123 Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Ile kosztuje taki krawat z grenadyny u kolegi Bartka? Zapytaj Bartka. Wczoraj przyszła do mnie oczekiwana paczka z poszetka.com. Mucha z grandyny oraz poszetka. Krawaty z lumpa po złotówce Mam tę samą muchę, super kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Dzisiaj w antykwariacie trafiłem na taki próbnik tkanin z lat 30 ubiegłego wieku. Stan tkanin niemal idealny. Było jeszcze kilkanaście innych, ale wszystkie z dziurami po molach. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 super sprawa! Czy gramatura / inne informacje są zawarte w próbniku? Jeżeli możesz proszę zdradź za ile upolowałeś ten skarb. BTW - w Muzeum w Rybniku też są jakieś zabytkowe próbniki w kolekcji ale wybraliśmy się do magazynu z ubraniami ... na wystawie w listopadzie zapewne będą prezentowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 20 zł. Za kolekcję 15 próbników antykwariusz proponował 120 zł, ale pozostałe były w dużo gorszym stanie. Nie ma żadnych informacji o składzie czy gramaturze, ale na podstawie dotyku stwierdzam, że to grube, ciężkie i bardzo ściśle tkane tkaniny wełniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Może warto o tych próbnikach poinformować rybnickie muzeum? Myślę, że kwota 100 złotych spokojnie przeszła by na muzealnej komisji zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 100% bespoke, prototyp IMG_4927.JPG całkiem niezła. Damian a czy u tego kaletnika można dokonywać zakupów online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Aukcja wygrana przed minutą, ale ciekaw jestem czy było warto… Szukałem czegoś dla odmiany od wszędobylskiej czerni w mojej szafie, do tego podoba mi się duża krata. Cena sporo wyższa niż w typowym second handzie, ale nie mogłem się oprzeć Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Pokaż jakieś zdjęcie, na ktorym będzie widać, jak w niej wyglądasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Przypuszczam, że najprędzej we wtorek ale pokażę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Pacha sięga prawie do talii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Comiesięczny wyjazd do Tchibo po kawę zaskutkował zakupami w Vistuli, model samuel (skóra) którego nie ma w sieci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2013 całkiem niezła. Damian a czy u tego kaletnika można dokonywać zakupów online? nie - jest dość nieinternetowy zasadniczo nie robi indywidualnych zamówień bo mało kto jest zainteresowany ponoszeniem kosztu przygotowania projektu itd. Natomiast do krótkich serii (średnio- i wysokobudżetowych) na potrzeby naszej społeczności wydaje się idealny ... Prototyp testuję, ale już jedna większa modernizacja boczku została przez kaletnika zaproponowana. info soon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 7 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2013 Waran Nilowy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2013 Płaszczka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2013 Moglibyście przypomnieć adres gdzie można kupić te spinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2013 http://www.exoleathers.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2013 nie - jest dość nieinternetowy zasadniczo nie robi indywidualnych zamówień bo mało kto jest zainteresowany ponoszeniem kosztu przygotowania projektu itd. Natomiast do krótkich serii (średnio- i wysokobudżetowych) na potrzeby naszej społeczności wydaje się idealny ... Prototyp testuję, ale już jedna większa modernizacja boczku została przez kaletnika zaproponowana. info soon. Witaj, dzięki za odp Damianie. Pozdrawiam zatem i miłego użytkowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2013 Witaj, dzięki za odp Damianie. Pozdrawiam zatem i miłego użytkowania:) Dzięki - raczej miłego testowania, gdyż to tylko prototyp. Docelowy model jest w trakcie. Tymczasem wczoraj dostałem już gotową aktówkę od drugiego kaletnika ... model, nie ukrywam, nawiązujący do Hermesa rozwiązaniem paska. Którąś z aktówek chciałbym zabrać na spotkanie do Wrocławia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 10 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 12 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2013 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 12 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2013 Wow! Akurat przymierzam się do lotników. Możesz coś więcej o nich powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 12 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2013 To Sanders Paris http://www.sanders-uk.com/shop/product/paris-8476b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2013 Weston, model 598, demi-chasse. Skóra box calf z Tanneries du Puy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Przy okazji polecam włoską markę Boggi, o której była juz mowa na forum. Jak za taką cenę wspaniała jakość materiałów i bardzo ładne, klasyczne ubrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunhill Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Dwie laseczki z Royal Canes http://www.royalcanes.com/ Brązowa - drewno z Orzecha Włoskiego. Rączka typu Derby Czarna Po prostu musiałem ją mieć, do bardzo nieformalnych okazji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi