Do_Diabła Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 30 minut temu, Remii napisał: @Do_Diabła W M1 czy w Bonarce? M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2019 5 godzin temu, Do_Diabła napisał: W Krakowie sporo Etonów, Profuomo Sky Blue też, ale trochę dziwne wzory. W Warszawie centrum też sporo Etonow, jednak wzory i kolory... nieoczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2019 CH M1 Czeladź Tricker’s Rozmiar chyba 9,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popescu Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 We Wrocławiu Magnolia marynarki z tkaniny Loro Piana po 2 stowy. Rozmiary 50-54. Na polpodszewce, miekka konstrukcja. Nazwy producenta niestety nie zapamietalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 Godzinę temu, popescu napisał: We Wrocławiu Magnolia marynarki z tkaniny Loro Piana po 2 stowy. Rozmiary 50-54. Na polpodszewce, miekka konstrukcja. Nazwy producenta niestety nie zapamietalem. Żeby tylko jeszcze 48 jakieś były... 😥Marynarki wyjątkowo udane jak na TK - za 199zł to można hurtem brać, jeżeli komuś rozmiar przypasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 To Carl Gross najprawdopodobniej. Na tym forum dosc srednio oceniana marka - z tego co patrzylem. Niemniej jednak za te 199 pln skusilem sie na Marszalkowskiej na te dwurzedowke. Loro Piana wlasnie: welna, jedwab i len. Za te cene fajna okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Było więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekrjankowski Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Carl Gross do topowych producentów nie należy, ale marynarki i płaszcze uszyte z materiałów LP warto mieć w swojej szafie. W ostatniej dostawie Carla Grossa znalazły się navy trench-coat. Trzy płaszcze, trzy rodzaje materiału: 100% bawełna, 70/30 poliester/bawełna i właśnie Loro Piana, "rain system". Trochę "magiczna" tkanina - wełna, poliamid, jedwab, elastan - po której woda spływa jak po woskowanej. Wszystkie w tej samej cenie - 249,99 zł. Nie często można taki znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 54 minuty temu, mosze napisał: Było więcej? Wlasnie nie widzialem wiecej takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popescu Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Ja nie wziąłem żadnej mimo że w moim rozmiarze były, bo co z tego że z loro piany, jeżeli kroje jak w vistuli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Carl Gross to jest mniej więcej poziom Vistuli - to, co widziałem w tikejach albo w ich outlecie to raczej odpowiednik niższych linii Vistuli. Zaletą jest to, że szyją z ciekawych materiałów i można wyłapać różne ciekawostki, perełki albo koszmarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Zależy od linii. Ja kupilem black line, piękna linia, łódeczka brustasza, bez podszewki, z probnika loro piana, welna len i jedwab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 O ile dobrze kojarzę, ten dwurzędowiec GC to właśnie black line. We Wrocławiu w Renomie plątały się 2 sztuki jeszcze chwilę temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 Tak, ta moja to Black Line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 W Getyndze też zauważyłem dwie sztuki. Ciekawy materiał ten linen tweed. Gdyby był mój rozmiar to za 49.99E głupio nie wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popescu Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 6 hours ago, MH_fan said: O ile dobrze kojarzę, ten dwurzędowiec GC to właśnie black line. We Wrocławiu w Renomie plątały się 2 sztuki jeszcze chwilę temu. Byłem godzinę po tobie i dwurzedowcow już nie było :(. Za to parę prochowcow wisiało z tego Black line, jeden na loro piana na pewno. Tkanina 100% poliamid więc nie wiem jakie to ma znaczenie jak nie mówimy o membranach ale może się po prostu nie znam :P. Poza tym ładne kurtki skórzane schott nyc z kożuszkiem o takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 5 godzin temu, popescu napisał: Byłem godzinę po tobie i dwurzedowcow już nie było :(. Bo to było trochę wcześniej, niż godzinę po mnie. Jakieś 2, może 3 tygodnie temu. Widziałem jednego gościa, który mierzył jedną z nich i musiał być forumowiczem, bo za dobrze ubrany, żeby nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 8 godzin temu, popescu napisał: Tkanina 100% poliamid więc nie wiem jakie to ma znaczenie jak nie mówimy o membranach ale może się po prostu nie znam Chyba tak jest Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych. Prochowiec ma trochę inne "zadania" niż płaszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Poszedłem wczoraj do tk w poszukiwaniu fajnych marynarek, ale kupiłem gramofon w saturnie. Uważajcie na TK maxx. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Ile można mieć marynarek? Z drugiej strony gramofon gdybam ... szósty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Ja swój sprzedałem, syn ma teraz więcej miejsca na Lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 17 godzin temu, popescu napisał: Byłem godzinę po tobie i dwurzedowcow już nie było :(. Za to parę prochowcow wisiało z tego Black line, jeden na loro piana na pewno. Tkanina 100% poliamid więc nie wiem jakie to ma znaczenie jak nie mówimy o membranach ale może się po prostu nie znam :P. Poza tym ładne kurtki skórzane schott nyc z kożuszkiem o takie W jakiej cenie i jakie rozmiary? Piękna kurtka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popescu Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 11 minutes ago, grzechu26 said: W jakiej cenie i jakie rozmiary? Piękna kurtka!!!! S i m, cena 650, mka trochę mała w klatce, na takie 48 raczej niz więcej. Ale wyglądała super, jakby trochę większa była to bym wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabonis87 Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 W dniu 20.02.2019 o 15:55, marekrjankowski napisał: Carl Gross do topowych producentów nie należy, ale marynarki i płaszcze uszyte z materiałów LP warto mieć w swojej szafie. W ostatniej dostawie Carla Grossa znalazły się navy trench-coat. Trzy płaszcze, trzy rodzaje materiału: 100% bawełna, 70/30 poliester/bawełna i właśnie Loro Piana, "rain system". Trochę "magiczna" tkanina - wełna, poliamid, jedwab, elastan - po której woda spływa jak po woskowanej. Wszystkie w tej samej cenie - 249,99 zł. Nie często można taki znaleźć. Te marynarki na Loro Piana to nie Carl Gross tylko Tom Rusborg. Sam w sobotę przyjąłem zieloną za 199 PLN (Marszałkowska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Te marynarki na Loro Piana to nie Carl Gross tylko Tom Rusborg. Sam w sobotę przyjąłem zieloną za 199 PLN (Marszałkowska).Pewnie były i te, i te. Mierzyłem dziś 2 marynarki Tom Rusborg, ciemnogranatową r. 52 i jaśniejszy granat r. 50. Zwykle noszę rozmiar 50 ale w tym przypadku jasnogranatowa marynarka miała z 10 cm zapasu w talii i rękawy za długie o jakieś 5 cm, a ten model w rozmiarze 52 rękawy miał okej, barki leżały jak w tej w rozmiarze 50 a w talii miałem 20 cm zapasu jak nic. Może trafiłem na jakieś dziwne egzemplarze. Materiał za to bardzo fajny w dotyku, marynarki prawie bez wypełnień w ramionach i bez podszewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi