DeanM Napisano 3 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2020 Zamówiłem zamszowe penny loafers, z kodem shoes40 wyszły finalnie 428 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 @dida1007 Daj znać jak dojdą, czy warto się zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Ceny mają bardzo dobre, ale jakoś z rezerwą podchodzę do wszystkiego co przychodzi z Rosji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Zobaczymy, bardziej się obawiam dopasowania Berwicków bo często pojawiają się opinie że są bardzo szerokie w pięcie. W sklepie jest też trochę Loake: https://pl.wildberries.eu/brands/loake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 2 godziny temu, ciasteczkowy napisał: Ceny mają bardzo dobre, ale jakoś z rezerwą podchodzę do wszystkiego co przychodzi z Rosji. Nowiczok w pakiecie? Ceny rzeczywiście fajne, choć w niektórych przypadkach ceny wyjściowe są mocno zawyżone vs te wyjściowe na stronie Loake, np: https://pl.wildberries.eu/catalog/13995829/detail.aspx?targetUrl=BP cena wyjściowa 1963 pln vs https://sklep.loakepolska.pl/loake-1880-chester-tan,3,2661,509 cena wyjściowa 1320 pln Albo https://pl.wildberries.eu/catalog/13995821/detail.aspx?targetUrl=BP wyjściowo 2056 pln vs https://sklep.loakepolska.pl/loake-1880-bedale-brown,3,2662,1948 1390 pln Ale nie czepiam się, finalnie i tak wychodzi lepiej niż w sklepie. Dzięki Panowie za wyszperanie tego linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yourii Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Na loakenordic jest jeszcze kilka modeli na wyprzedaży, ale dość przebrana rozmiarówka. Na stronie Cheaney od dziś do 13 września 20% na wszystkie modele - także z linii imperial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz N. Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Panowie, gdzie m,ozna kupic buty w takim stylu? Zamszowe i rozsadnie cenowo kolor. brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 1 godzinę temu, Łukasz N. napisał: Panowie, gdzie m,ozna kupic buty w takim stylu? Zamszowe i rozsadnie cenowo kolor. brąz Co rozumiesz pod "rozsądne cenowo"? Tzn jaki maksymalny budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz N. Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 W dniu 3.09.2020 o 23:57, dida1007 napisał: Zamówiłem zamszowe penny loafers, z kodem shoes40 wyszły finalnie 428 zł. I jak z dostawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Dostawa przewidziana na 15 września. Ogólnie z tego co szukałem to oni oferują taki model, że kurier przyjeżdża i czeka 20min, w tym czasie można dokonać przymiarki i od razu zwrócić towar. Z tego powodu przesyłki dostarczane są przez ich kierowców (głównie pracownicy z Ukrainy/Rosji, dostawa prywatnymi samochodami). Z tego wynika dłuższy czas oczekiwania na przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Okej, w takim razie czekam do 15 września. Jak wszystko będzie dobrze, to wjadą zimowe trzewiki. Podziel się informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Też się nad nimi zastanawiam, więc potem ja poczekam na Twoją opinię 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 9 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2020 19 godzin temu, Łukasz N. napisał: 900 Dokładnie takie buty masz tu: https://www.eobuwie.com.pl/kozaki-vagabond-alex-m-4866-040-31-java.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lowerfunnel Mieszczą się w cenie, ale ja bym nie polecał, bo to klejonka. W przypadku butów szytych musisz dać trochę powyżej 900 plnów (sprawdź Meermin i Crownhill), znajdziesz w ich ofercie zamszowe trzewiki, ale bez takiego brogsowania. Taniej pewnie będzie przy okazji wyprzedaży, ale na to trzeba poczekać, bo dopiero wchodzą jesienno - zimowe kolekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz N. Napisano 9 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2020 To sa dokładnie te które mam nawet u siebie :). Problem w tym, ze nie ma rozmiaru 42, a 43 sa za duże. Meermin musze zobaczyć również i Crownhill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 10 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2020 Skóra, z której wykonane są buty jest ok, czy lepiej omijać szerokim łukiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2020 Nie jest jakaś najgorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 10 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2020 W dniu 10.09.2020 o 14:56, eye_lip napisał: Nie jest jakaś najgorsza. OK, dzięki za informację. Edycja: Buty kupione. Zobaczymy jak się sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubedes Napisano 13 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Czy macie jakieś doświadczenia z butami Bytom. Na ich stronie jest dobra promka na buty. Np takie Buty Bytom monki przecenione z 500 na 250 plus dodatkowe 30% za cały koszyk. Pytanie tylko co to warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 13 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2020 22 minuty temu, kubedes napisał: Czy macie jakieś doświadczenia z butami Bytom. Na ich stronie jest dobra promka na buty. Np takie Buty Bytom monki przecenione z 500 na 250 plus dodatkowe 30% za cały koszyk. Pytanie tylko co to warte? Dziadostwo, niewarte nawet jakby było 90% za koszyk;). Od razu uprzedzę w przypadku Vistulii jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2020 Nic nie warte są buty z Bytomia i Vistuli. Zaoszczędzisz czas i pieniądze unikając butów tych producentów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 22 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2020 W dniu 8.09.2020 o 13:37, john220 napisał: Okej, w takim razie czekam do 15 września. Jak wszystko będzie dobrze, to wjadą zimowe trzewiki. Podziel się informacją Dostawa się opóźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 9 godzin temu, dida1007 napisał: Dostawa się opóźnia. Jest takie powiedzenie: "Jeżeli interes jest zbyt dobry, to może być tylko po to, żebyś go ubił" - oby to nie był jeden z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 U mnie dostawa była 16- 17 września, dzień wcześniej dzwonił konsultant umówić się na godzinę przyjazdu kuriera. Miał lekkie opóźnienie, ale później wszystko przebiegło bezproblemowo. Dostałem czas na przymierzenie butów, zdecydowałem że jednak zwracam, więc wypełniłem pisemną kartę zwrotu i w sobotę miałem środki na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intrigued Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 Solier wprowadził buty do swojej oferty: https://sklep.solier.pl/pol_m_Obuwie-894.html. Niektóre nie wyglądają źle. Dodatkowo "przy produkcji buta zastosowano technologię goodyear;". Jestem ciekaw jakiej będą jakości w tej cenie. Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi