Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Ile kosztuje taki krawat z grenadyny u kolegi Bartka?

Zapytaj Bartka.

Wczoraj przyszła do mnie oczekiwana paczka z poszetka.com. Mucha z grandyny oraz poszetka. Krawaty z lumpa po złotówce :)

Mam tę samą muchę, super kolor.

super sprawa! Czy gramatura / inne informacje są zawarte w próbniku? Jeżeli możesz proszę zdradź za ile upolowałeś ten skarb.

BTW - w Muzeum w Rybniku też są jakieś zabytkowe próbniki w kolekcji ale wybraliśmy się do magazynu z ubraniami ... na wystawie w listopadzie zapewne będą prezentowane.

Aukcja wygrana przed minutą, ale ciekaw jestem czy było warto… Szukałem czegoś dla odmiany od wszędobylskiej czerni w mojej szafie, do tego podoba mi się duża krata. Cena sporo wyższa niż w typowym second handzie, ale nie mogłem się oprzeć :)

Co sądzicie?

gall25713201956-0-thumb.jpg

całkiem niezła. Damian a czy u tego kaletnika można dokonywać zakupów online?

nie - jest dość nieinternetowy :)

zasadniczo nie robi indywidualnych zamówień bo mało kto jest zainteresowany ponoszeniem kosztu przygotowania projektu itd. Natomiast do krótkich serii (średnio- i wysokobudżetowych) na potrzeby naszej społeczności wydaje się idealny ...

Prototyp testuję, ale już jedna większa modernizacja boczku została przez kaletnika zaproponowana.

info soon.

nie - jest dość nieinternetowy :)

zasadniczo nie robi indywidualnych zamówień bo mało kto jest zainteresowany ponoszeniem kosztu przygotowania projektu itd. Natomiast do krótkich serii (średnio- i wysokobudżetowych) na potrzeby naszej społeczności wydaje się idealny ...

Prototyp testuję, ale już jedna większa modernizacja boczku została przez kaletnika zaproponowana.

info soon.

Witaj, dzięki za odp Damianie. Pozdrawiam zatem i miłego użytkowania:)

Witaj, dzięki za odp Damianie. Pozdrawiam zatem i miłego użytkowania:)

Dzięki - raczej miłego testowania, gdyż to tylko prototyp. Docelowy model jest w trakcie.

Tymczasem wczoraj dostałem już gotową aktówkę od drugiego kaletnika ... model, nie ukrywam, nawiązujący do Hermesa rozwiązaniem paska.

Którąś z aktówek chciałbym zabrać na spotkanie do Wrocławia ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.