Skalpel Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 jak wiadomo z takiego "eksperymenta" mogą wyjśc "ekstremanta" Jak będzie tak daleko, że będę "ogarnięty" ze wszystkim i zdrowie pozwoli to pójdzie oficjalna infromacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Przegroda zrobiona z sztucznego materiału- (nie dla dla fanów "koszerności" ) Ma to swoje plusy. Torba na pewno znacznie dłużej będzie zachowywała swój kształ bez defasonowania się. Krawędzie- tutaj moim zdaniem jest porażaka. Miejscami bardzo nierówne, niedoszlifowane. Nie są malowane. Jeżeli były przypalane na drewnie to też efekt jest słaby. Ja akurat wybrałem jednokomorową. A co do krawędzi to faktycznie zgoda, nie napisałem tego wcześniej, gdyż nie dysponuję tak fachowym okiem Mimo wszystko jednak wciąż uważam, że jak na taką cenę, nie mogło być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Na razie dyskusyjnie, proszę nie usuwać bo tylko badam zainteresowanie, nie chcę jeszcze zakładać wątku: zastanawiam się nad sprzedażą Saddleback Briefcase Thin w kolorze coffee brown, stan bdb+, pozostało 98 lat gwarancji;-) Nie odpowiada mi jednak design, muszę kupić coś bardziej formalnego do pracy. Proszę o ew. kontakt lub dyskusję w wątku. Aby nie było zupełnie off topic: torbę polecam (czy to ode mnie czy od producenta), niezniszczalna; skóra matowa, nie rysuje się mocno, skóra świńska w środku przetrwa wszystko. Świetny pasek, ja jednak nie używam, dlatego chcę się pozbyć, bo ona jednak dość dziwnie wygląda bez paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Rozmiar M czy L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Czy może ktoś miał do czynienia z torbami marki Zatchels ? np http://www.zatchels.com/sale/up-to-50-off/chestnut-satchel-backpack-straps.html Małżonka chce mi taką kupić (przy okazji zakupu dla siebie ) Może ktoś ma doświadczenia z tą firmą, czy warto ? Może jakieś inne propozycje tego typu nieformalnych toreb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 ...obojętnie, będziemy się wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Fajne torby.. przynajmniej z wyglądu Interesuje mnie jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 A wszystko wzięło się stąd https://www.cambridgesatchel.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Darku, namieszałeś w głowach Zatchels biorąc pod uwagę SALE ma jednak te 50 GBP niżej. Ciekawe jak odbija się to na jakości skóry/wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 No wygląda na to, że ja pierwszy będe mógł organoleptycznie sprawdzić jakość produktów Zatchelsa. Wczoraj żona zrobiła zamówienie. Producent poinformował, że czas uszycia toreb i i pełnej realizacji zamównienia powinien zamknąć się w ciągu miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Którą wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Ja bardzo zastanawiam się nad dwiema damskimi ale im bardziej dokładnie przyglądam się skórze tym mam większe wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Którą wziąłeś? Uśmiejecie się ale wybrałem ten model 17,5: http://www.zatchels.com/bags/dark-brown-leather-satchel.html damska raz że podoba mi się ten kolor a dwa dokładnie taka sama męska kosztuje 68 funtów (plus niepotrzebne mi paski z tyłu) więc po co przepłać a poza tym gender jest na czasie... Co wybrała żona nawet nie wiem, ale jak trzeba będzie to ją skłonię do wynurzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Chyba jednak będę musiał 'odklikać' kilka toreb z tego sklepu Zwłaszcza, że mają niesamowitą gamę kolorystyczną i możliwość doboru elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Pochwal się, która Cię tak urzekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Mnie żadna. Delikatnie mówiąc do piękniejsza połowa mnie przykleiła się do monitora gdy zobaczyła te torby więc przymierzam się do 2 albo 3 damskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Szukam brązowej, skórzanej torby/aktówki. Coś w takim stylu: http://vistula.pl/torby-i-teczki/torba,id-67033 Widziałem ją na żywo i rozmiarem mi odpowiada. Niestety ta jest tylko w kolorze granatowym lub czarnym i ma materiałową wewnętrzną wyściółkę. Poza tym domyślam się, że w tej cenie mogę dostać coś lepszej jakości u faktycznych producentów. Wstępnie zainteresowały mnie te: http://www.slowbag.pl/produkt/slow-boss-czekoladowy-braz-karmelowy oraz ta https://www.barellybags.pl/product/Aktowka-Simple-Elegance/?id=290 Wymiary niby takie same jak torba vistuli, ale ze zdjęć mam wątpliwości czy nie są zbyt wąskie i przez to mało męskie Widział może ktoś z Was te torby w realu? Może polecacie coś innego w tym stylu? Będę wdzięczny za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Jesli Vistula Ci pasuje, to poczekaj na wyprzedaże, będą w okolicach 400zł te torby. Jakościowo w tej cenie są ok, minusem jest tylko przecierająca się skóra na uchwytach (jest złożona i od noszenia jedna z krawędzi mi się wytarła). Te z linków wyglądają słabo, dziwnie wyginające się uchwyty, słabo montowane okucia, zniekształcenia torby - ja bym ich nie brał. Jeśli masz blisko TKMaxx to tam zajrzyj, w sobotę w GK widziałem b. fajne skórzane torby o podobnym kształcie i wielkości za 500-600zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Jesli Vistula Ci pasuje, to poczekaj na wyprzedaże, będą w okolicach 400zł te torby. Jakościowo w tej cenie są ok, minusem jest tylko przecierająca się skóra na uchwytach (jest złożona i od noszenia jedna z krawędzi mi się wytarła). Te z linków wyglądają słabo, dziwnie wyginające się uchwyty, słabo montowane okucia, zniekształcenia torby - ja bym ich nie brał. Jeśli masz blisko TKMaxx to tam zajrzyj, w sobotę w GK widziałem b. fajne skórzane torby o podobnym kształcie i wielkości za 500-600zł Dzięki. Niestety Vistula nie ma tym razem brązowej wersji tej torby. Choć kształtem i wielkością mi odpowiada. Sprawdzę TKMaxx w weekend parę tygodni temu nie mieli nic interesującego, ale tam przecież taki obrót. Może coś rzucili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Noszę przy sobie bardzo niewiele rzeczy, przez co większość toreb wielokomorowych, a nawet jednokomorowych jest dla mnie zdecydowanie za duża - a przy okazji przy moim niewielkim wzroście i wątłej budowie wygląda kuriozalnie W większości causalowych sytuacji radzę sobie ze swoją ulubioną torbą Tucano Workout: w którą bezpiecznie wchodzi mój 12-calowy komputer, zeszyt A4 i parę drobiazgów. Przez brak ozdób i lekką budowę nie mam problemu z używaniem tej torby przy nawet nieco bardziej eleganckim ubiorze, ale do garnituru jednak nie pasuje. Poszukuję jakiejś brązowej torby/aktówki, która byłaby cienka, lekka, mieściła podobny asortyment i najchętniej miała wygodne ucho - z pasków na ramię nie korzystam. No i nie chciałbym wydać na to fortuny. Ile razy przeglądałem asortyment popularnych sieciówek, nic nie przykuło mojej uwagi. Macie może jakieś swoje typy dla podobnych zastosowań? Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Poszukuję jakiejś brązowej torby/aktówki, która byłaby cienka, lekka, mieściła podobny asortyment i najchętniej miała wygodne ucho - z pasków na ramię nie korzystam. No i nie chciałbym wydać na to fortuny. Mój faworyt: http://www.travelteq.com/All-Leather-Trash/Leather Nie wiem tylko jak z tą fortuną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Genialna! Ale z fortuną faktycznie może być problem... Na pewno zapamiętam - może kiedyś mi odbije, albo będę miał dużo nadwyżek gotówki i sobie zrobię prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Cholewcia.... piękna jest.... http://kusaka.net/product/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Dość masywna, z tego widoku przypomina XVIII wieczny kufer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi