mnrdov Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 A na Marszałkowskiej taka sama, ale w rozmiarze M Musiały zajść jakieś wymiany między sklepami, bo dziś na Marszałkowskiej był rozmiar S. I potwierdzam, duży S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 W Gdańsku marynarki Carla Grossa, duże rozmiary widziałem 58 i 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Ciekawostka przy niedzieli. Na Allegro w licytacji była wystawiona nowa budrysówka Gloveralla w licytacji od 1zł. Sprzedający zakończył licytację z odwołaniem ofert na 30 min przed końcem aukcji. Po zapytaniu jaka go cena satysfakcjonuje, odpowiedział, że kupił ją w TKMaxx super-okazyjnie za 550zł i liczył na sprzedaż "z zyskiem" za 650zł - w innym wypadku zwraca kurtkę do sklepu. Cwaniaków nie brakuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Również kupiłem tą budrysówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2015 Dla fanów marki Brioni. Marszałkowska, bardzo ładna sportowa marynarka w kratę Księcia Walii, 100% kaszmir, rozmiar 52, cena 2500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 We Wrocławiu kaszkiety z harris tweedu z 299zł na 49zł. Bodajże 5 różnych wzorów, 2 firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apik Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Natknąłem się na całkiem interesująco wyglądające rękawiczki marki A.Christensen,niestety niewiele udało mi się znaleźć informacji o tej firmie,a w szczególnie o jakości wyrobów. Macie jakieś doświadczenia z tą marką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 @Apik: mam ich kaszkiet, a często widuję produkty galanteryjne w TKMaxx. Jeśli chodzi o czapkę to złego słowa nie powiem (letnia - jedwab/len). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Na jakies koszule w tkmaxie warto zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Natknąłem się na całkiem interesująco wyglądające rękawiczki marki A.Christensen,niestety niewiele udało mi się znaleźć informacji o tej firmie,a w szczególnie o jakości wyrobów. Macie jakieś doświadczenia z tą marką? To szwedzka marka premium która specjalizuje się w krawatach. Ja ostatnio upolowałem takiego wełniaka w TKM: https://instagram.com/p/82eqsnFwhT/?taken-by=michalkedziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Natknąłem się na całkiem interesująco wyglądające rękawiczki marki A.Christensen,niestety niewiele udało mi się znaleźć informacji o tej firmie,a w szczególnie o jakości wyrobów. Macie jakieś doświadczenia z tą marką? Zdecydowanie premium tak jak napisał Vintage - kupiłem koledze krawat bez podszewki tej marki 50% jedwab 50% wełna, świetna jakość - mięsisty, 8cm, piękne wzornictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Na jakies koszule w tkmaxie warto zwracać uwagę?Van Laack, Jacques Britt, Hackett, Arrow, ew. Profuomo i Artigiani. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 Van Laack, Jacques Britt, Hackett, Arrow, ew. Profuomo i Artigiani. W UK można wyrwać Turnbull & Asser, Gieves & Hawkes, Jaeger czy Hardy Amies po 17-25 funtów, tylko często jest to pojedynczy rozmiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 Mam dwie koszule Herringbone z tkmaxx i nie mam do czego się przyczepić. Jeszcze circle of gentlemen wydają się być godne uwagi, ale nie mam ich produktów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 Podobno Nowy TK Maxx znajdzie się w Galerii Jurowieckiej w Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 I niedawno został otwarty także kolejny w Warszawie, w Wola Parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 W Łodzi spory wybór koszul Profuomo, także z linii Sky Blue. Dominują klasyczne koszule białe z francuskim mankietem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Podobno Nowy TK Maxx znajdzie się w Galerii Jurowieckiej w Białymstoku A skąd masz te informacje jeśli można wiedzieć ? Bo galeria jest już otwarta a sklepu nie ma. Czy ma się pojawić w późniejszym terminie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 A skąd masz te informacje jeśli można wiedzieć ? Bo galeria jest już otwarta a sklepu nie ma. Czy ma się pojawić w późniejszym terminie ? Przed wakacjami czytałem artykuł na jakimś portalu i na 100% byl tam TK. Siostra też była w nowej galerii i tikeja nie widziała. Ja bym nie liczył na to, że w końcu otworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 W warszawskim Blue City kilka par rękawic Randers Handsker, również samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 W Blue City widziałem (w poniedziałek) zamszowe, jasnoniebieskie tassel loafers Prime Shoes, rozmiar 42.5 (mniej więcej odpowiada temu rozmiarowi w C&J). Podobno GW. Cholernie niepraktyczne, ale ładne. 349 złotych. Kupiłbym, ale nie mój rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 W jakiej cenie te rękawiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 W jakiej cenie te rękawiczki? Jeżeli dobrze pamiętam to od 79 do 139zł w zależności od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Kraków Bonarka - Parę garniturów SS ze starymi metkami (roz. 94) i parę marynarek Trussardi (po ok. 300zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 SS w Tikeju? Koniec światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi