Skocz do zawartości

Klasyczne auto moich marzen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...a zastanawiałem się, czy sobie wycieczki nie zrobić. Ale poza Astonem to jakoś wielkiego zainteresowania pozostali wystawcy nie budzili.

Troche racji w tym jest...rozczarował mnie brak stoiska ferrari, lamborghini i innych supersportowych brandów :(

NatomIast wystawcy Astona mieli odwiedzających w tak "głębokim poważaniu", iż przestałem żałować, że mnie na niego nie stać ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wnętrze na pewno fajne i charakterystyczne. Ale ja jakoś wolałbym trochę mocniejszy i ciemniejszy kolor.

Jakieś głębokie bordo. Połączenie czarnego z brązem lub czerwonym. Coś w tym stylu.

Czuję, że ten kolor mógłby mnie zmęczyć i się znudzić.

... ale gdy/jeśli kiedyś będę mógł sobie na niego pozwolić, wybrzydzać nie będę :)

Opublikowano

Jak widać na pierwszym zdjęciu wnętrze jest w kolorze czerwonym,drugie zdjęcie to przekłamany kolor.Chyba ze słonce Kalifornii tak mocno wypaliło skore.

Widziałem bardzo podobny model właśnie w takim zestawie kolorystycznym ,wygląda super. Tylko cena jest porażająca.

Opublikowano

@Styleman

Fakt, niestety ciężko to nazwać okazyjnym zakupem. No, ale od czego są marzenia? Teraz tylko zakasać rękawy i może się uda.

Z drugiej strony, zawsze jest tańszy niż E-Type z Twojego wpisu na blogu ze spodniami od Zaremby :)

Przy okazji, fantastyczne są te spodnie :)

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety, to jest totalna porażka, a wręcz wstyd... Przywodzi mi to na myśl zlot miłośników tuningowanych Passatów :( Inicjatywa miała duży potencjał - ale twórcy zamiast zaprojektować stonowany samochód aspirujący do klasy średniej stworzyli tandetny concept car.

Opublikowano

Z tym, że ten holden to chyba wyłącznie concept w komputerze grafika, a nasza Warszawa jakby po druku w 3D :)

Holden_Efijy_top.jpg

Holden jest jak najbardziej prawdziwy, ale prawda - to tylko concept. Sęk w tym, że powstał na podwoziu współczesnej Corvetty - zbudowanie takiego Holdena na bazie C6 to tylko i wyłącznie kwestia pieniędzy :)

Więcej na temat Holdena

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chcąc uporządkować trochę wątek, podoba Ci się Porsche 911 pierwszej generacji czy to, które pokazałeś nam na fotografiach czyli z początku lat 70?

Historia 911-tki pierwszej serii jest dość złożona. Model ten był tak naprawdę produkowany od 1964 do 1989 roku.

Poniekąd obaj koledzy macie rację...

Opublikowano

Chcąc uporządkować trochę wątek, podoba Ci się Porsche 911 pierwszej generacji czy to, które pokazałeś nam na fotografiach czyli z początku lat 70?

Pierwszej generacji, czyli produkowane do 1974. To na zdjęciach pochodzi z 1969, a nie początku lat 70.