewąchanie" chyba wszystkich męskich perfum Przeglądając w/w zapachy czekoladopodobne (które jednak mnie nie przekonały), młody powiedział do mnie "tata, ten jest fajny, kupisz mi?". Można pisać, że są inne znacznie wybitniejsze, ale ten jest na prawdę rewelacyjny, lekki i z klasą. Ot taki, zwykły Chrome Azzaro (niczym Aspen, który zawsze musi stać u mnie na półce w rezerwie), o którego istnieniu zapomniałem, co oczywiście nadrobiłem też mam i polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 18 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2018 W dniu 2.12.2017 o 19:12, damiance napisał: Już wcześniej reklamowany przez @maciato Rasasi LaYuqawam. Pochodzący z Dubaju jesienno-zimowy zapach w klimatach różano-malinowo-skórzano-popielastych ma bardzo dobre parametry. W swojej cenie to jeden z ciekawszych zapachów, polecam. Mam ten zapach. Idealny na jesień i zimę. Z minusów to niestety mojej żonie i pięcioletniej córce ten zapach zupełnie nie podszedł i dosłownie muszę się nasłuchać jak jego użyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Mona Di Orio VetyverWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Frederic Malle Vetiver ExtraordinaireWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Miał ktoś do czynienia z zapachem POMP & CO No.17 lub Captain Fawcett Booze and Baccy Eau de perfum by Ricki Hall ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Oszalałem wczoraj na punkcie Acqua Di Parma Colonia Oud. Mam 3 ml atomizer na testy i być może stanie się on moim killerem na specjalne okazje. Czy ktoś je zna/próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brazzi Napisano 10 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2018 W dniu 9.03.2018 o 04:17, Kamil1987 napisał: Oszalałem wczoraj na punkcie Acqua Di Parma Colonia Oud. Mam 3 ml atomizer na testy i być może stanie się on moim killerem na specjalne okazje. Czy ktoś je zna/próbował? Na perfuforum zbiera bardzo dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielMagic Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2018 Cała linia Toma Forda wymiata, ale niestety ceny są trochę zaporowe Tak jak kolega wspomniał wyżej nowe zapachy od Eisenberga są świetne! Sam używam zapach eisenberg cuir d'orient polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2018 Panowie , a czy macie wiedzę czy i gdzie można jeszcze dostać Davidoff Good Life - oryginalny i w rozsądnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2018 2 godziny temu, DanielMagic napisał: Cała linia Toma Forda wymiata, ale niestety ceny są trochę zaporowe Wszystkie 77 zapachów Ci się podoba ? Dla mnie niektóre hity typu Oud Wood lub Tuscan Leather są nienoszalne, ale lubię Grey Vetiver - jeden z najlepszych garniturowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2018 2 godziny temu, DanielMagic napisał: Cała linia Toma Forda wymiata, ale niestety ceny są trochę zaporowe Tak jak kolega wspomniał wyżej nowe zapachy od Eisenberga są świetne! Sam używam zapach eisenberg cuir d'orient polecam! Cieżko na necie znaleźć sklep oferujący zakup dekantu. Jak te perfumy pachną? Masz porównanie z Tuscan Leather/Rasasi La Yuqawam? Podobne klimaty tylko bez maliny? Skóra jest brudna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 15 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2018 2 godziny temu, DanielMagic napisał: Cała linia Toma Forda wymiata... Mam TF Noir, zapach piękny ale projekcja jest tak krótkotrwała, że odechciało mi się więcej wypustów tego producenta. Stara miłość Kouros pod tym względem rządzi, niestety zaczął wojnę z nowym przeciwnikiem Amouage Interlude. Tak wiem, jestem olfaktorycznym masochistą, tym niemniej w pracy mnie szanują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2018 Na mnie TF Noir dobrze leży cały dzień. Co prawda projekcja nie jest potężna, jednak w przypadku tej kompozycji wręcz by nie pasowała. Moim zdaniem delikatność kwiatów, ziół, bergamotki i werbeny, cała ta 'mydełkowatość', jest adekwatna do projekcji. Ostatnio kupiłem sobie Ermenegildo Zegna Mediterranean Neroli. Podobny do Neroli Portofino Forda, ale z dodatkiem ocieplającego mchu i drewna. Przy okazji jest tańszy. blondaas, rozejrzyj się na perfuforum, może coś upolujesz. Podobieństwo zapachów możesz sprawdzić na fragrantice, przynajmniej będziesz wiedział od czego zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2018 To ci zazdroszczę, bo zapach TF Noir trafia w moje gusta, niestety ja go wyczuwam góra 3-4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Wczoraj odkryłem w posiadanych próbkach dość ciekawy zapach: CZECH & SPEAKE Citrus Paradisi Otwarcie mocno mnie zniechęciło. Stęchłe, duszne, nieco mydlane, żona rzuciła że "śmierdzi starym dziadem". Ale kiedy to się ulotniło, pojawiła się całkiem przyzwoita nuta liści kolendry, mokrej ziemi, mchu i szeroko pojętych przypraw. Wszystko to na bazie z paczuli i czegoś słonawego, co spotkałem w Sel Marin Heeleya. Zapach jest dyskretny, nienachalny, utrzymuje się blisko noszącego. Można powiedzieć że dość poważny i bardzo elegancki. Zapewne potowarzyszy mi przez najbliższe dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 @Ekscelencja Opis brzmi zachęcająco, gdzie tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Jest choćby na iperfumy, tam też próbkę zakupiłem. Co ciekawe, mimo że to w nazwie ma cytrusy, to jest ich niewiele - majaczą gdzieś w tle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 31 05 premiera na całym świecie nowego zapachu Louis Vuitton -Nouveau Monde ,jako jeden z nielicznych miałem przyjemność oraz mozliwosc wziąć udział w sesji dla LV tego zapachu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 11 minut temu, Styleman napisał: jako jeden z nielicznych miałem przyjemność oraz mozliwosc wziąć udział w sesji dla LV tego zapachu. I coś nam o tym zapachu powiesz?:-) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 1 godzinę temu, lubo69 napisał: I coś nam o tym zapachu powiesz?:-) Jestem wielkim przeciwnikiem zapachów wypuszczanych pod logo domu mody.preferuje niszowe marki. Mam moje ulubione nuty zapachowe ktore staram sie odnaleźć w kupowanym produkcie Lubie twarde wyraziste kompozycje a ważną rzeczą jest dla mnie ich trwałość. W tej wodzie perfumowanej odnalazłem to wszystko a czy zostanę jej fanem na dłużej -zobaczymy. NIE JEST TO TEKST SPONSOROWANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 A wlasnie na taki wyglada 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 31 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2018 Panowie szukam czegoś w stylu Gucci PH 2 ale bardziej trwałego. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi