Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyprzedaż w wittchen do 70% https://www.sklep.wittchen.com/promotions.html 

sam kupiłem dwie walizki po 179 zł (pierwotnie 500 i 599 zł) :)

dodatkowo wpisując kod 50CENEO dostaniecie 50 zł rabatu na zakupy powyżej 250 zł :)

a jak dobijecie do 500 zł to dostaniecie kartę stałego klienta z rabatem 10% :D

Ten kod rabatowy jakoś dziwnie działa. Gdy nie jestem zalogowany to wszystko jest w porządku. Po zalogowaniu rabat znika.

Opublikowano

Ten kod rabatowy jakoś dziwnie działa. Gdy nie jestem zalogowany to wszystko jest w porządku. Po zalogowaniu rabat znika.

Spróbuj w takim razie najpierw sie zalogować, następnie napełnić koszyk powyżej 250 pln a następnie wpisać kod. Ja dziś skorzystałem dwa razy z tego rabatu robiąc 2 zamówienia po 250 zł. Jak nie będzie działać proponuje zadzwonić, ja wczoraj anulowałem jedno zamowienie i bardzo miła Pani mnie sprawnie obsłużyła.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja dostałem takiego smsa.

20% upustu na produkty nieprzecenione. Pierre Cardin i Francja zapraszaja na Euro 2016! Odwiedz nas 10-12 czerwca w salonach Pierre Cardin sieci Pauloadriani.

Czyli zaczyna się

Opublikowano

Panowie, którzy powyżej dokonywali zakupów bagażu w Wittchenie mogą podzielić sie opinią, które bagaże (cabin) warto zakupić?

czy ceny nie poszły teraz w górę?

Ja kupiłem tą oraz taką samą tylko 28''

https://www.sklep.wittchen.com/product/11800/walizka-na-kolkach-24.html

I szczerze mówiąc mój wybór padł tylko i wyłącznie ze względu na cenę. Zarówno 24'' jak i 28'' kupiłem po 179 pln

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano (edytowane)

Panowie, którzy powyżej dokonywali zakupów bagażu w Wittchenie mogą podzielić sie opinią, które bagaże (cabin) warto zakupić?

czy ceny nie poszły teraz w górę?

Trochę nie na temat ale podzielę się opinią. Mam od kilku lat walizkę od nich wykonaną z ABSu i daje radę mimo intensywnego użytkowania. Natomiast zamek  (z TSA) który był zamontowany nie oparł się złodziejowi. Bolce zatrzaskowe w nim zainstalowane to jakiś słabej jakości metal który ktoś bez trudu wyłamał. Tak więc to zabezpieczenie to pic na wodę.

Edytowane przez 123
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Próchnik - Galeria Bałtycka.

Bardzo ładny garnitur w kratę 92% len, 8% jedwab, podszewka wiskoza i poliester. Przeceniony na 1099zł, przeróbki w cenie. Za 100 zł więcej czyli 1200 zł koszula + poszetka + krawat.

Wybrałem krawat i poszetkę, koszule mi nie podeszły. Pani dołożyła drugą poszetkę i spinki za 50% ceny, razem 143zł.

Na samo wyjście dostałem w prezencie perfum.

Garnitur z poprawkami, krawat, dwie poszetki, spinki, perfumy 1250zł.

Opublikowano

Pani powinna dostać premię Podobają Ci się krawaty, poszetki, spinki i perfumy? Szczerze :mrgreen: Ja dzisiaj wziąłem już przy kasie zapach do odkurzacza, po co mi zapach do odkurzacza?

Sam oceń i nie mierz wszystkich swoją miarą . Na zdjęciu nie ma perfum i pokrowca na garnitur, który dostałem przy odbiorze garnituru.

0fb49b9bf3002436ea57d0c0724f9c7b.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

W Outlecie Wólczanka/Vistula przypadkiem trafiłem na wyprzedaż koszul i kupiłem 2 Lamberty białe, z tkaniny Getzner za 14 zł sztuka plus koszulę lnianą Vistula za 29 zł. W zasadzie koszul już nie potrzebuję ale w tej cenie postanowiłem spróbować zwłaszcza, że Lambertów wcześniej nie miałem.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
1 godzinę temu, artisan napisał:

W Outlecie Wólczanka/Vistula przypadkiem trafiłem na wyprzedaż koszul i kupiłem 2 Lamberty białe, z tkaniny Getzner za 14 zł sztuka plus koszulę lnianą Vistula za 29 zł. W zasadzie koszul już nie potrzebuję ale w tej cenie postanowiłem spróbować zwłaszcza, że Lambertów wcześniej nie miałem.

Kierowniku kochany, królu złoty, gdzie takie oferują? ;)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
2 godziny temu, CzyDe napisał:

Kierowniku kochany, królu złoty, gdzie takie oferują? ;)

W Białymstoku w Outlet Center przy ul. Narodowych Sił Zbrojnych. Nie wiem jak w innych miastach ale może być podobnie.