Terminus Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 Nowe, WSPA-NIA-ŁE :) Srebro, płaszczka wybarwiona na kolor ceglasty. spinki.JPG Gdzie można zamówić podobne cuda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 www.exoleathers.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 japoński minimalizm, nie wiem czy dostatecznie godny tego wątku, jeżeli nie … http://www.a-l-e.jp/glenn/tiepin/GL-0009.html i pełna aktualna oferta spinek, jakże odstająca od zalewającego nasz rynek „badziewia” z tanimi chińskimi zapięciami http://www.a-l-e.jp/glenn/tiepin/ krótki opis po angielsku http://www.selectism.com/2011/02/18/glenn-sterling-silver-houou-eagle-head-with-gold-cufflinks/ i odwrotność japońskiego minimalizmu, włoskie Borsalino http://www.borsalino.com/index.jsp , jestem prawie pewien, że niegodne tego wątku (skoro ostatnio podobny kaszkiet, wydawać by się mogło zacnej firmy Lock & Co Hatters, 6 St. James's Street, London – nie znalazł tu uznania) ale zaryzykuję - dla zainteresowanych Borsalino podobnie jak wyżej wspomniany Lock & Co Hatters bardzo dobrze "trzymają" rozmiar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2013 Prawdę powiedziawszy, to spinki te dalekie są od minimalizmu (chyba, że mowa o pudełku)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Długo za mną chodził zegarek tej manufaktury i w końcu udało się nabyć. Ciężko jest mu zrobić zdjęcie - trochę się wstydzi aparatu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Piękny 'Evergreen' - gratuluję i zazdraszczam Niech się nosi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Temat zleciał na drugą stronę, a przecież Mikołajki były . Kilka drobiazgów: 1. Takie etui: a w środku 2. Kaszkiet z tego samego źródła: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 jako że czas giftów wrzucam i swój bellroy wallet: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Temat zleciał na drugą stronę, a przecież Mikołajki były . Kilka drobiazgów: 1. Takie etui: a w środku Etui z narzędziami tortur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Mi to wygląda na usztywniacze do kołnierzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Nie to na pewno nie usztywniacze do kołnierzyka. Kapsułki z kokainą, tak, to muszą być kapsułki z kokainą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Raczej elegancki przybornik dla Dannyego Trejo - niezbędny w sytuacji gdy trzeba zlikwidować kogoś na wystawnym przyjęciu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Boże! Toż to chyba raw dennim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 'Cytując Klasyka': 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Niech się dobrze nosi i służy następnym pokoleniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Gratuluje wyboru. Mam dokładnie identyczną (granatowy beaufort). Jest to moja najlepsza kurtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Kupowaliście w UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Kupowaliście w UK? Kupowałem w Konstancinie. Teraz zapewne zdecydowałbym się na zakupy w country attire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Pewnie dla niektórych już mało tuzinkowa ale dla mnie jak najbardziej, pierwsza grenadyna, od dignito.pl już wiem że chce ich więcej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Dla mnie jedno i drugie, dla innych może to być chleb powszedni, czyli ani jedno ani drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Dawno mnie tu nie było, więc żeby nie było, że się nie udzielam to dwa moje najnowsze nabytki czyli prezenty świąteczne. Pióro do kaligrafii (jedno z dwóch) oraz książka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Panowie, mamy ochotnika do wypisywania zaproszeń na kolejne wydarzenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Ok. da sie zrobić, Oferuję minuskułę karolińską, gotyk, bastardę późnogotycką, italikę. nad copperplate pracuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi