Jan Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Moze nie auto moich marzen, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 Klasyczne E30. Ponadczasowa linia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 1 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2011 Klasyczne E30. Ponadczasowa linia. pewnie byś coś stąd wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2011 Nie wiem, czy klasyczne, ale na pewno auto moich marzeń. Polski supersamochód. Film polecam, suspens jak u Hitchcocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2011 Gdy tylko przypominam sobie, że na ulicach Kuby jeżdżą takie samochody (niestety nie wolno ich wywozić) to zaczynam wbrew swoim konserwatywnym przekonaniom dostrzegać niektóre dobre strony socjalizmu panów Castro ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 2 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2011 Nie wiem, czy klasyczne, ale na pewno auto moich marzeń. Polski supersamochód. Film polecam, suspens jak u Hitchcocka. Przecież ten "samochód" nie ma nawet silnika. I nie liczyłbym, że kiedykolwiek uda się go zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Nie wiem, czy klasyczne, ale na pewno auto moich marzeń. Polski supersamochód. Film polecam, suspens jak u Hitchcocka. Przecież ten "samochód" nie ma nawet silnika. I nie liczyłbym, że kiedykolwiek uda się go zamontować. Mosze, to była ironia, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Niewątpliwie była Silnik to chyba ma, bo ostatno pokazał się film z jazdy po drogach. Niemniej jednak całość przedsięwzięcia wygląda żałośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Ostatnio mnie urzekł: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Buick Riviera 71-73: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcello Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Kocham ten wóz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldrothstein Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Ja też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldrothstein Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 MEGA KLASYK !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placebo Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 MEGA KLASYK !! +1 Krawaty może i ładne kolega zarezerwował, ale co samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Chociaż Rolls-Royce z pierwszego posta też jest silnym konkurentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Cacko z prywatnej kolekcji A.H. Mercedes-Benz 500K z 1936 r. Esencja sportowej motoryzacji tamtych lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Cacko z prywatnej kolekcji A.H. Mercedes-Benz 500K z 1936 r. Esencja sportowej motoryzacji tamtych lat! Wow, niesamowita maszyna, coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 I dodatkowo ten czekoladowy kolor...ujmuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchel Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Shelby Mustang GT500, coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Poniższe auto do klasycznych raczej nie należy, ale myślę, że niektórych powinno zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 A mnie taki się marzy, musiałby mieć jeszcze na lewarku zmiany biegów taką złotą karetę zatopioną w pleksi - z dzieciństwa pamiętam, pewnie ktoś ze starszych kolegów też sobie przypomina. http://www.google.pl/imgres?q=125p&hl=p ... 29,r:1,s:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 A mnie taki się marzy, musiałby mieć jeszcze na lewarku zmiany biegów taką złotą karetę zatopioną w pleksi - z dzieciństwa pamiętam, pewnie ktoś ze starszych kolegów też sobie przypomina. http://www.google.pl/imgres?q=125p&hl=p ... 29,r:1,s:0 Pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Ja też pamiętam, gdzieś w domu było. 125p to w ogóle było piękne auto, tylko niezawodność na trzy z minusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 A mnie taki się marzy, musiałby mieć jeszcze na lewarku zmiany biegów taką złotą karetę zatopioną w pleksi - z dzieciństwa pamiętam, pewnie ktoś ze starszych kolegów też sobie przypomina. http://www.google.pl/imgres? Co rozumiesz przez pojęcie 'starszych' ? Bo ja pamiętam; jestem rocznik '76 i jeszcze nigdy nie myślałem o sobie w 'ten' sposób; myślisz że to już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi