PGozdek Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2015 Kurtki Barbour w Wola Parku, różne ceny z dziwnej, nieznanej mi linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 19 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2015 W Olsztynie sporo koszul Profuomo, w większości nieformalnych z kołnierzem Extreme cut off. Oprócz tego zamszowe granatowe oksfordy Doucals, 2 pary, 43 i 45 po 330. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Żółte/miodowe sztruksy niemieckiej marki Meyer (75 zł). U mnie w Kielcach wisiało ich sporo: https://www.instagram.com/p/BAjerSqFwvG/?taken-by=michalkedziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 W Szczecinie też takie jakis czas takie widziałem. Ciekawe, gruby sztruks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Łódzki TKmaxx, kaszmirowy(wg metki) szalik marki Savile Row, kolor fioletowy. Cena 55 albo 65zl. Wczoraj byly 2szt., nalezy szukac na polce z wyprzedazami, lezaly w pudelkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Przebijam. Też Łódź. Jest jeszcze jeden. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Moja żona ma szal tej firmy już trzeci sezon i niczego nie można mu zarzucić. Poleciłbym go w cenie 199,99 (szalika za 380 złotych nigdy nie kupowałem więc nie mam porównania a co dopiero za 43 złote No chyba, że te sprzedawane w TK Maxx to jakiś gorszy sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Nie robiłem jeszcze u nich zakupów. Czy te trzy żółte metki to kolejne przeceny, np. 99zł, potem się nie sprzedało, dali np. 69, a na koniec te 43? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Panfil Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 W sieci TK jest tak, że konkretne artykuły nagle trafiają do strefy wyprzedaży i ich cena jest sukcesywnie obniżana. Dzieje się to nawet co godzinę do złotówki. Nie jest to zależne od tego, ile rzecz kosztowała na początku. Codziennie przyjeżdża tyle asortymentu, że rzeczy, które z jakichś powodów się nie sprzedały, w końcu trafiają do tańszej strefy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Dziękuję. Ciekawie się zapowiada takie polowanko na przeceny Jeszcze zakupy polubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Szalika juz o 18:30 nie bylo niestety. Co jakis czas obsluga dowiesza cos. Znalaazlem sztruksy, musztardowe Meyer, ktore polecal Mr.Vintage, oznaczone jako seconds, rozmiar 38. Rozwazalem je przez moment, ale sklad byl slaby, z 20% plastiku + 2%elastanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Czy znacie może firmę BRAX? Kupiłem dziś 2 pary chinosów w TK maxxie, jako jedyne pasujące na szerokość w nogawkach (mam z tym ogromny problem). Chętnie poznam opinię na temat tej firmy, dla mnie jest ona kompletnie nieznana. Chętnie dowiedziałbym się też o innych firmach robiących regularne spodnie. Ale REGULARNE, a nie tylko z napisem regular na metce jak większość... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Brax to niemiecka marka która specjalizuje się w spodniach męskich. Dobry produkt w dobrej cenie. Inne niemieckie marki warte uwagi, które często spotykam w TK: Hiltl, Alberto, Camel Active, Hattric, Gardeur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Super, dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2016 W CH Riviera w Gdyni koszule TML i marynarki Carla Grossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 W Galerii Katowickiej koszule TM Lewin. Kołnierzyk głównie 15,5" i nawet niezły wybór w chino Hattric. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Czy ktoś zna firmę Gallieni? Według metki siedziba w Como, parę krawatów wisi od jakiegoś czasu w Poznaniu w Malcie i PCC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Czy ktoś zna firmę Gallieni? Według metki siedziba w Como, parę krawatów wisi od jakiegoś czasu w Poznaniu w Malcie i PCC. W Łodzi też ich duzo wisiało 2 tyg temu, cena jeśli dobrze pamiętam - 54.99zł. Zastanawiałem sie nad nimi, wiązały się średnio na jeża, i szukałem raczej szerszego krawata, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Tak, cena ta sama. Szerokość mi akurat odpowiadała, ale skoro nie wiążą się ładnie to chyba sobie odpuszczę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Tak, cena ta sama. Szerokość mi akurat odpowiadała, ale skoro nie wiążą się ładnie to chyba sobie odpuszczę. Dzięki. Sprawdź samemu, z tego co pamietam to węzeł dla mnie przy 4 in handzie był za wąski. Przy krótszym korpusie(lub spodniach z wyższym stanem), szersza część krawata będzie krótsza to i węzeł będzie grubszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Przedwczoraj bedac w Tkmaxxie znalazlem taka koszule, tylko 1 sztuka. Bez rozpakowywania sprawiała dobre wrażenie, dotego "Savile Row" i "appooniment do HM Queen Eli...". W zasobach internetu znalazlem tylko taką strone producenta: http://www.bernardweatherill.com/ oraz temat na SF: http://www.styleforum.net/t/204108/relaunch-of-bernard-weatherill Czy ktoś ma jakieś doświadczenia lub wiedzę o producencie? Warto spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Chyba warto, to nie jest żadna firma-krzak tylko uznana marka faktycznie dzierżąca 'The Royal Warrant of Appointment'. https://www.royalwarrant.org/company/bernard-weatherill-ltd?back=%2Fdirectory%3Fquery%3Dbernard%2Bweatherill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Chyba warto, to nie jest żadna firma-krzak tylko uznana marka faktycznie dzierżąca 'The Royal Warrant of Appointment'. https://www.royalwarrant.org/company/bernard-weatherill-ltd?back=%2Fdirectory%3Fquery%3Dbernard%2Bweatherill Miałem w rękach kilka koszul tej firmy , Bydgoski TK , te które oglądałem jakościowo bardzo słabo , chyba nawet gorzej od wółczanki . Jak widzę "Savile Row" to mi się zapala lampka ostrzegawcza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi