frankenstein Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Wczoraj do mnie przyszedł. W granacie. Ale nie wybuchł przypadkiem edit: i w ten prosty sposób napisałem 1000. (słownie: tysięczny) post)
pirat Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Ale nie wybuchł przypadkiem Mam niezłe osiągnięcia w sapera i jakoś dałem radę
dsc Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie wiem, co to bedzie, prawidla musialem doslownie wciskac na sile:0 Pozdrawiam, dsc.
Miyagi Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Dołączam się do tej opinii, piękne buty! Czy to Alfred Sargent Calcot? Rozumiem, że obawiasz się, czy aby nie będą za ciasne? Moje AS na samych z trudem włożonych w nie prawidłach rozciągnęły się o wiele bardziej, niż się spodziewałem, więc myślę, że nie ma się czym przejmować
dsc Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgadza sie, AS Calcot:) pamietam, ze poprzednie ASy rowniez rozciagnely sie dosc konkretnie na prawidlach, zobaczymy, co da noc:) Pozdrawiam, dsc.
Krakus ;) Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Zatrzymaj chociaż jedną parę na podróże lotnicze
frankenstein Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 zaraz powyrzucam plastikowe Gdzie kupiłeś?
Herbert Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Już pytałem o to Kyle na PW. http://www.ebay.pl/itm/Bundle-Monster-N ... 2a15c90ca8
The Kozlow Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Polecem odwiedzić RC w Klifie... wczoraj nabyłem białe chinosy za 21zł Generalnie niektóre artykuły mają -90%
frankenstein Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Już pytałem o to Kyle na PW. http://www.ebay.pl/itm/Bundle-Monster-N ... 2a15c90ca8 Dzięki.
R0bert Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Warszawa czy Gdynia?W Gdyni w Klifie Royal Collection nie ma, przynajmniej wedle mojej wiedzy.
Reamon13 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Warszawa czy Gdynia?W Gdyni w Klifie Royal Collection nie ma, przynajmniej wedle mojej wiedzy. Nie ma, nie ma
adam100 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam, rzadko się udzielam, i jak tak patrzę, to jak już coś napiszę to chwalę się butami. Obiecuję, że ostatni raz. Efekt ostatniej wizyty w Budapeszcie. Wmawiałem sobie, że pójdę "tylko pooglądać". Niestety nie udało się powstrzymać głosów w głowie. pozdrawiam PS. na co dzień planuję jednak spokojniejsze sznurówki.
frankenstein Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam, rzadko się udzielam, i jak tak patrzę, to jak już coś napiszę to chwalę się butami. Obiecuję, że ostatni raz. Efekt ostatniej wizyty w Budapeszcie. Wmawiałem sobie, że pójdę "tylko pooglądać". Niestety nie udało się powstrzymać głosów w głowie. pozdrawiam PS. na co dzień planuję jednak spokojniejsze sznurówki. Kolego, proszę odzywać się jak najczęściej. W końcu po to jest forum, żeby się wymieniac doświadczeniami. I nawet pochwalić. A buty bardzo ciekawe. Ja też bym zmienił sznurowadła. Mógłby kolega jeszcze powstrzymać przypływ skromności i napisać parę słów o zakupach obuwniczych w Budapeszcie. Gdzie warto? Za ile? Itd.
dsc Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 prototyp by SFI Finalny produkt leci z Tokyo:) Pozdrawiam, dsc.
dsc Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 Wrzuce jak dojdzie, sam jestem ciekaw jak wyglada wlasciwy egzemplarz. Pozdrawiam, dsc.
lubo69 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 // Wpis Adama o budapesztańskich butach przeniesiony do przewodnika miejskiego, o tutaj: http://forum.bespoke.pl/viewtopic.php?f=2&t=1644 - mosze Świetne kompendium, dzięki.
pirat Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 @adam100 Wielkie dzięki za relację. @moderator Może skopiować wpis kolegi w Przedwodniku? [budapeszt] Kamasze chyba nie ma takiego wątku.
frankenstein Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 // Wpis Adama o budapesztańskich butach przeniesiony do przewodnika miejskiego, o tutaj: http://forum.bespoke.pl/viewtopic.php?f=2&t=1644 - mosze Świetne kompendium, dzięki. Dzięki świetny komentarz Kolegi, i dobry pomysł, żeby przenieść
xell Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Przedstawiam parkę Kenijczyków francuskiego pochodzenia prosto z pudła przed lustracją Uprzedzając pytania: marka: Markowski model: KENYANES Podziękowania: Immune za rzeczowe opinie o Markowskim. Pierwsze wrażenia potwierdzają wszystkie dobre słowa. eye_lip za współpracę przy zakupie i podział kosztów przesyłki
eye_lip Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 No piękne A ja rano odebrałem długo wyczekiwaną przesyłkę: czyli:
Rekomendowane odpowiedzi