fan_dobrego_buta Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Podziękowania dla Darka pisałem bardzo szczerze, gdyż uważam, że jest to najładniejsza teczka! Oczywiście spodziewałem się sprzeciwu 1 Cytuj
Jamjest Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Panowie, z całym szacunkiem dla waszych teczek,i ja wiem, ze to specyficzne forum, ale te nogi przebijają wszystko 5 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Ja jednakowoż uważam, że moje nogi... 2 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 26 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2017 Niestety słońce do nas dziś nie zagościło, więć wciąż nie jestem w stanie pokazać piękna koloru teczki. 1 14 Cytuj
Skalpel Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Jeżeli ktoś wyraża zainteresowanie to paski do spodni z English Bridle Leather od Sedgwicka są znowu dostępne. Paski wycinane są z kruponu, ręcznie przeszyte, malowane krawędzie. Klamra szerokości 30mm (pasek 28mm) wykonane z mosiądzu albo stali nierdzewnej. Jeżeli ktoś chce szerszy również mogę zrobić, ale za dopłatą Kolor: australian nut (mleczna czekolada) (ta partia skór mimo, że deklarowana jako australian nut, jest odrobinę ciemniejsza) Cena: 240 zł z wysyłką PP w cenie. Jeżeli zbierze się minimum 10 chętnych na dowolny inny kolor to również służę pomocą Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Paski paskami, ale narzędzia nowe! Cytuj
Nowoanglik Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2017 Czy jest możliwość zrobienia węższego paska, nawet w jednym egzemplarzu? Ja teraz szukam szerokości ok. 22 mm. Wtedy bym zamówił jeden normalnej szerokości a drugi węższy. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 Dnia 27.07.2017 o 07:03, Skalpel napisał: Jeżeli ktoś wyraża zainteresowanie to paski do spodni z English Bridle Leather od Sedgwicka są znowu dostępne. Paski wycinane są z kruponu, ręcznie przeszyte, malowane krawędzie. Klamra szerokości 30mm (pasek 28mm) wykonane z mosiądzu albo stali nierdzewnej. Jeżeli ktoś chce szerszy również mogę zrobić, ale za dopłatą Kolor: australian nut (mleczna czekolada) (ta partia skór mimo, że deklarowana jako australian nut, jest odrobinę ciemniejsza) Cena: 240 zł z wysyłką PP w cenie. Jeżeli zbierze się minimum 10 chętnych na dowolny inny kolor to również służę pomocą Co koledzy powiedzą na temat grupowego zamówienia paska w kolorze bordo z Segwicka? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 To jest nas już 2. Jednak pasek ne może być węższy niż przy ostatniz zamówieniu grupowym @Darek ile osób trzeba abyś zrealizował zamówienie? Cytuj
Skalpel Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 8-10 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2017 OK. Otwieram na tablicy listę do zamówienia pasków w kolorze burgundy, ze skóry Sedgwick. @Nowoanglik - pozwoliłem sobie na dopisanie cię do listy Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2017 Dołączam do ekipy burgundy Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 10 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Dołączam do ekipy burgundy Pozwoliłem zatem sobie dopisać Ciebie do listy @fan_dobrego_buta ? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Skalpel czy można liczyć na jakies fotki z postępów pracy nad kolejnym projektem? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 2 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Przepraszam, że między te piękne torby wklejam tutaj dwie nieogolone twarze. Tak się tu mało działo ostatnio, że się aż zmartwiłem. Odwiedziłem magiczne miejsce i @Skalpel ma się dobrze, ale jest na jego szczęście baaaardzo zapracowany. 9 7 Cytuj
Skalpel Opublikowano 2 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2017 Darku, bardzo miło było mi Cię poznać. Bardzo dziękuję za przemiłą wizytę!Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 jakieś nowe zdjęcia? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 UWAGA! Fotografia zawiera lokowanie produktu @fan_dobrego_buta 6 7 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 Już nie mogę się doczekać. Jeszcze bardziej cieszy się jej „starsza siostra” z granatowego Segwicka Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Skalpel. Dziekuje. Piękna robota. jutro wrzucę kilka fotek w naturalnym swietle 4 3 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Na szybko zdjęcie z granatową „ siostrą” 4 4 Cytuj
Marcin_L Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 @Skalpel, wysłałem Ci kilka wiadomości, sprawdź proszę skrzynkę, nie mam od Ciebie żadnej odpowiedzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi