Skocz do zawartości

Ciekawe buty - fotografie, opisy ...itp,itd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pomogę, ale te buty robią duże wrażenie. Do szycia norweskiego mam słabość, więc może nie jestem obiektywny, ale również te ostatnie ciemnoczekoladowe lotniki są świetne. Trochę kojarzą mi się ze sztandarowym model Berlutti - Alessandro (na stronie saphir.pl można znaleźć te buty w otoczeniu akcesoriów, wyglądają tam moim zdaniem lepiej niż na oficjalnej stronie producenta). Buty prezentowane przez Ciebie są chyba jeszcze ładniejsze.

Opublikowano

Nie pomogę, ale te buty robią duże wrażenie. Do szycia norweskiego mam słabość, więc może nie jestem obiektywny, ale również te ostatnie ciemnoczekoladowe lotniki są świetne. Trochę kojarzą mi się ze sztandarowym model Berlutti - Alessandro (na stronie saphir.pl można znaleźć te buty w otoczeniu akcesoriów, wyglądają tam moim zdaniem lepiej niż na oficjalnej stronie producenta). Buty prezentowane przez Ciebie są chyba jeszcze ładniejsze.

I właśnie na takie poluje:) Mam cichą nadzieje, że lotniki z nowej włoszczyzny będą miały podobne kopyto i kolor też uda mi się dobrać jak w tych ostatnich.

Opublikowano

[...] ale ten gość ma ogromne możliwości :)

Pytanie tylko kto go sponsoruje, bo niektóre jego zestawy można by wyceniać w dziesiątkach tysięcy złotych.
on jest muzykiem, w tej branży wchodza w gre duze pieniadze:), taki mash up jazzu z hip-hopem proponuje...

Opublikowano

Ja obecnie przechodzę mini etap ekscytacji (nie)lotnikami wszelkiej maści :). W dalszym ciągu w zamawianych w akcji WIV zastanawiam się między różnymi kolorami, najchętniej wziąłbym w różnych 8-)

Niby powinienem zamówić czarne wiedenki bez ażurów (jak to radzi askandyaboutwardrobe), ale nie mogę się powstrzymać :D

Edit: bardzo mi się podoba takie wykończenie noska - wing-cap bez ażurów (również G&G)

Dołączona grafika

Opublikowano

http://www.ebay.co.uk/itm/SANTONI-Schuhe-Herrenschuhe-GR-7-41-41-5-NEU-ORIG-/150652766665?pt=DE_Herrenschuhe&hash=item23139ac9c9

http://www.ebay.co.uk/itm/SANTONI-Schuh ... 23139ab55c

Absolutna perfekcja, moja platoniczna miłość. Bez szans na "ufizycznienie" z racji rozmiarówki i braku środków :roll: .

Trzeba żyć marzeniami. To daje szerokie spojrzenie, a wierz mi rozmiarówka znienacka potrafi się pojawić.

Opublikowano

Patrząc na całą resztę, nosek to chyba najmniejszy problem. Choć nawet ten przykład nie zmieni mego zdania na temat Japonii i tamtejszej celebracji odważnego, lecz gustownego ubioru (co prawda tylko w pewnych kręgach).