Stormont Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2016 Dnia 5.09.2016 o 19:27, Skalpel napisał: @R50 strzeliles w sedno! Jest pomysł na paski z Australian Nut, ręcznie szytych, z mosiężną klamrą w formule "pre order". Luźne pytanie: byliby chętni? Byliby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 15 Wrzesień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Zanim ruszymy z paskami, pochwalę się Wam co ciekawego ostatnio udało mi się skończyć. Połączenie włoskiej, roślinnie garbowanej skóry, koziego zamszu i afrykańskiego kudu. Mi osobiście, bardzo się to połączenie podoba. Myślę, że to jeden z ciekawszych projektów ostatnimi czasy. Ciekaw jestem Waszego zdania. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Do kompletu przydałyby się buty z połączenia skóry cielęcej i kudu... 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 Ładna teczka, aczkolwiek zrezygnowałbym ze wstawek z kudu na rogach teczki. Kontrastowa rączka to już spory dandyzm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 27 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Dnia 15.09.2016 o 23:47, R50 napisał: Ładna teczka, aczkolwiek zrezygnowałbym ze wstawek z kudu na rogach teczki. Kontrastowa rączka to już spory dandyzm W połączeniu z Museum Calf natężenie dandyzmu jest tak duże, że monitor może eksplodować Mi się te narożniki bardzo podobają - odbierają teczce formalności. Ja rzadko chodzę w formalnych garniturach, dużo częściej w niespecjalnie formalnych zestawach koordynowanych i taka zupełnie klasyczna teczka jest dla mnie odrobinę zbyt poważna. Ale rozumiem Twoje obiekcje i pewnie gdybym był poważnym biznesmenem w czarnych oksfordach i granatowym garniturze to zdecydowałbym się na coś spokojniejszego To jest moja pierwsza porządna teczka i jestem naprawdę zachwycony. Piękne skóry, doskonałe wykonanie, olbrzymia dbałość o szczegóły. Darek to prawdziwy Mistrz przez duże M! 1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Niestety dla Darka, patent na aktywne narożniki, jak i na wszystko inne, ma już Apple: https://support.apple.com/kb/PH18796?locale=pl_PL&viewlocale=pl_PL 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 18 Październik 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Taka o: 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2016 rownież jestem zainteresowany paskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2016 ja również, czekam na "projekt". Jaki jest aktualny czas oczekiwania na teczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Jako, że jest duże zainteresowanie projektem pasków z bridle leather, informuję co następuje. Projekt jest skierowany do wąskiej grupy 10 osób. Skóra: to KRUPON (3,5-4mm) Sedgwicka w kolorze AUSTRALIAN NUT (chyba najbardziej popularny tu na forum, jak i najbardziej uniwersalny) Sprzączki wykonane z mosiądzu, jak na zdjęciu. Możliwość zamontowania innych sprzączek za dopłatą. A cena: 55 zł. tylko wersja "srebrna". Mosiądz niklowany. B Cena 35zł. Szerokość paska około 30-32 mm w zależności od zastosowanej klamry. Pasek liniowany, krawędzie w kolorze czarnym. Cena 240 zł, płacona w dwóch ratach po 120 zł. Brak możliwości zwrotu. Osoby zainteresowane proszone są o wpisywanie swojego nicku, wymiaru paska, ewentualnie innej klamry. Każdy dopisujący się kopiuje listę osób już zdecydowanych do swojego posta i dopisuje siebie. Czas zbierania zapisów do 22.11.2016 23:59. Planowana wysyłka w okresie od 1,5 do 2 miesięcy od zamknięcia listy. Tak wygląda prototyp paska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). 2. Servetch, 80 cm (do potwierdzenia w najbliższych dniach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). 2. Servetch, 80 cm (do potwierdzenia w najbliższych dniach). 3. tanatos70, 108 cm (długość łącznie z klamrą, no nie wiem jak się mierzy pasek - w każdym razie długość do pierwszej dziurki razem z klamrą to 90 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 @Tanatos70 wyedytuj swój post i weź kolegę Servetch pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 (edytowane) Second thoughts... Edytowane 15 Listopad 2016 przez el-biczel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuberos Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). 2. Servetch, 80 cm (do potwierdzenia w najbliższych dniach). 3. tanatos70, 108 cm (długość łącznie z klamrą, no nie wiem jak się mierzy pasek - w każdym razie długość do pierwszej dziurki razem z klamrą to 90 cm) 4. kuberos, 85 cm (do potwierdzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). 2. Servetch, 80 cm (do potwierdzenia w najbliższych dniach). 3. tanatos70, 108 cm (długość łącznie z klamrą, no nie wiem jak się mierzy pasek - w każdym razie długość do pierwszej dziurki razem z klamrą to 90 cm) 4. kuberos, 85 cm (do potwierdzenia) 5. Zając Poziomka, 80 cm (rozmiar, nie długość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). 2. Servetch, 80 cm (do potwierdzenia w najbliższych dniach). 3. tanatos70, 108 cm (długość łącznie z klamrą, no nie wiem jak się mierzy pasek - w każdym razie długość do pierwszej dziurki razem z klamrą to 90 cm) 4. kuberos, 85 cm (do potwierdzenia) 5. Zając Poziomka, 80 cm (rozmiar, nie długość). 6. waski, długość uzupełnię wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azaghal Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). 2. Servetch, 80 cm (do potwierdzenia w najbliższych dniach). 3. tanatos70, 108 cm (długość łącznie z klamrą, no nie wiem jak się mierzy pasek - w każdym razie długość do pierwszej dziurki razem z klamrą to 90 cm) 4. kuberos, 85 cm (do potwierdzenia) 5. Zając Poziomka, 80 cm (rozmiar, nie długość). 6. waski, długość uzupełnię wieczorem 7. Azaghal (długość do uzupełnienia) W jakich terminach będzie należało uiścić płatność rat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 16 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Pierwsza do 25.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). 2. Servetch, 80 cm (do potwierdzenia w najbliższych dniach). 3. tanatos70, 108 cm (długość łącznie z klamrą, no nie wiem jak się mierzy pasek - w każdym razie długość do pierwszej dziurki razem z klamrą to 90 cm) 4. kuberos, 85 cm (do potwierdzenia) 5. Zając Poziomka, 80 cm (rozmiar, nie długość). 6. waski, długość rzeczywista paska razem z klamrą 96 cm 7. Azaghal (długość do uzupełnienia) 8. gratek, 92cm (rozmiar, do potwierdzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesper Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). 2. Servetch, 80 cm (do potwierdzenia w najbliższych dniach). 3. tanatos70, 108 cm (długość łącznie z klamrą, no nie wiem jak się mierzy pasek - w każdym razie długość do pierwszej dziurki razem z klamrą to 90 cm) 4. kuberos, 85 cm (do potwierdzenia) 5. Zając Poziomka, 80 cm (rozmiar, nie długość). 6. waski, długość rzeczywista paska razem z klamrą 96 cm 7. Azaghal (długość do uzupełnienia) 8. gratek, 92cm (rozmiar, do potwierdzenia) 9. Jesper, 85 cm (rozmiar, do potwierdzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 1. lubo69, 90 cm (rozmiar, nie długość). 2. Servetch, 80 cm (do potwierdzenia w najbliższych dniach). 3. tanatos70, 108 cm (długość łącznie z klamrą, no nie wiem jak się mierzy pasek - w każdym razie długość do pierwszej dziurki razem z klamrą to 90 cm) 4. kuberos, 85 cm (do potwierdzenia) 5. Zając Poziomka, 80 cm (rozmiar, nie długość). 6. waski, długość rzeczywista paska razem z klamrą 96 cm 7. Azaghal (długość do uzupełnienia) 8. gratek, 92cm (rozmiar, do potwierdzenia) 9. Jesper, 85 cm (rozmiar, do potwierdzenia) 10. Adi 90 cm ( rozmiar do potwierdzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 @Skalpel - mógłbyś powiedzieć jak dokładnie mierzysz długość paska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Uprzejmie informuję, że paski się mierzy od początku sprzączki do środkowej dziurki (bo też i tylko na środkową dziurkę się pasek zapina, o czym przypominam, a za co kilka lat temu zostałem na forum zrugany) :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi