Skocz do zawartości

Ciekawe i nietuzinkowe nabytki

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy zostanie to zaakceptowane jako nietuzinkowy zakup ale mysle ze jest na pewno ciekawy ;-) : czarna torba z Wloskiej skory, zamki od YKK i mosiezne detale wykonana na zamowienie przez Azzuraa (http://www.azzuraa.com/index.php). Cala recenzja na razie tylko w jez ang. Wiecej info na blogu w ostatnim poscie. Kilka zdjec zamieszczam ponizej

post-5525-0-58121600-1427904168_thumb.jp

post-5525-0-27955000-1427904169_thumb.jp

post-5525-0-67994500-1427904179_thumb.jp

post-5525-0-81840700-1427904192_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 7

W zaleznosci od modelu cena moze sie roznic - w zakladce design po wyborze skory mozna zobaczyc gotowe projekty na bazie ktorych mozna uszyc swoja. Torba biurowa w podobnym stylu do mojej, na stronie Azzuraa jest wyceniona na 369$. Ciensze torby i prostsze w uszyciu zaczynaja sie od 229$

Ładna wariacja na temat Berlutiego, ale nie zdecydowałbym się na nią w czerni. Jest zbyt casualowa, zwłaszcza z tylną, pół-komorą.

Dorzucę 3 grosze:

E.Marinella

c8553a6057ddad30med.jpg

Trymer Panasonic ER-2302. Oldschoolowy, ale sprawdzony produkt. Do tego chyba jedyny, który nie szpeci półki w łazience swoją przaśną, kolorową formą.

panasonic_bart-_haarschneider-er-2302-9_

W zaleznosci od modelu cena moze sie roznic - w zakladce design po wyborze skory mozna zobaczyc gotowe projekty na bazie ktorych mozna uszyc swoja. Torba biurowa w podobnym stylu do mojej, na stronie Azzuraa jest wyceniona na 369$. Ciensze torby i prostsze w uszyciu zaczynaja sie od 229$

Do tego pewnie VAT i cło? (+ oczywiście sama wysyłka) 

Do tego pewnie VAT i cło? (+ oczywiście sama wysyłka) 

Nie moge potwierdzic jak to dziala z wysylka do Polski, ale mi nie naliczono zadnych dodatkowych oplat po dostarczeniu paczki do Londynu. Oficjalna strona mowi, ze wysylka realizowana jest za pomoca DHL jako eksress (2-3 dni) i wszystko powyzej 69$ jest wysylane za darmo. Tylko te najwieksze torby weekendowe, ktorych gabaryty przekraczaja limit kosztuja 25$.

W kwestii podatkow wiecej tutaj (http://www.azzuraa.com/content.php?pg=7).