Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 28 Marzec 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Podszewka od Szarmanta,do marynarki. Podjąłem wyzwanie 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Podjąłem wyzwanie Świetna! Też mi się spodobała i mam taką w dwurzędówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Takie cudo cieszy moje oczy od niedawna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Super! Prosimy o więcej zdjęć. p.s. polecam przy okazji dokupić też prawidła, robią dobrą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Fotki będą ale jakimś lepszym aparatem, bo buty na to zasługują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pol606 Napisano 1 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Nowe rękawiczki od Pana Jamrozińskiego. ul. Marszałkowska 83 tel. +48 22 628 16 13 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Super, że sięgają sporo za nadgarstek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Super, że sięgają sporo za nadgarstek. To zależy, bo jeśli na nadgarstku jest PAM to może być error 404 Rękawiczki jednak robią wrażenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Nie wiem czy zostanie to zaakceptowane jako nietuzinkowy zakup ale mysle ze jest na pewno ciekawy : czarna torba z Wloskiej skory, zamki od YKK i mosiezne detale wykonana na zamowienie przez Azzuraa (http://www.azzuraa.com/index.php). Cala recenzja na razie tylko w jez ang. Wiecej info na blogu w ostatnim poscie. Kilka zdjec zamieszczam ponizej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Torba super! Mogę prosić o podanie kosztu tego zamówienia? (może być na pw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 W zaleznosci od modelu cena moze sie roznic - w zakladce design po wyborze skory mozna zobaczyc gotowe projekty na bazie ktorych mozna uszyc swoja. Torba biurowa w podobnym stylu do mojej, na stronie Azzuraa jest wyceniona na 369$. Ciensze torby i prostsze w uszyciu zaczynaja sie od 229$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Ładna wariacja na temat Berlutiego, ale nie zdecydowałbym się na nią w czerni. Jest zbyt casualowa, zwłaszcza z tylną, pół-komorą. Dorzucę 3 grosze: E.Marinella Trymer Panasonic ER-2302. Oldschoolowy, ale sprawdzony produkt. Do tego chyba jedyny, który nie szpeci półki w łazience swoją przaśną, kolorową formą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 W zaleznosci od modelu cena moze sie roznic - w zakladce design po wyborze skory mozna zobaczyc gotowe projekty na bazie ktorych mozna uszyc swoja. Torba biurowa w podobnym stylu do mojej, na stronie Azzuraa jest wyceniona na 369$. Ciensze torby i prostsze w uszyciu zaczynaja sie od 229$ Do tego pewnie VAT i cło? (+ oczywiście sama wysyłka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Do tego pewnie VAT i cło? (+ oczywiście sama wysyłka) Nie moge potwierdzic jak to dziala z wysylka do Polski, ale mi nie naliczono zadnych dodatkowych oplat po dostarczeniu paczki do Londynu. Oficjalna strona mowi, ze wysylka realizowana jest za pomoca DHL jako eksress (2-3 dni) i wszystko powyzej 69$ jest wysylane za darmo. Tylko te najwieksze torby weekendowe, ktorych gabaryty przekraczaja limit kosztuja 25$. W kwestii podatkow wiecej tutaj (http://www.azzuraa.com/content.php?pg=7). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 5 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Pierwsze i pewnie nie ostatnie C&J; mod. Bruar: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 A ja się pochwalę zestawem poszetek jedwabnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Jakieś małe. Kupiłeś je czy to domowa produkcja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Powiększ zdjęcie, będą większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Jakieś małe. Kupiłeś je czy to domowa produkcja? Witam, no nie są duże, 22 x 22, niestety nie jest to produkcja domowa.Robiłem przymiarkę i dość ciekawie się prezentują i co ważniejsze nie wypychają kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Kumulacja szczęścia z wczoraj Trzyczęściowy garnitur od Vittorio Palmisciano, wykonany z flaneli Dugdale Bros + Alfred Sargent Exclusive Moore (dodatkowe zdjęcia butów w wątku dedykowanym marce AS): 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Fajne detale. Pokażesz jak wygląda na Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Wow! Na więcej zdjęć garnituru można będzie liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Filip, dajesz całość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Oczywiście zdjęcia będą, natomiast nie zamierzam robić ujęć garnituru na wieszaku, ani małpką w domu, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość aż spotkam się z bratem i zrobimy jakieś sensowne fotografie uwidaczniające garnitur takim jaki jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi