Skocz do zawartości

Ciekawe buty - fotografie, opisy ...itp,itd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos probowal albo ma jakies informacje na temat tej firmy:

http://edetal.sg/

??

Pozdrawiam,

dsc.

To zależy czego po tych butach oczekujesz. Przymierzałem się kiedyś do zakupu, ale zrezygnowałem. Buty są dość estetycznie wykonane, jednak moim zdaniem skóry pozostawiają wiele do życzenia. Jak to zazwyczaj bywa w przypadku butów z dalekiego wschodu. Sam kurs u Marcela to jednak nie wszystko, choć chłopaki się rozpędzają. Kilka miesięcy temu większość modeli była o 20% tańsza.
Opublikowano

Ogolnie bylem ciekaw jak to wyglada jakosciowo i pod wzgledem dopasowania. Powiem szczerze, ze bralem pod uwage ich linie RTW, chociaz to chyba odpada, bo znalazlem kilka opinii, ze sa to buty dosc waskie, co u mnie bedzie pewnie problemem.

Z drugiej strony RTW to wydatek okolo 125GBP, nie wiem jednak jak wyglada tutaj element value for money.

Pozdrawiam,

dsc.

Opublikowano

Myślę, że o wiele lepiej cenowo wypada zrobienie sobie u nich butów na miarę. Wówczas dostajemy również dostęp do zupełnie innych, lepszych jakościowo, materiałów. Zresztą Edwin większość stuffu ciągnie właśnie od Koronyi, z jego biura w NYC.

Opublikowano

Wiesz, chcialem dac szanse nie tylko fanom ciekawego obuwia, ktorzy ogladaja ten dział, ale i łowcom okazji :) Kielman na allegro chyba nie czesto sie trafia?

Ps. Mam nadzieje, ze nie popsułem Ci licytacji.

Ps. 2. Jesli mozesz przenosic posty, to moglbys sie przeciez ujawnic jako moderator - robiles dobra robote.