pirat Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Ten pierwszy. Tak jak napisałeś w tym drugim wybór jest mocno ograniczony.
Vickson Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Zauroczony zestawem Mr. Vintage z konkursu Osovskiego, zakupiłem wczoraj taki sam krawat
mr.vintage Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 A gdzie go kupiłeś, bo mój był bez logo i nawet nie wiem co to za marka?
pirat Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Słoniki ma np. Benson and Clegg http://www.bensonandclegg.com/shop/index.php?cPath=55_57
Vickson Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 A gdzie go kupiłeś, bo mój był bez logo i nawet nie wiem co to za marka? Na allegro. Niestety również bez metek
MacGinter Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Jakiś link można o ile są jeszcze gdzieś dostępne?
Vickson Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 To była jednorazowa a(u)kcja. Kolega pirat podał linka do sklepu, choć ceny zgoła inne
Pepenix Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Kilka casualowych koszul na lato (len+bawełna; kora) 1
Karol G. Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Lato, lipiec.. a ja zbroję się na zimę. 1) Herring Holmes - czarne. Zamówiłem w sobotę, dziś otrzymałem. Sklep Herringa po raz kolejny zaprezentował profesjonalną i błyskawiczną realizację zamówienia. Rozmiar 7,5 - pasuje idealnie. To zdecydowanie moje najlepiej dopasowane buty (nie posiadam, niestety, żadnej pary bespoke). Mogę to napisać, mimo że założyłem je pierwszy raz. Skóra miękka, przyjemna w dotyku - zarówno część licowa jak i zamsz. Jestem zachwycony. 2) No-name'y z zamówienia forumowego - brązowe trzewiki. Odrobinkę za duże, ale wkładka załatwiła sprawę. Nie dostrzegam żadnych ubytków ani usterek. Skóra jest średniej jakości, ale za tę cenę nie oczekuję szaleństwa. Są dość twarde, ale myślę, że się "rozejdą". Jedyna uwaga dotycząca konstrukcji to zbyt, moim zdaniem, zadarty nosek. Koniec końców jednak jestem zadowolony z tego zakupu.
White Haven Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 To może ja też się pochwalę świeżym nabytkiem z zamówienia forumowego. Podobnie jak kolega wyżej szykuję się na zimę Generalnie z zakupu tych trzewików jestem zadowolony - konkursu piękności raczej nie wygrają, ale jako woły robocze na śnieg, lód i sól powinny się sprawdzić.
Vickson Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Odrobinkę za duże, ale wkładka załatwiła sprawę. Kolego mógłbyś napisać, gdzie mogę kupić takie wkładki ? Mam podobny problem z butami i chciałbym to jakoś rozwiązać
White Haven Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Podejrzewam, że chodzi o zwykłe wkładki do butów - dostępne praktycznie wszędzie. Sam zaopatruję się zazwyczaj albo w salonie CCC (mają wkładki firmy Coccine z owczej skóry), albo w Ryłko. Koszt 10-15 zł.
Vickson Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Dzięki. Kupujesz wg. rozmiaru, czy idziesz z butami i dopasowujesz ?
Misza Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Z tego, co pamiętam, to się je przycina .
Karol G. Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Zwyczajne wkładki do butów, dostępne w każdym sklepie obuwniczym. Pół rozmiaru w trzewikach to nie problem, natomiast nawet najmniejsze niedopasowanie mokasynów bardzo trudno skorygować wkładką. Próbowałem i się poddałem. Trzewiki natomiast można dopasowywać, oprócz metody z wkładkami, także poziomem ściśnięcia przyszwy.
Shimoyama Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 To ja też się pochwalę jesiennym zakupem. Church z 50%-wym rabatem zakupione podczas wczorajszego wypadu do centrum Bolonii. Przepraszam, za kiepskie zdjęcie. 4
bazyllo01 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Moje dzisiejsze zakupy w TK Maxx. Marka, której nazwa pada tylko raz na tym forum: Paolo Sartori. Czy ktoś z szanownego Państwa wie coś więcej o tym producencie?
kamil Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Not bad at all. Mógłbyś napisać o niej coś więcej?
Serwacy Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 100% bespoke, prototyp IMG_4927.JPG Czy to w związku z kolejnym projektem forumowym?
turbo Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 100% bespoke, prototyp Ładna!! Możesz powiedzieć coś więcej? Wymiary, producent..
damiance Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 na dniach wrzucę wiecej zdjęc w temacie projektów, opis itd. To robota kaletnika, który niedługo zostanie zaprezentowany na forum - proszę o cierpliwość Być może zabiorę aktówkę na jedno ze spotkań w ten weekend.
Rekomendowane odpowiedzi