Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wtrącę, jeśli nie byłyby z aktualnej kolekcji to co byłoby z nimi nie tak?

A w którym miejscu zaznaczyłem że jeśli by były to miałbym coś przeciwko nim?

Pytałem wyłącznie z ciekawości, jak zobaczyłem zdjęcie to założyłem, że wyszły równolegle z brązowymi i nie mam już na co polować. 

Opublikowano

@Pawel14, wyszło ok 530 zł.

Rozmiar dokładnie taki jaki potrzebuję.

Mógłbym się przyczepić do kilku drobnych rysek ale krem załatwi sprawę.

Bardzo dobrze wyprofilowana wkładka. 

Minusem jest fakt, że przyszwa nie schodzi się idealnie.

Opublikowano

A nie mylisz przypadkiem Shoemakers z 1880?

Zobacz post właściciela z góry. ;)

True. Patrzyłem na inne CT - zmylił mnie kolor - na zdjęciu w sieci wygląda nieco inaczej, a nie zwróciłem uwagi na kształt zdobień. Swoja drogą - to chyba nie jest full-grain ?

Opublikowano

Loake nie produkuje butów z takiej skóry. Przedstawiciele firmy mogą tak twierdzić, ale to w dużej mierze zależy od definicji. O dziwo, praktycznie wszystkie inne komercyjne firmy obuwnicze z tego samego regionu stosują inne parametry. :huh:

Opublikowano

Moim zdaniem jest lekko zaniżona, ale nie mam dużego doświadczenia. Loake które mam to 9,5 i były na początku odrobinę za ciasne. G&B to 43 i są idealne. Jeżeli to kogoś interesuje to po powrocie do domy zmierzę je i podam dokładne dane.

Opublikowano

Czasami nawet siostra potrafi zaskoczyć i pomyśleć o swym bracie w czasie wycieczki we Włoszech. Przejęcie, z jakim opowiadała o dokonanej przed zakupem inspekcji poszetki  pod kątem ręcznego obszycia i naturalności materiału, napawa mnie dumą :D Od dziś także jestem szczęśliwym posiadaczem forumowego buta :)

post-2656-0-07453600-1370776918_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.