Skocz do zawartości

Buty, trochę taniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

Buty już mam u Siebie, ale najpierw chciałbym wyrazić swoją pozytywną opinie o sprzedawcy.

Trochę zabrzmi to jak "allegro", ale naprawdę albo ja nie mam szczęścia do takich sprzedawców, albo jest ich faktycznie nie wielu. Świetny, szybki kontakt. Bezproblemowe podejście, elasytyczność i szybka wysyłka. Polecam.

Buty

"Kilka" boat shoesów w życiu miałem, oczywiście nie których z racji czasu nie jestem w stanie już ocenić w jakikolwiek sposób bo po prostu miałem to gdzieś... Faktycznie skóra wydaję się bardzo dobrej jakość, tak samo jak szwy, skóra jest bardzo elastyczna i mimo, że mogły by być o pół rozm większe zdecydowałem się je sobie zostawić. Jakościowo mogę je porównać do butów mistrala i uwaga do timberlandów (tymi jestem co raz bardziej rozczarowany) - teraz już pozostał test empiryczny i sprawdzenie czy faktycznie te porównania są trafne.

Opublikowano

Uwaga uwaga... jeszcze raz uwaga!!!

Cordovan za...

Dołączona grafika

...104eur - Niestety to tylko żart i w dodatku kiepski:(

A tak na poważnie firma z Indonezji, inne pozycje są moim zdaniem warte uwagi (niestety mały wybór).

Pozostaje jednak, możliwość (lub nie) ewentualnego zakupu oraz dodatkowych opłat.

Link do strony

http://www.santalum-indonesia.com/produ ... gory/shoes

Link prezentujący sposób wykonania butów.

Opublikowano

Tak w ramach ciekawostki. Samuel Windsor wprowadził wysyłkę poza Wlk. Brytanię. Na liście póki co Europa Zachodnia, USA, Kanada, Japonia, Australia, Chiny i Południowa Afryka (RPA?) Polski niestety brak. Koszt wysyłki dla Europy oszacowali na 10 funtów. Wysłałem zapytanie odnośnie możliwości wysyłki do Polski, zobaczymy jak się ustosunkują.

EDIT

I niestety kicha

Dear Sir

I am sorry we are unable to deliver to Poland.

Customer Service Advisor

Opublikowano

Storm. Polecam sprzedawcę. Szczegółowo udzielane info, szybkość przesyłki. Na pierwszy "rzut oka" jakość butów bardzo przyzwoita. Zobaczymy, jak w użytkowaniu. :)

Jak te buty stoją z rozmiarówką (standardowa, zawyżona, zaniżona)? I jeszcze jedno pytanko - jak oceniasz tęgość podeszwy? Mam prawą nogę nieco szerszą od lewej i to bywa dla mnie problemem :).

Opublikowano

Storm. Polecam sprzedawcę. Szczegółowo udzielane info, szybkość przesyłki. Na pierwszy "rzut oka" jakość butów bardzo przyzwoita. Zobaczymy, jak w użytkowaniu. :)

Jak te buty stoją z rozmiarówką (standardowa, zawyżona, zaniżona)? I jeszcze jedno pytanko - jak oceniasz tęgość podeszwy? Mam prawą nogę nieco szerszą od lewej i to bywa dla mnie problemem :).

Imo rozmiarówka zawyżona o gdzieś 0,5 rozmiaru.