Velahrn Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Nie wiem czy polecam ale najwiecej moich koszul z ct (4) to 'washed oxford'. Na poczatku kojarzyly mi sie ze scierka ale z czasem je polubilem. Material jest dosc gruby ale przewiewny (gdzie mu do lnu jednak). Koszule te maja kolnierzyki BD. Mam dokładnie te same odczucia co Pirat. Spośród wszystkich moim koszul (tak się akurat składa, że najwięcej mam od Balthazara, bo osiem), najbardziej lubię tę lnianą i z oxfordu. Popeliny zaś są fajne, ale bardzo ściśle tkane - stanowczo odradzam na lato... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Jak smoking będzie zółty a mucha w grochy,będę pod wielkim wrażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Jak smoking będzie zółty a mucha w grochy,będę pod wielkim wrażeniem.Irek, zawiodę Cię. Wszystko poza będzie klasyczne, to jedyne szaleństwo Czyli umiarkowany black-tie creative Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Hehe, to są Happy Socks, które już niedługo będą w moim sklepie. Tych w grochy to nie wziąłem, bo nawet dla mnie są za mocne, ale tych zielonych mam kilka par Ostatnio ubrałem w nie kolegę tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Ładne buty ma kolega. Co to za marka/model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Zamszowe Cheaney'e kupione u Zaremby. Model Arthur II (Plough Suede). Bardzo wygodne, choć na razie testuję tylko w biurze A na mieście ćwierkają, że kolejna pracownia także będzie miała w ofercie buty. Konkurencja, nie ma co. Pozdrawiam, Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Ładne buty ma kolega. Co to za marka/model? Z tych lepsiejszych Loake'ów, ale w model to już mu nie wnikałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Nareszcie mam czarne buty Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Nareszcie mam czarne buty Double monk... jakiej firmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Nareszcie mam czarne buty Double monk... jakiej firmy ? Skąd wiesz, że to monki ? Loake cannon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Wczoraj w jednej z sieciówek znalazłem ciekawą poszetkę, metka mówi ze jest to 100% jedwab wyprodukowany we Włoszech, zapłaciłem za nią grosze. Good deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Zależy co rozumiemy pod pojęciem "grosze". Mnie się podoba pod względem kolorystycznym, pod względem maszynowego obszycia brzegów juz mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 to H&M - mają obecnie kilka przyzwoitych wzorów po 19,90 (jedwab, len) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Wczoraj w jednej z sieciówek znalazłem ciekawą poszetkę, metka mówi ze jest to 100% jedwab wyprodukowany we Włoszech, zapłaciłem za nią grosze. Good deal? Ładna, ale trzeba doliczyć 30-40 złotych za ręczne obszycie brzegów, bo z tego, co widzę, są obszyte maszynowo i nie ma nawet rulonika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 to H&M - mają obecnie kilka przyzwoitych wzorów po 19,90 (jedwab, len) Dokładnie, zaskoczeniem było dla mnie to, że znalazłem ją przypadkowo przy akcesoriach dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Nie pytam, co tam robiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Nie pytam, co tam robiłeś Skąd ja wiedziałem że któryś z kolegów zareaguje haha, szukałem poszetek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaweł Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Wykonanie oczywiście słabe, to tylko sieciówka. Ale mnie też skusił ładny kolor i wzór. Sam materiał mocno "leje się" i ucieka co utrudnia ładne składanie, przynajmniej w porównaniu z innymi moimi poszetkami, wykonanymi z lnu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Sam materiał mocno "leje się" i ucieka co utrudnia ładne składanie, przynajmniej w porównaniu z innymi moimi poszetkami, wykonanymi z lnu.Chyba nie porównujesz tego, jak układają się poszetki z lnu i jedwabiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaweł Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 To moja pierwsza poszetka z jedwabiu, do tej pory miałem tylko dwie lniane, więc ciężko mi porównać ją do czegoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Przyszły sobie (nie same;)) z rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Ostatnie nabytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 @ Popenix - super te Herringi. @ Do_diabła- jakiej firmy te ładne double monki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 G-K-M.. czy coś. Znalezione w TK Maxx, marka zupełnie nic mi nie mówiła i do tej pory pozostaje zagadką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 But bardzo ładny. Jestem ciekaw, jakie w utrzymaniu będą te jasne monki, przy pastowaniu będziesz musiał uważać, aby nie zabrudzić materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi