Buzz_1 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 ... Co bardziej zwróciło moją uwagę - czy temat butów w cenie znacznie wyższej niż ebayowe tej marki nadaje się do "buty - taniej"? ... znacznie wyzszej? czy mozesz podac jakiegos linka? Cytuj
White Haven Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Na ebayu ceny butów tego producenta zaczynają się od ok. 200 dolarów (+ wysyłka) - aczkolwiek te najtańsze urodą i jakością (przynajmniej na pierwszy rzut oka) nie grzeszą. Cytuj
Buzz_1 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Na ebayu ceny butów tego producenta zaczynają się od ok. 200 dolarów (+ wysyłka) - aczkolwiek te najtańsze urodą i jakością (przynajmniej na pierwszy rzut oka) nie grzeszą. 200 + 20 (przesylka) x 3.1 zł = 682 zł x 1.23 = 838 zł w stosunku do 910 zł roznica ponizej 10% Cytuj
Krakus ;) Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie, nie chodzi o okazje cenowe typu: 1500zł zamiast 1800, tylko o buty z segmentu ekonomicznego w ogóle... Przynajmniej takie było założenie stojące za powstaniem tego wątku. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie, nie chodzi o okazje cenowe typu: 1500zł zamiast 1800, tylko o buty z segmentu ekonomicznego w ogóle... Przynajmniej takie było założenie stojące za powstaniem tego wątku. Dokładnie. W temacie. http://www.hm.com/pl/product/97911?article=97911-A Cytuj
PawelR Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 tak więc co sądzicie o tych butach. Cytuj
zadzior13 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 ... Co bardziej zwróciło moją uwagę - czy temat butów w cenie znacznie wyższej niż ebayowe tej marki nadaje się do "buty - taniej"? ... znacznie wyzszej? czy mozesz podac jakiegos linka? Zaraz, zaraz....w tekście cytatu jest coś czego nie napisałem, a jest zaznaczone pod moim loginem:) Za dużo tabelek. Co to za wklejanko? Tekst należy do kolegi Xkozioł Panie Buzz_1. Cytuj
roland Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie, nie chodzi o okazje cenowe typu: 1500zł zamiast 1800, tylko o buty z segmentu ekonomicznego w ogóle... Przynajmniej takie było założenie stojące za powstaniem tego wątku. Dokładnie. W temacie. http://www.hm.com/pl/product/97911?article=97911-A Jednak nie w temacie. Można w tym celu założyć temat "Buty, trochę gorzej" Podeszwa skórzana nie jest minimum wymaganym, aby but nadawał się do założenia, ale ""Broksy" z imitacji zamszu." to już lekkie przegięcie. Cytuj
zadzior13 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 tak więc co sądzicie o tych butach. Fatalne Cytuj
White Haven Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie to jest (obie pary) imitacja skóry. Nie róbmy sobie jaj Cytuj
Buzz_1 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zaraz, zaraz....w tekście cytatu jest coś czego nie napisałem, a jest zaznaczone pod moim loginem:) Za dużo tabelek. Co to za wklejanko? Tekst należy do kolegi Xkozioł Panie Buzz_1. ... przepraszam, juz poprawione. Pozdr, Buzz Cytuj
Bartek Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie wiem jakiej są jakości, ani kto jest producentem, ale interesujące: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Made-In-England-Leather-Suede-Chukka-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1668223&cid=9862&Rf900=1447&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Tan Cytuj
Daneeka Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam, czy ktoś z Was posiada te buty?: http://www.sklep.wittchen.com/product/3 ... eskie.html ..i co może na ich temat powiedzieć? Zgodnie z obietnicą odpisuje. Buty są w miarę wygodne, nie powodują obtarć. Jeżeli chodzi o jakość - średnia. Czy warto się nimi interesować? Wszystko zależy od celu. Kupiłem je ponieważ niekomfortowo czuję się w galoszach, buty z góry były spisane na straty. Jeżeli szukasz modelu który miałby służyć dłużej to radzę dołożyć jeszcze trochę złotych i rozejrzeć się za czymś innym. To nie są buty na kilka sezonów. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 http://www.styleforum.net/t/158870/shoe ... n-a-budget Średnio 230 zł za parę, najs... Cytuj
constantin Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 dywan średni..., ale buty....!!! Cytuj
Gość Nereusz Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Zamawiał ktoś w Nunes Correa buty po zmianie strony na nową? Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Właśnie zamówiłem dwie pary monks. mają przecenę, za obie zapłaciłem w sumie (z doliczeniem kosztów przesyłki) 122 E Czy zrobiłem dobry interes? Zobaczymy, dam znać jak przyjdą, ale myślę, że cena buta na ładnym kopycie szytego goodyear ok 48 E, w porównaniu do tego co jest w polskich sklepach jest dla mnie naprawdę do przyjęcia. Cytuj
Gość Nereusz Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Biznes za taką cenę pewnie że dobry, tylko ciekawe jak z terminami realizacji jest obecnie Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Zobaczymy, jest 4 II sobota wieczór - licznik bije - za spóźnienie karne pompki bedę liczył Cytuj
Rdk Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Sądzicie, że można się spodziewać jakichś nowych modeli Bexley z kolekcji wiosenno-letniej? Myślami wybiegam w przyszłość i wiosną planuję zakup brązowych monksów za ok 100,150 (z przesyłką) euro. Obecnie dostępny jest tylko czarny model i do tego niepowalający. Cytuj
Kamola Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Czy ktoś ma może brogues z Nunes Correa, albo może mi coś więcej powiedzieć o jakości tej firmy?? Cena jest zachęcająca,aczkolwiek niewiele można na samej stronie wyczytać. Podeszwy mają skórzane,czy wykończone gumą? Cytuj
Gość Nereusz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Czy ktoś ma może brogues z Nunes Correa, albo może mi coś więcej powiedzieć o jakości tej firmy?? Cena jest zachęcająca,aczkolwiek niewiele można na samej stronie wyczytać. Podeszwy mają skórzane,czy wykończone gumą? Miłego czytania: viewtopic.php?f=8&t=705 Cytuj
Rdk Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Czy może któryś z kolegów nabył drogą kupna zamszowe monki Cardiff Herring z serii Graduate? Immune w swoich postach kilkakrotnie niepochlebnie wypowiadał się na temat tej serii, jednak dotyczyło to chyba butów ze skóry gładkiej, o zamszu nie wspominał Niestety nie znalazłem innych brązowych monków w podobnej cenie więc Cardiff wydaje się być jedyną dostępną opcją. http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... ourid=2208 Cytuj
mbs Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Szukam na ebay jakichś butów na lato i znalazłem płócienne loafersy. Co o tym sądzicie? http://www.ebay.com/itm/anyitemok-Mens- ... 3127244696 Cytuj
eye_lip Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Stopa Ci się będzie pociła i na zewnątrz pokażą się plamy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi