Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 Podszewka od Szarmanta,do marynarki. Podjąłem wyzwanie 17 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 Podjąłem wyzwanie Świetna! Też mi się spodobała i mam taką w dwurzędówce. Cytuj
Breslauer Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Takie cudo cieszy moje oczy od niedawna 3 Cytuj
maciato Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Super! Prosimy o więcej zdjęć. p.s. polecam przy okazji dokupić też prawidła, robią dobrą robotę Cytuj
Breslauer Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Fotki będą ale jakimś lepszym aparatem, bo buty na to zasługują Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pol606 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nowe rękawiczki od Pana Jamrozińskiego. ul. Marszałkowska 83 tel. +48 22 628 16 13 25 Cytuj
constantin Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Super, że sięgają sporo za nadgarstek. Cytuj
paparazzo Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Super, że sięgają sporo za nadgarstek. To zależy, bo jeśli na nadgarstku jest PAM to może być error 404 Rękawiczki jednak robią wrażenie 2 Cytuj
blueloafers Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie wiem czy zostanie to zaakceptowane jako nietuzinkowy zakup ale mysle ze jest na pewno ciekawy : czarna torba z Wloskiej skory, zamki od YKK i mosiezne detale wykonana na zamowienie przez Azzuraa (http://www.azzuraa.com/index.php). Cala recenzja na razie tylko w jez ang. Wiecej info na blogu w ostatnim poscie. Kilka zdjec zamieszczam ponizej 7 Cytuj
maciato Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Torba super! Mogę prosić o podanie kosztu tego zamówienia? (może być na pw) Cytuj
blueloafers Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W zaleznosci od modelu cena moze sie roznic - w zakladce design po wyborze skory mozna zobaczyc gotowe projekty na bazie ktorych mozna uszyc swoja. Torba biurowa w podobnym stylu do mojej, na stronie Azzuraa jest wyceniona na 369$. Ciensze torby i prostsze w uszyciu zaczynaja sie od 229$ Cytuj
R50 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ładna wariacja na temat Berlutiego, ale nie zdecydowałbym się na nią w czerni. Jest zbyt casualowa, zwłaszcza z tylną, pół-komorą. Dorzucę 3 grosze: E.Marinella Trymer Panasonic ER-2302. Oldschoolowy, ale sprawdzony produkt. Do tego chyba jedyny, który nie szpeci półki w łazience swoją przaśną, kolorową formą. Cytuj
White Haven Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W zaleznosci od modelu cena moze sie roznic - w zakladce design po wyborze skory mozna zobaczyc gotowe projekty na bazie ktorych mozna uszyc swoja. Torba biurowa w podobnym stylu do mojej, na stronie Azzuraa jest wyceniona na 369$. Ciensze torby i prostsze w uszyciu zaczynaja sie od 229$ Do tego pewnie VAT i cło? (+ oczywiście sama wysyłka) Cytuj
blueloafers Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Do tego pewnie VAT i cło? (+ oczywiście sama wysyłka) Nie moge potwierdzic jak to dziala z wysylka do Polski, ale mi nie naliczono zadnych dodatkowych oplat po dostarczeniu paczki do Londynu. Oficjalna strona mowi, ze wysylka realizowana jest za pomoca DHL jako eksress (2-3 dni) i wszystko powyzej 69$ jest wysylane za darmo. Tylko te najwieksze torby weekendowe, ktorych gabaryty przekraczaja limit kosztuja 25$. W kwestii podatkow wiecej tutaj (http://www.azzuraa.com/content.php?pg=7). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Pierwsze i pewnie nie ostatnie C&J; mod. Bruar: 12 Cytuj
Ernestson Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jakieś małe. Kupiłeś je czy to domowa produkcja? 1 Cytuj
mapsajm Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Powiększ zdjęcie, będą większe Cytuj
eye_lip Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kumulacja szczęścia z wczoraj Trzyczęściowy garnitur od Vittorio Palmisciano, wykonany z flaneli Dugdale Bros + Alfred Sargent Exclusive Moore (dodatkowe zdjęcia butów w wątku dedykowanym marce AS): 9 Cytuj
Ernestson Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Fajne detale. Pokażesz jak wygląda na Tobie? Cytuj
Mateusz Papiernik Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wow! Na więcej zdjęć garnituru można będzie liczyć? Cytuj
eye_lip Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Oczywiście zdjęcia będą, natomiast nie zamierzam robić ujęć garnituru na wieszaku, ani małpką w domu, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość aż spotkam się z bratem i zrobimy jakieś sensowne fotografie uwidaczniające garnitur takim jaki jest. 2 Cytuj
blueloafers Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Oczywiście zdjęcia będą, natomiast nie zamierzam robić ujęć garnituru na wieszaku, ani małpką w domu, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość aż spotkam się z bratem i zrobimy jakieś sensowne fotografie uwidaczniające garnitur takim jaki jest. I bardzo slusznie! Czekamy na zdj Cytuj
constantin Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Garnitur dwurzędowy, więcej pewnie jak złapię jakiegoś fotografa:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi