krc Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 wyprzedaż w wittchen do 70% https://www.sklep.wittchen.com/promotions.html sam kupiłem dwie walizki po 179 zł (pierwotnie 500 i 599 zł) dodatkowo wpisując kod 50CENEO dostaniecie 50 zł rabatu na zakupy powyżej 250 zł a jak dobijecie do 500 zł to dostaniecie kartę stałego klienta z rabatem 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Z butów tylko czarne brogsy za 2 stówki, jeden rozmiar 44, i chyba nic więcej ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Niektóre jedwabne szaliki wyglądają ciekawie. Za 99 zł chyba kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 wyprzedaż w wittchen do 70% https://www.sklep.wittchen.com/promotions.html sam kupiłem dwie walizki po 179 zł (pierwotnie 500 i 599 zł) dodatkowo wpisując kod 50CENEO dostaniecie 50 zł rabatu na zakupy powyżej 250 zł a jak dobijecie do 500 zł to dostaniecie kartę stałego klienta z rabatem 10% Ten kod rabatowy jakoś dziwnie działa. Gdy nie jestem zalogowany to wszystko jest w porządku. Po zalogowaniu rabat znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Ten kod rabatowy jakoś dziwnie działa. Gdy nie jestem zalogowany to wszystko jest w porządku. Po zalogowaniu rabat znika. Spróbuj w takim razie najpierw sie zalogować, następnie napełnić koszyk powyżej 250 pln a następnie wpisać kod. Ja dziś skorzystałem dwa razy z tego rabatu robiąc 2 zamówienia po 250 zł. Jak nie będzie działać proponuje zadzwonić, ja wczoraj anulowałem jedno zamowienie i bardzo miła Pani mnie sprawnie obsłużyła. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Rozwiązałem ten problem. Jeżeli ma się wpisaną kartę stałego klienta, to kod nie działa. Wystarczy usunąć kartę z konta i kod zacznie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Ja dostałem takiego smsa. 20% upustu na produkty nieprzecenione. Pierre Cardin i Francja zapraszaja na Euro 2016! Odwiedz nas 10-12 czerwca w salonach Pierre Cardin sieci Pauloadriani. Czyli zaczyna się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 od 15 czerwca wyprzedaż w SL www.septiemelargeur.fr/fr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Panowie, którzy powyżej dokonywali zakupów bagażu w Wittchenie mogą podzielić sie opinią, które bagaże (cabin) warto zakupić? czy ceny nie poszły teraz w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Od jutra Massimo rusza z wyprzedażami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 W sklepach, czy online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Dostałem maila, że w sklepach. Na stronie póki co cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Na stronie MD wyprzedaż rusza od dzisiejszego wieczoru. W sklepach od jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Panowie, którzy powyżej dokonywali zakupów bagażu w Wittchenie mogą podzielić sie opinią, które bagaże (cabin) warto zakupić? czy ceny nie poszły teraz w górę? Ja kupiłem tą oraz taką samą tylko 28'' https://www.sklep.wittchen.com/product/11800/walizka-na-kolkach-24.html I szczerze mówiąc mój wybór padł tylko i wyłącznie ze względu na cenę. Zarówno 24'' jak i 28'' kupiłem po 179 pln Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 15 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2016 (edytowane) Panowie, którzy powyżej dokonywali zakupów bagażu w Wittchenie mogą podzielić sie opinią, które bagaże (cabin) warto zakupić? czy ceny nie poszły teraz w górę? Trochę nie na temat ale podzielę się opinią. Mam od kilku lat walizkę od nich wykonaną z ABSu i daje radę mimo intensywnego użytkowania. Natomiast zamek (z TSA) który był zamontowany nie oparł się złodziejowi. Bolce zatrzaskowe w nim zainstalowane to jakiś słabej jakości metal który ktoś bez trudu wyłamał. Tak więc to zabezpieczenie to pic na wodę. Edytowane 15 Czerwiec 2016 przez 123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Próchnik - Galeria Bałtycka. Bardzo ładny garnitur w kratę 92% len, 8% jedwab, podszewka wiskoza i poliester. Przeceniony na 1099zł, przeróbki w cenie. Za 100 zł więcej czyli 1200 zł koszula + poszetka + krawat. Wybrałem krawat i poszetkę, koszule mi nie podeszły. Pani dołożyła drugą poszetkę i spinki za 50% ceny, razem 143zł. Na samo wyjście dostałem w prezencie perfum. Garnitur z poprawkami, krawat, dwie poszetki, spinki, perfumy 1250zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Próchnik poprawił wszycie rękawów? Robiłem podejście 2 lata temu i nie mogłem swobodnie ruszać rękoma w ich marynarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 happy hours w wólczance/lambert do 29 czerwca: 3 koszule (damskie/męskie) za 199, 3 krawaty za 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 Pani powinna dostać premię Podobają Ci się krawaty, poszetki, spinki i perfumy? Szczerze Ja dzisiaj wziąłem już przy kasie zapach do odkurzacza, po co mi zapach do odkurzacza? Sam oceń i nie mierz wszystkich swoją miarą . Na zdjęciu nie ma perfum i pokrowca na garnitur, który dostałem przy odbiorze garnituru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Akurat ponoć perfumy Próchnika są całkiem przyzwoite i zupełnie spokojnie da się ich używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 W Outlecie Wólczanka/Vistula przypadkiem trafiłem na wyprzedaż koszul i kupiłem 2 Lamberty białe, z tkaniny Getzner za 14 zł sztuka plus koszulę lnianą Vistula za 29 zł. W zasadzie koszul już nie potrzebuję ale w tej cenie postanowiłem spróbować zwłaszcza, że Lambertów wcześniej nie miałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 1 godzinę temu, artisan napisał: W Outlecie Wólczanka/Vistula przypadkiem trafiłem na wyprzedaż koszul i kupiłem 2 Lamberty białe, z tkaniny Getzner za 14 zł sztuka plus koszulę lnianą Vistula za 29 zł. W zasadzie koszul już nie potrzebuję ale w tej cenie postanowiłem spróbować zwłaszcza, że Lambertów wcześniej nie miałem. Kierowniku kochany, królu złoty, gdzie takie oferują? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 2 godziny temu, artisan napisał: postanowiłem spróbować Ryzyko za paczkę fajek to nie ryzyko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2016 2 godziny temu, CzyDe napisał: Kierowniku kochany, królu złoty, gdzie takie oferują? W Białymstoku w Outlet Center przy ul. Narodowych Sił Zbrojnych. Nie wiem jak w innych miastach ale może być podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 To jedź, wykup wszystkie za takie pieniądze i daj znać, chętnie kupię wszystkie w swoim rozmiarze, zwrócę też za paliwo i czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi