mnrdov Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 A na Marszałkowskiej taka sama, ale w rozmiarze M Musiały zajść jakieś wymiany między sklepami, bo dziś na Marszałkowskiej był rozmiar S. I potwierdzam, duży S. Cytuj
Ataman Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 W Gdańsku marynarki Carla Grossa, duże rozmiary widziałem 58 i 60. Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Ciekawostka przy niedzieli. Na Allegro w licytacji była wystawiona nowa budrysówka Gloveralla w licytacji od 1zł. Sprzedający zakończył licytację z odwołaniem ofert na 30 min przed końcem aukcji. Po zapytaniu jaka go cena satysfakcjonuje, odpowiedział, że kupił ją w TKMaxx super-okazyjnie za 550zł i liczył na sprzedaż "z zyskiem" za 650zł - w innym wypadku zwraca kurtkę do sklepu. Cwaniaków nie brakuje 3 Cytuj
Kewin Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Również kupiłem tą budrysówkę Cytuj
mr.vintage Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Dla fanów marki Brioni. Marszałkowska, bardzo ładna sportowa marynarka w kratę Księcia Walii, 100% kaszmir, rozmiar 52, cena 2500 zł. Cytuj
Wincenty Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 We Wrocławiu kaszkiety z harris tweedu z 299zł na 49zł. Bodajże 5 różnych wzorów, 2 firmy. Cytuj
Apik Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 Natknąłem się na całkiem interesująco wyglądające rękawiczki marki A.Christensen,niestety niewiele udało mi się znaleźć informacji o tej firmie,a w szczególnie o jakości wyrobów. Macie jakieś doświadczenia z tą marką? Cytuj
Hargin Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 @Apik: mam ich kaszkiet, a często widuję produkty galanteryjne w TKMaxx. Jeśli chodzi o czapkę to złego słowa nie powiem (letnia - jedwab/len). Cytuj
PantaRhei Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 Na jakies koszule w tkmaxie warto zwracać uwagę? Cytuj
mr.vintage Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Natknąłem się na całkiem interesująco wyglądające rękawiczki marki A.Christensen,niestety niewiele udało mi się znaleźć informacji o tej firmie,a w szczególnie o jakości wyrobów. Macie jakieś doświadczenia z tą marką? To szwedzka marka premium która specjalizuje się w krawatach. Ja ostatnio upolowałem takiego wełniaka w TKM: https://instagram.com/p/82eqsnFwhT/?taken-by=michalkedziora Cytuj
KIERMAN Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Natknąłem się na całkiem interesująco wyglądające rękawiczki marki A.Christensen,niestety niewiele udało mi się znaleźć informacji o tej firmie,a w szczególnie o jakości wyrobów. Macie jakieś doświadczenia z tą marką? Zdecydowanie premium tak jak napisał Vintage - kupiłem koledze krawat bez podszewki tej marki 50% jedwab 50% wełna, świetna jakość - mięsisty, 8cm, piękne wzornictwo. Cytuj
lubo69 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Na jakies koszule w tkmaxie warto zwracać uwagę?Van Laack, Jacques Britt, Hackett, Arrow, ew. Profuomo i Artigiani. 1 Cytuj
flpx Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Van Laack, Jacques Britt, Hackett, Arrow, ew. Profuomo i Artigiani. W UK można wyrwać Turnbull & Asser, Gieves & Hawkes, Jaeger czy Hardy Amies po 17-25 funtów, tylko często jest to pojedynczy rozmiar. 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Mam dwie koszule Herringbone z tkmaxx i nie mam do czego się przyczepić. Jeszcze circle of gentlemen wydają się być godne uwagi, ale nie mam ich produktów. 1 Cytuj
michasacuer Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Podobno Nowy TK Maxx znajdzie się w Galerii Jurowieckiej w Białymstoku Cytuj
Michał-91 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 I niedawno został otwarty także kolejny w Warszawie, w Wola Parku. Cytuj
lubo69 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 W Łodzi spory wybór koszul Profuomo, także z linii Sky Blue. Dominują klasyczne koszule białe z francuskim mankietem. Cytuj
artisan Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 Podobno Nowy TK Maxx znajdzie się w Galerii Jurowieckiej w Białymstoku A skąd masz te informacje jeśli można wiedzieć ? Bo galeria jest już otwarta a sklepu nie ma. Czy ma się pojawić w późniejszym terminie ? Cytuj
michasacuer Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 A skąd masz te informacje jeśli można wiedzieć ? Bo galeria jest już otwarta a sklepu nie ma. Czy ma się pojawić w późniejszym terminie ? Przed wakacjami czytałem artykuł na jakimś portalu i na 100% byl tam TK. Siostra też była w nowej galerii i tikeja nie widziała. Ja bym nie liczył na to, że w końcu otworzą Cytuj
feliz Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 W warszawskim Blue City kilka par rękawic Randers Handsker, również samochodowych. Cytuj
mosze Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 W Blue City widziałem (w poniedziałek) zamszowe, jasnoniebieskie tassel loafers Prime Shoes, rozmiar 42.5 (mniej więcej odpowiada temu rozmiarowi w C&J). Podobno GW. Cholernie niepraktyczne, ale ładne. 349 złotych. Kupiłbym, ale nie mój rozmiar. Cytuj
buku Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 W jakiej cenie te rękawiczki? Cytuj
feliz Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 W jakiej cenie te rękawiczki? Jeżeli dobrze pamiętam to od 79 do 139zł w zależności od modelu. Cytuj
Do_Diabła Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Kraków Bonarka - Parę garniturów SS ze starymi metkami (roz. 94) i parę marynarek Trussardi (po ok. 300zł). Cytuj
mosze Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 SS w Tikeju? Koniec światła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi