Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączam się do tej opinii, piękne buty! Czy to Alfred Sargent Calcot? Rozumiem, że obawiasz się, czy aby nie będą za ciasne? Moje AS na samych z trudem włożonych w nie prawidłach rozciągnęły się o wiele bardziej, niż się spodziewałem, więc myślę, że nie ma się czym przejmować :-)

Opublikowano

Witam,

rzadko się udzielam, i jak tak patrzę, to jak już coś napiszę to chwalę się butami. Obiecuję, że ostatni raz.

Efekt ostatniej wizyty w Budapeszcie. Wmawiałem sobie, że pójdę "tylko pooglądać". Niestety nie udało się powstrzymać głosów w głowie.

pozdrawiam

PS. na co dzień planuję jednak spokojniejsze sznurówki.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam,

rzadko się udzielam, i jak tak patrzę, to jak już coś napiszę to chwalę się butami. Obiecuję, że ostatni raz.

Efekt ostatniej wizyty w Budapeszcie. Wmawiałem sobie, że pójdę "tylko pooglądać". Niestety nie udało się powstrzymać głosów w głowie.

pozdrawiam

PS. na co dzień planuję jednak spokojniejsze sznurówki.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Kolego, proszę odzywać się jak najczęściej. W końcu po to jest forum, żeby się wymieniac doświadczeniami. I nawet pochwalić. A buty bardzo ciekawe. Ja też bym zmienił sznurowadła. Mógłby kolega jeszcze powstrzymać przypływ skromności i napisać parę słów o zakupach obuwniczych w Budapeszcie. Gdzie warto? Za ile? Itd.

Opublikowano

Przedstawiam parkę Kenijczyków francuskiego pochodzenia prosto z pudła przed lustracją ;)

Dołączona grafika

Uprzedzając pytania:

marka: Markowski model: KENYANES

Podziękowania:

Immune za rzeczowe opinie o Markowskim. Pierwsze wrażenia potwierdzają wszystkie dobre słowa.

eye_lip za współpracę przy zakupie i podział kosztów przesyłki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.