Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sugerowalbym nie zestawiac tego krawata z tym garniturem, wyjdzie ciezko, ciemno i pogrzebowo, nawet przy jasnej koszuli (albo wrzucisz zdjecia do CMDNS i udowodnisz, ze sie myle;)).

Pozdrawiam,

dsc.

Opublikowano

Sugerowalbym nie zestawiac tego krawata z tym garniturem, wyjdzie ciezko, ciemno i pogrzebowo, nawet przy jasnej koszuli (albo wrzucisz zdjecia do CMDNS i udowodnisz, ze sie myle;)).

Pozdrawiam,

dsc.

Dla blondyna byłaby to zła kombinacja. Eye-lip jest brunetem więc powinno być ok.

Opublikowano

Nabyte dawno, ale niedawno dotarły, więc się pochwale:

Dołączona grafika

Zdobyte dzięki uprzejmości kolegi Immune. Wielkie dzięki Bartku, ciesze się, że się zdecydowałem mimo, że kolor nie należy do moich ulubionych (dobitnie chcą się fotografować jako brązowe, w rzeczywistości są zgniło-zielone, jednak zostawiłem zdjęcie bez tykania WB).

Pozdrawiam,

dsc.

Niestety nie umiem robić tak ładnych zdjęć jak Ty ale wrzucę niedawno nabyte buty w kolorze z Twojego zdjęcia.

post-1492-13658921115931_thumb.jpg

Opublikowano

Wyglądają bardzo wojskowo. To by mnie od nich odstraszyło.

Na razie je "rozbijam" w warunkach domowych, ale zasłonięte spodniami wyglądają jak klasyczne oksfordy. Postaram się wrzucić zdjęcie, jak już będą w użyciu.

Opublikowano

Na razie je "rozbijam" w warunkach domowych, ale zasłonięte spodniami wyglądają jak klasyczne oksfordy. Postaram się wrzucić zdjęcie, jak już będą w użyciu.

Albo miałeś na myśli derby, albo rozważ skrócenie spodni o 10 cm :D

Opublikowano

Albo miałeś na myśli derby, albo rozważ skrócenie spodni o 10 cm :D

Masz rację, z pośpiechu napisałem oksfordy :), może dlatego że "chodzi" za mną zakup takowych od dłuższego czasu

Opublikowano

Idealnie pasowałyby do stylu rockowego. Ramoneska, jeansy, pasek z ćwiekami :-)

Skorzystam, jak będę wybierał się na WOODSTOCK :D

Opublikowano

Nowe nabytki, kilka sprzed kilku tygodni, ale nie było wcześniej okazji do zrobienia zdjęć:

1. Trzewiki Calzoleria Pier Gentili - podziękowania dla Bartka/Immune.

2. Kardigan Nigel Hall - upolowany w TK Maxx, wełna merynosowa.

3. Chinosy Polo Ralph Lauren - upolowane w second handzie, nogawki zwężane od kroku po szwie wewnętrznym, po przeróbce na dole mają 19 cm.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.