123 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ile kosztuje taki krawat z grenadyny u kolegi Bartka? Zapytaj Bartka. Wczoraj przyszła do mnie oczekiwana paczka z poszetka.com. Mucha z grandyny oraz poszetka. Krawaty z lumpa po złotówce Mam tę samą muchę, super kolor.
mr.vintage Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dzisiaj w antykwariacie trafiłem na taki próbnik tkanin z lat 30 ubiegłego wieku. Stan tkanin niemal idealny. Było jeszcze kilkanaście innych, ale wszystkie z dziurami po molach. 3
damiance Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 super sprawa! Czy gramatura / inne informacje są zawarte w próbniku? Jeżeli możesz proszę zdradź za ile upolowałeś ten skarb. BTW - w Muzeum w Rybniku też są jakieś zabytkowe próbniki w kolekcji ale wybraliśmy się do magazynu z ubraniami ... na wystawie w listopadzie zapewne będą prezentowane.
mr.vintage Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 20 zł. Za kolekcję 15 próbników antykwariusz proponował 120 zł, ale pozostałe były w dużo gorszym stanie. Nie ma żadnych informacji o składzie czy gramaturze, ale na podstawie dotyku stwierdzam, że to grube, ciężkie i bardzo ściśle tkane tkaniny wełniane.
pomeranus Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Może warto o tych próbnikach poinformować rybnickie muzeum? Myślę, że kwota 100 złotych spokojnie przeszła by na muzealnej komisji zakupów.
Vit Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 100% bespoke, prototyp IMG_4927.JPG całkiem niezła. Damian a czy u tego kaletnika można dokonywać zakupów online?
Bażant Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Aukcja wygrana przed minutą, ale ciekaw jestem czy było warto… Szukałem czegoś dla odmiany od wszędobylskiej czerni w mojej szafie, do tego podoba mi się duża krata. Cena sporo wyższa niż w typowym second handzie, ale nie mogłem się oprzeć Co sądzicie?
goblinn Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pokaż jakieś zdjęcie, na ktorym będzie widać, jak w niej wyglądasz.
Bażant Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Przypuszczam, że najprędzej we wtorek ale pokażę na pewno
mr.vintage Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Pacha sięga prawie do talii.
Krzysiek_W Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Comiesięczny wyjazd do Tchibo po kawę zaskutkował zakupami w Vistuli, model samuel (skóra) którego nie ma w sieci:
damiance Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 całkiem niezła. Damian a czy u tego kaletnika można dokonywać zakupów online? nie - jest dość nieinternetowy zasadniczo nie robi indywidualnych zamówień bo mało kto jest zainteresowany ponoszeniem kosztu przygotowania projektu itd. Natomiast do krótkich serii (średnio- i wysokobudżetowych) na potrzeby naszej społeczności wydaje się idealny ... Prototyp testuję, ale już jedna większa modernizacja boczku została przez kaletnika zaproponowana. info soon.
alabuz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Moglibyście przypomnieć adres gdzie można kupić te spinki?
Vit Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 nie - jest dość nieinternetowy zasadniczo nie robi indywidualnych zamówień bo mało kto jest zainteresowany ponoszeniem kosztu przygotowania projektu itd. Natomiast do krótkich serii (średnio- i wysokobudżetowych) na potrzeby naszej społeczności wydaje się idealny ... Prototyp testuję, ale już jedna większa modernizacja boczku została przez kaletnika zaproponowana. info soon. Witaj, dzięki za odp Damianie. Pozdrawiam zatem i miłego użytkowania:)
damiance Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witaj, dzięki za odp Damianie. Pozdrawiam zatem i miłego użytkowania:) Dzięki - raczej miłego testowania, gdyż to tylko prototyp. Docelowy model jest w trakcie. Tymczasem wczoraj dostałem już gotową aktówkę od drugiego kaletnika ... model, nie ukrywam, nawiązujący do Hermesa rozwiązaniem paska. Którąś z aktówek chciałbym zabrać na spotkanie do Wrocławia ...
Pepenix Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wow! Akurat przymierzam się do lotników. Możesz coś więcej o nich powiedzieć?
TomekB Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 To Sanders Paris http://www.sanders-uk.com/shop/product/paris-8476b
damiance Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Weston, model 598, demi-chasse. Skóra box calf z Tanneries du Puy. 2
Ravic Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Przy okazji polecam włoską markę Boggi, o której była juz mowa na forum. Jak za taką cenę wspaniała jakość materiałów i bardzo ładne, klasyczne ubrania.
dunhill Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dwie laseczki z Royal Canes http://www.royalcanes.com/ Brązowa - drewno z Orzecha Włoskiego. Rączka typu Derby Czarna Po prostu musiałem ją mieć, do bardzo nieformalnych okazji 2
Rekomendowane odpowiedzi