Styleman Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 Piękny! Daj znać, gdyby nie miał go kto umyć następnym razem. Sam go myje z wielka przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Po powrocie z mycia.Kolor ,,butelkowy" Muszę zaprotestować! To jest temat "Klasyczne auto moich marzeń", a nie "Czym dzisiaj jeżdżę"! Styleman po raz kolejny psuje zabawę (jak w przypadku "Pokaż swój strój" w grochy)! Więc, by powrócić na właściwą drogę,... znowu "butelkowy": 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Przecież można jeździć autem swoich marzeń... niektórzy mają zwyczaj ich realizowania... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Zdecydowanie! Juz nie moge sie doczekac kiedy wrzuce tu zdjecie MOJEGO morgana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Nie do końca marzenie, bardziej wykorzystana okazja. No i chyba można już mowić o klasycznym aucie. Samochód sprowadził mój znajomy jakieś 5 lat temu. Ale nie miał 'weny' żeby się nim zając wiec samochód stał przez te 5 lat w starym magazynie. Korciło mnie już od jakiegoś czasu, żeby zrealizować jakiś ciekawy i niestandardowy projekt. Wiec dogadałem się z kumplem i odkupiłem 'za grosze'. Było tak: Minęło pół roku. Właśnie jadę go odebrać....... ....cdn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Ten samochód będzie wymagał dużej pracy, ale zapewne się pięknie odwdzięczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 On już jest gotowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad-am Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Robi wrażenie. Sam robiłeś? Możesz wrzucić zdjęcia wnętrza? Co siedzi pod maską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 R129 piękny klasyk... Wysłane z Tapatalk przez A1457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 SL500 Więcej zdjeć i szczegółów postaram się wieczorem wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 No wiec tak. Może nie będę się rozpisywał tylko pokaże zdjęcia. Generalnie prawie nie ma elementów, które nie były robione/czyszczone/wymieniane/naprawiane/malowane. Sam nie robiłem. Nie umiem i nie znam się na tym. Na szczęście mam kogoś kto uwielbia takie projekty i jest prawdziwym pasjonata. No to fotki: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 A że lubię nowe technologie i żeby można było korzystać z audio samochodu, ale nie pchać jakiegoś nieoryginalnego radia to znalazłem takie dyskretne rozwiazanie. Idealnie współgra z oryginalnym bose. A No i jeszcze jeden detal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Nie. Oryginalnie nie było. To taka nieprzemyślana decyzja na szybko. Fotele były szyte od nowa i zaproponowali żeby coś wyszyc, 'bo będzie fajnie wygladać'. Jakbym miał wybrać jeszcze raz to pewnie bym sobie to darował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Ekstra Dasz się bryknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Wspaniały jest, gratuluję zakupu i kunsztu znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Wg mnie te hafty nie psują efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Świetny Mercedes. On rzeczywiście ma tylko 52 tyś. przebiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Wg mnie te hafty nie psują efektu Hafty najczęściej jednak psują efekty w samochodzie Pewnie dlatego wymyślono schowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 dzisiaj na naszym FB zdjęcie wnętrza współczesnego samochodu, który za 20-30 lat trafi do tego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Od ok 2020 Tesle prawdopodobnie będą pojawiały się w miarę często na polskich drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Co prawda kiedyś już chyba zagościł w tym temacie, ale co tam- w końcu marzenia mogą się powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 I ja i moja przyszła małżonka jesteśmy trochę petrolheadami i marzeń do postawienia w garażu jest wiele - ale dwa są na liście od zawsze i na zawsze tam będą (dopóki się nie spełnią ). W moim przypadku... ...i w przypadku narzeczonej Przeczytałem wreszcie wcześniejsze strony wątku i przy zdjęciu "po myciu" Stylemana aż mnie zatkało Będziemy takim, ino nie butelkowym, jechać do ślubu. Już się nie mogę doczekać jak usłyszę ten silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Pozdrownienia z Motor Show dla wszystkich forumowiczów!Załączam godny pojazd dla miłośnika elegancji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaS1 Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Ja również z targów... ale stoisko obok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 ...a zastanawiałem się, czy sobie wycieczki nie zrobić. Ale poza Astonem to jakoś wielkiego zainteresowania pozostali wystawcy nie budzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi