Koval Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 To Krzysiek już wrócił z wakacji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 W Olsztynie jedna para czarnych monkow CS, rozmiar 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 W Bielsku-Białej mokasyny Sebago za 80, jedne jasne drugie brąz. Rozmiar takie 42/42,5. W KRK w Bonarce raczej nudy za wyjątkiem dużego wyboru całkiem fajnych okularów korekcyjnych i przeciwsłonecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 Nowy sklep w W-wie: http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,20159509,nowy-tk-maxx-powstanie-w-atrium-promenada-na-goclawiu.html?disableRedirects=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 I to jest bardzo dobra wiadomość... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 W Trójmieście są dwa prawie na przeciwległych końcach miasta. Przydałby się trzeci tak po środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 W Warszawie w Centrum wczoraj były tassel loafers Carlos Santos ciemny brąz w rozmiarze 10 (realnie wg mnie 9,5, zmieściłem się, ale odrobinę za małe na długość). Kopyto trochę krótkie jak na mój gust, przecież to rozmiar raczej z tych większych, a na nodze wyglądały, jakbym nosił 42, a nie 44. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Dzien dziecka w Łodzi(Pasaż). Wełna, jedwab i len. Bedzie trzeba popracowac troche nad dopasowaniem. Gdyby miała nakładane kieszenie i brak podszewki to byłaby idealna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Carl Gross. Przymierzałem identyczną w Elblągu i nie było szału: podszewka, wąskie klapy i kwadratowe ramiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Czeladź - dużo kapeluszy po 39zł, ale nie wiem czy coś warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 4 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2016 W TK Lublin Plaza widziałem z 3 ładne marynarki Baldessarini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 W Manufakturze lniane marynarki Hackett (mleczna czekolada i musztarda) i całkiem fajna zimowa od Tommiego, włoska wełna, szycie raczej angielskie, ciemnoszara i overcheck bordowy czy śliwkowy, nie pamiętam, ok. 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 6 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Hacketty sa po 749zł(chyba ze już przecenili) prezentują się bardzo fajnie, choć nie przymierzałem ich.W tamtym tygodniu w Pasażu Łódzkim widziałem prawdziwą panamę taką jak już ktoś tu prezentował za 79zł, niestety miała rozdarcie na rondzie. Może bedą kolejne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 6 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2016 Hacketty sa po 749zł(chyba ze już przecenili) prezentują się bardzo fajnie, choć nie przymierzałem ich. Tak, taka cena. Rozmiar 50 jest, porównując np. do SS Havana/Lazio, raczej rozmiarem 51. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Wczoraj widziałem w Czeladzi koszule z kołnierzykiem 39 TM Lewin i Charles Tyrwhit po około 99 zł. Są też koszule i krawaty z Olymp (krawaty po 54,99) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Warszawa, Marszałkowska, Baldessarini, rozmiar 45, cena 499 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Ani to klasyczne, ani to okazja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 ....ani to okazja. Ja bym ich tak zaraz nie skreślał . Zresztą warto być czujnym- buty dla Baldessarini robi też Vass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Dla mnie za małe. Ale warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Widziałem derby od nich w TK. Za te pieniądze, jeżeli ktoś trafi swój rozmiar, nawet nie ma co myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Skóra butów na zdjęciu średnio przekonuje do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Który TK we Wroclawiu jest największy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
560sec Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Powierzchniowo nie jestem w stanie odpowiedzieć Najwiekszy wybór jest w Magnolii, potem w Renomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 O to mi chodziło, podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Na Marszałkowskiej sporo fajnej włoszczyzny, między innymi nowy rzut Boglioli, upolowałem taką (sorry za jakość zdjęcia): Rozmiar 48 (zwykle noszę 46) len (81%) + jedwab (19%), podszewka (cupro) tylko na rękawach, guziki z masy perłowej. Rękaw oczywiście za długi, ale łatwo skrócić (imitacje dziurek, niektóre inne marynarki tej firmy miały dziurki funkcjonalne). W talii akurat leży dobrze, na zdjęciu się napina przez TKMaxxową blokadę (kabelek przeciągnięty przez całą marynarkę, to co wystaje z rękawa). Kolor na zdjęciu oddany niewłaściwie, w rzeczywistości to ciepła szarość z zielonym overcheck. Przeceniona z 3000 na 599 zł Była jeszcze jedna bardzo fajna brązowa w dużą kratę wełna + moher +coś tam jeszcze za 999 zł, rozmiar 50, też jakieś garnitury i jedna dwurzędówka w większym rozmiarze. Z innych firm: bardzo ładny letni garnitur Pal Zileri szary w kremowy prążek, wełna 70% + moher 30%, rozmiar 50 (przy czym takie większe, regular raczej niż slim) za 999 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi