Skocz do zawartości

Buty, trochę taniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... Co bardziej zwróciło moją uwagę - czy temat butów w cenie znacznie wyższej niż ebayowe tej marki nadaje się do "buty - taniej"?

... znacznie wyzszej? :shock: czy mozesz podac jakiegos linka?

Opublikowano

Na ebayu ceny butów tego producenta zaczynają się od ok. 200 dolarów (+ wysyłka) - aczkolwiek te najtańsze urodą i jakością (przynajmniej na pierwszy rzut oka) nie grzeszą.

200 + 20 (przesylka) x 3.1 zł = 682 zł x 1.23 = 838 zł w stosunku do 910 zł roznica ponizej 10%

Opublikowano

... Co bardziej zwróciło moją uwagę - czy temat butów w cenie znacznie wyższej niż ebayowe tej marki nadaje się do "buty - taniej"?

... znacznie wyzszej? :shock: czy mozesz podac jakiegos linka?

Zaraz, zaraz....w tekście cytatu jest coś czego nie napisałem, a jest zaznaczone pod moim loginem:) Za dużo tabelek. Co to za wklejanko?

Tekst należy do kolegi Xkozioł Panie Buzz_1.

Opublikowano

Panowie, nie chodzi o okazje cenowe typu: 1500zł zamiast 1800, tylko o buty z segmentu ekonomicznego w ogóle... Przynajmniej takie było założenie stojące za powstaniem tego wątku.

Dokładnie.

W temacie.

http://www.hm.com/pl/product/97911?article=97911-A

Jednak nie w temacie. Można w tym celu założyć temat "Buty, trochę gorzej"

Podeszwa skórzana nie jest minimum wymaganym, aby but nadawał się do założenia, ale ""Broksy" z imitacji zamszu." to już lekkie przegięcie.

Opublikowano

Zaraz, zaraz....w tekście cytatu jest coś czego nie napisałem, a jest zaznaczone pod moim loginem:) Za dużo tabelek. Co to za wklejanko?

Tekst należy do kolegi Xkozioł Panie Buzz_1.

... przepraszam, juz poprawione.

Pozdr,

Buzz

Opublikowano

Witam, czy ktoś z Was posiada te buty?:

http://www.sklep.wittchen.com/product/3 ... eskie.html

..i co może na ich temat powiedzieć?

Zgodnie z obietnicą odpisuje. Buty są w miarę wygodne, nie powodują obtarć. Jeżeli chodzi o jakość - średnia. Czy warto się nimi interesować? Wszystko zależy od celu. Kupiłem je ponieważ niekomfortowo czuję się w galoszach, buty z góry były spisane na straty. Jeżeli szukasz modelu który miałby służyć dłużej to radzę dołożyć jeszcze trochę złotych i rozejrzeć się za czymś innym. To nie są buty na kilka sezonów.

Opublikowano

Właśnie zamówiłem dwie pary monks. mają przecenę, za obie zapłaciłem w sumie (z doliczeniem kosztów przesyłki) 122 E Czy zrobiłem dobry interes? Zobaczymy, dam znać jak przyjdą, ale myślę, że cena buta na ładnym kopycie szytego goodyear ok 48 E, w porównaniu do tego co jest w polskich sklepach jest dla mnie naprawdę do przyjęcia.

Opublikowano

Biznes za taką cenę pewnie że dobry, tylko ciekawe jak z terminami realizacji jest obecnie ;)

Opublikowano

Sądzicie, że można się spodziewać jakichś nowych modeli Bexley z kolekcji wiosenno-letniej? Myślami wybiegam w przyszłość i wiosną planuję zakup brązowych monksów za ok 100,150 (z przesyłką) euro. Obecnie dostępny jest tylko czarny model i do tego niepowalający.

Opublikowano

Czy ktoś ma może brogues z Nunes Correa, albo może mi coś więcej powiedzieć o jakości tej firmy?? Cena jest zachęcająca,aczkolwiek niewiele można na samej stronie wyczytać. Podeszwy mają skórzane,czy wykończone gumą?

Opublikowano

Czy ktoś ma może brogues z Nunes Correa, albo może mi coś więcej powiedzieć o jakości tej firmy?? Cena jest zachęcająca,aczkolwiek niewiele można na samej stronie wyczytać. Podeszwy mają skórzane,czy wykończone gumą?

Miłego czytania:

viewtopic.php?f=8&t=705

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy może któryś z kolegów nabył drogą kupna zamszowe monki Cardiff Herring z serii Graduate? Immune w swoich postach kilkakrotnie niepochlebnie wypowiadał się na temat tej serii, jednak dotyczyło to chyba butów ze skóry gładkiej, o zamszu nie wspominał

Niestety nie znalazłem innych brązowych monków w podobnej cenie więc Cardiff wydaje się być jedyną dostępną opcją.

http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... ourid=2208