pszemau Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Czy to znaczy, że Magnanni w DaVinci trochę spuściły z ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Jak widać Nie ma postu w "Nowych nabytkach" - nie liczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Do czarnej tapicerki brązowe buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Dlatego dżentelmen powinien mieć co najmniej dwa Astony - jeden do miasta z czarną tapicerką i drugi na weekendy i na wieś, kolorową, najlepiej w PoW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Gratuluję Astona. Pokaż go koniecznie w całej okazałości. Couldn't resist... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Piękne +Immune+. Mam do Ciebie pytanie. W związku z tym, że być może w najbliższym czasie złożone zostanie zamówienie przez członków forum na buty/prawidła baxley (trwa debata co do legalności procedury ), to mam do Ciebie pytanie, czy zakup tego modelu w Twojej ocenie jest ok, czy są jakieś niuanse, które sprawiają, że nie powinienem kupować akurat tego modelu (np cytat z Ciebie w innym temacie "Widziałem zdjęcia tych lotników Rothbarta po ok. 10 założeniach. Można byłoby pokazać w temacie o koszmarkach.. Moim zdaniem shell w takiej konfiguracji nie sprawdza się zbyt dobrze." Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Właśnie zobaczyłem, że temat dot. bexley został zablokowany... i tak właśnie marzenia odchodzą w dal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Właśnie zobaczyłem, że temat dot. bexley został zablokowany... i tak właśnie marzenia odchodzą w dal... Mam dobre wiadomości, właśnie dostałem telefon z Bexley, że pomimo zawieszenia akcji forumowej zdecydowali się nie rezygnować z zimowej wyprzedaży. Wciąż więc masz szanse na zakup tych butów. Ad rem, niestety nie widziałem nigdy na żywo tych mniszków. Zamsz, którym dysponuje producent jest przyzwoitej jakości. Opinie o samych butach tej marki możesz natomiast wyszukać - w obecnych cenach, jeżeli jest to absolutny limit Twojego budżetu - myślę, że w większości przypadków warto pokusić się o zakup próbny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Mam dobre wiadomości, właśnie dostałem telefon z Bexley, że pomimo zawieszenia akcji forumowej zdecydowali się nie rezygnować z zimowej wyprzedaży. Wciąż więc masz szanse na zakup tych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Dzięki +Immune+ za dobre rady i pozytywne wiadomości z Francji. Teraz, kiedy już wiem, że wyprzedaż mimo wszystko będzie kontynuowana, zastanowię się nad indywidualnym zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Mam dobre wiadomości, właśnie dostałem telefon z Bexley... Ty to masz znajomości. Do mnie nie dzwonią nawet z Wojasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Dobra ZŁOŚLIWOŚĆ nie jest ZŁA. A od +Immune+ to zaszczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gccg. Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Od paru dni zagniezdzila sie pomiedzy moimi uszami idea zakupu monks shoes suede. Jakis czas temu ich wybor (mam na mysli angielskie badz amerykanskie RTW, gdyz na zamowienie mozna kupic prawie wszystko z wyjatkiem tego czego nabyc nie mozna) byl ograniczony do C&J Malvern, Alden Monk Strap oraz Shipton & Heneage Double Monks (juz nie produkowane) Obecnie zwiekszyl sie znacznie ich wybor. Pomijajac Herring Shakespeare II, ktorego kopyto nie budzi we mnie "pozytywnych wibracji" moja (pelna podniecenia) uwaga kieruje sie na Ovadia & Sons oraz Tricker's Mayfair i Tricker's Double Buckle Monk Nie wiem, kto robi buty dla Ovadia & Son ... ale nie zdziwilbym sie, gdyby byl to wlasnie Tricker's Ponizej monki Ovadia & Sons Do kupienia tutaj: http://www.ovadiaandsons.com/shop/produ ... -Shoe.html Tricker's Mayfair Do kupienia tutaj: http://www.pediwear.co.uk/trickers/products/148.php Tricker's Double Buckle Monk Do nabycia tutaj: http://www.conrad-hasselbach-shop.de/Tr ... late-Suede http://www.conrad-hasselbach-shop.de/Tr ... ckle-Monks Herring Shakespeare II Kupic mozna je tutaj: http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... ourid=2714 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Mnie się niestety nie udało kupic monków - preferuję buty sznurowane, ale w ramach eksperymentu podjąłem dwie próby zakupu: - C&J handgrade, które okazały się, wbrew opisowi aukcji, używane, więc odesłałem - Cheaney, wygrałem aukcję, ale sprzedawca przeciągał sprawę, żądał jakiejś astronomicznej kwoty za przesyłkę, w końcu odpuściłem (za niska cena?) A teraz znalazłem takie cóś (ale nie zamsz): http://www.ebay.de/itm/MAGNANNI-WOLDEN- ... 519da19e27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 @mosze - Czy chodziło o Holyrood? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Podwóje zamszowe monki ma w ofercie Meermin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gccg. Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Mnie się niestety nie udało kupic monków - preferuję buty sznurowane, ale w ramach eksperymentu podjąłem dwie próby zakupu: - C&J handgrade, które okazały się, wbrew opisowi aukcji, używane, więc odesłałem - Cheaney, wygrałem aukcję, ale sprzedawca przeciągał sprawę, żądał jakiejś astronomicznej kwoty za przesyłkę, w końcu odpuściłem (za niska cena?) A teraz znalazłem takie cóś (ale nie zamsz): http://www.ebay.de/itm/MAGNANNI-WOLDEN- ... 519da19e27 Radzilbym zajrzec czasem tutaj ... zwlaszcza w sezonie wyprzedazy. Kupilem u nich nie tak dawno Cheaney tassel loafers po obnizce 70% ceny. Wieczorem "wrzuce" ich zdjecie, gdyz teraz musze isc do miasta. http://www.julesb.co.uk/menswear-1/shoe ... ow:64|m:51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 28 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Jako, że to mój pierwszy post na forum - witam serdecznie! Odezwę się jeszcze w odpowiednim do powitań temacie. Mam proste pytanie. Czy można znaleźć monki (najlepiej w kórymś z odcieni brązu) w wersji "double-strap" i z nakładanym noskiem w cenie mieszczącej się w budżecie przeciętnego studenta? Udałem się do Baty jak zasugerował jeden z użytkowników jakiś czas temu, ale niestety nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2012 Poluj na ebayu, albo uzbieraj. W polskich sklepach może być ciężko, a za granicą cena zwykle przekracza nieco poziom Baty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
youngkoellner Napisano 2 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2012 Chciałem pokazać moje nowe-stare monki. Nie za wiele wiem o ich pochodzeniu. Producent: Jones Bootmakers since 1857 (firma należała do Churcha). Moje buty pochodzą najprawdopodobniej z roku 1989 (sugeruje to data nabita w środku). Czy ktoś wie coś więcej o tym producencie (jakość, etc.)? http://en.wikipedia.org/wiki/Jones_Bootmaker Model: Thames Pozdrawiam, T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Our latest Edward Green model is the Troon in dark brown crup (shell cordovan) Bardzo fajny but - podoba mi się połączenie ciężkiej podeszwy, klasycznego kopyta i materiału cholewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Rzeczywiście bardzo fotogeniczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi