parkprawo Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 przepiękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 mój nowy, jeszcze przedświąteczny nabytek - portfel z żarłacza błękitnego, w środku skóra kozia, a wszystko by DamianCe. Portfel mam już około półtora tygodnia i wykonany jest naprawdę rewelacyjnie. Zdjęcia (jak to zwykle bywa) nie oddają rzeczywistości - robione były przez na szybko jeszcze przed odebraniem przeze mnie. Jaki on tam błękitny Z tym blekitem to prawda - tez czuje sie oszukany Co do pytania odnosnie zrodla pochodzenia skory I portfela - Zarowno skore jak I portfel zalatwial Damian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Zafundowałem sobie na święta: Pozdrawiam, Dr Doktorze, czekamy na replikę skrawka z Saville Row Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Piersiówka Jameson Irish Whiskey (pełna). Będzie mnie strzegła od zabłąkanej kuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Co do pytania odnosnie zrodla pochodzenia skory I portfela - Zarowno skore jak I portfel zalatwial Damian. Czekam na relacje Damiana i fotki jak załatwił rekina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 Co do pytania odnosnie zrodla pochodzenia skory I portfela - Zarowno skore jak I portfel zalatwial Damian. Czekam na relacje Damiana i fotki jak załatwił rekina! Szczęki V? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Dzisiejszy wypad na miasto, szukałem raczej monks shoes, lecz w kozim grodzie nie mieli. Za to u Wojasa były przecenione z 349 na 179 PLN zamszowe broguesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 To Wojas takie buty produkuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Na cieplejsza zime, czyli w sam raz: Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Co do Wojasa - już dawno miałem na te buty chrapkę (na żywo są jaśniejsze) - tylko pierwotna cena mocno odrzucała. Po pracy skoczę do galerii zobaczyć czy w Zielonej też je przecenili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ciekawostką jest, że te buty są wykonane ze skóry koziej, a nie owczej jak większość z tej półki cenowej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Mój nowy-stary kołnierz z nutrii, który może stanie się elementami zimowej uszatki. Nie wiem czy go ciąć, bo jak widać był dość drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 No panie, dać 5,5k za kawałek futra... Ładnie zaszalałeś Zanim przeczytałem o czapce myślałem że zamawiasz płaszcz z takim kołnierzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 4inhand - My chcemy taki płaszcz Zapomnij o czapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Mój nowy-stary kołnierz z nutrii, który może stanie się elementami zimowej uszatki. Nie wiem czy go ciąć, bo jak widać był dość drogi Z tego co czytam ma ten Twój kołnierz prawie 20 lat. Pięknie sie zachował. Powiem, że z powodu tej historyczności szkoda byłoby mi zużyć na elementy czapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ciekawostką jest, że te buty są wykonane ze skóry koziej, a nie owczej jak większość z tej półki cenowej.nie wiedziałem o tym, to dobrze czy źle że z takiej skóry? dodam, że buty sa bardzo wygodne i na sprawiają wrażenie dość solidnych, za ta cenę myślę, że warto było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 znalazłem poszukiwany zielony szalik mała rzecz a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Arkadyjczyk, a dostałeś butów dwa komplety sznurówek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ups. nie. a powinienem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ups. nie. a powinienem?Może ściślej - jasne zasznurowane na butach, ciemne zwinięte i dopięte do butów plastikowym paskiem metkowym. Ta druga para sznurówek po prostu w komplecie z butami. Sądzę, że były w komplecie do każdej pary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Niedawno udało mi się nabyć dość starą i ciekawą torbę (kilka osób próbowało nawet ode mnie ją odkupić ). Kilka dni temu znowu miałem szczęście i kupiłem kolejną, z równie ciekawym zapięciem, być może z tej samej fabryki, choć nie ma tego jak sprawdzić. Stara + zbliżenie na zapięcie (dopieszczona saphirem ) Nowa + zbliżenie na zapięcie (jeszcze nie do końca wypolerowana stąd mały połysk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Zapięcia jak w tej nowej miałem w torbie w ogólniaku w latach 90tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbert Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 A taki prezent świąteczny ja sobie sprawiłem Jak się dorwę do dużego skanera, to się podziele... [attachment=0]Obraz 001.jpg[/attachment] PS. Uprzedzając złośliwców: nie, nie kalkulator HP 12C ? Przed świętami nabyłem taki, w stosunku do TI jestem zachwycony obsługą. W calzedonii kupiłem dzisiaj kilka par skarpet ze zniżką 70%, jak na 4 zł/para reprezentuję świetny stosunek ceny do jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi