Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

mój nowy, jeszcze przedświąteczny nabytek - portfel z żarłacza błękitnego, w środku skóra kozia, a wszystko by DamianCe.

Portfel mam już około półtora tygodnia i wykonany jest naprawdę rewelacyjnie. Zdjęcia (jak to zwykle bywa) nie oddają rzeczywistości - robione były przez na szybko jeszcze przed odebraniem przeze mnie.

Jaki on tam błękitny ;)

Z tym blekitem to prawda - tez czuje sie oszukany ;)

Co do pytania odnosnie zrodla pochodzenia skory I portfela - Zarowno skore jak I portfel zalatwial Damian.

Mój nowy-stary kołnierz z nutrii, który może stanie się elementami zimowej uszatki. Nie wiem czy go ciąć, bo jak widać był dość drogi :P

Z tego co czytam ma ten Twój kołnierz prawie 20 lat. Pięknie sie zachował. Powiem, że z powodu tej historyczności szkoda byłoby mi zużyć na elementy czapki.

Niedawno udało mi się nabyć dość starą i ciekawą torbę (kilka osób próbowało nawet ode mnie ją odkupić :) ). Kilka dni temu znowu miałem szczęście i kupiłem kolejną, z równie ciekawym zapięciem, być może z tej samej fabryki, choć nie ma tego jak sprawdzić.

Stara + zbliżenie na zapięcie (dopieszczona saphirem :) )

post-2254-13658921369217_thumb.jpg

post-2254-13658921370528_thumb.jpg

Nowa + zbliżenie na zapięcie (jeszcze nie do końca wypolerowana stąd mały połysk)

Dołączona grafika

post-2254-13658921369819_thumb.jpg

A taki prezent świąteczny ja sobie sprawiłem :D

Jak się dorwę do dużego skanera, to się podziele...

[attachment=0]Obraz 001.jpg[/attachment]

PS. Uprzedzając złośliwców: nie, nie kalkulator :D

HP 12C ? Przed świętami nabyłem taki, w stosunku do TI jestem zachwycony obsługą.

W calzedonii kupiłem dzisiaj kilka par skarpet ze zniżką 70%, jak na 4 zł/para reprezentuję świetny stosunek ceny do jakości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.