JankoMuzykant Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2015 Witam z Lublina wszystkich użytkowników forum, a w szczególności Arkadyjczyka, z którym dziś miałem przyjemność odbyć krótką pogawędkę o modzie i Mediolanie. Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 5 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2015 Witam serdecznie wszystkich Nowych użytnownikó, szczególnie Janka i zachęcam do aktywności na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walas83 Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Naskrobałem już pierwszego posta to wypadało by się przywitać Witam wszystkich tu obecnych. Czytam sobie to forum już od kilku miesięcy i chłonę zawartą tu wiedzę i porady. Z czasem pewnie będę się udzielał więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TenQuer Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Witam! Po odnalezieniu wielu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, postanowiłem się zarejestrować Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierzot Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Witam Wszystkich, Dość dużo czasu upłynęło od mojej rejestracji, ale teraz dopiero potrzebuję zasięgnąć rady. Postanowiłem więc najpierw się przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Witam Wszystkich, Dość dużo czasu upłynęło od mojej rejestracji, ale teraz dopiero potrzebuję zasięgnąć rady. Postanowiłem więc najpierw się przywitać. Dobry wieczór Panie Pierzot, Spójrz Pan dwa posty wyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 To powinno się znaleźć w regulaminie Forum, przypomnę po raz kolejny: http://www.polskatimes.pl/artykul/563495,prof-bralczyk-emotikony-mnie-nie-draznia-ale-witam-razi,id,t.html I cała nauka, "Kocie", psu na budę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Witam wszystkich na forum . Czytam "BwB" od pewnego czasu. Widzę kilka osób znanych mi z zegarkiclub.pl . Pozdrawiam serdecznie, Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Witam wszystkich. Od pewnego czasu obserwuję i czytuję forum "BwB" i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Dzień dobry, pozdrawiam wszystkich witających i wszystkich krytyków witania na forum. Tym ostatnim radzę przyjrzeć się dokładnie tytułowi tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Radzę zapoznać się z treścią pierwszego postu, który zdeterminował tytuł wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Zgoda, dziękuję za pouczenie. Jednak tytuł prowokuje trochę to nieporozumienie. Witających jest chyba więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 To może warto zmienić tytuł tematu? Każdy moderator ma takie uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Najwięcej jest chyba ubierających buty i ubrania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 To może warto zmienić tytuł tematu? Każdy moderator ma takie uprawnienia Zaproponuj tytuł, który nie będzie wprowadzał w błąd to zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 'Przedstawiamy się na forum'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2015 Zachęcony do lektury 69 stron tematu dotarłem tylko do strony piątej. Interesującym jest, ilu czcigodnych członków stowarzyszenia i aktywistów inaugurowało swoją aktywność postem witającym. "Wzięłem" to już jednak głęboki językowy "casual", a witanie w przypadku nowicjusza jest tylko niezbyt eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Zachęcony do lektury 69 stron tematu dotarłem tylko do strony piątej. Interesującym jest, ilu czcigodnych członków stowarzyszenia i aktywistów inaugurowało swoją aktywność postem witającym. Ale to było przed Granville'm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 'Przedstawiamy się na forum'? Są jeszcze jakieś propozycje? Konkurs kończy się jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 powiedz nam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Parafrazując zawołanie Legii Cudzoziemskiej, a także aby pogodzić obie strony, w nieznanej w tym kraju drodze kompromisu, proponuję "PrzyWITAJ się lub zgiń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Z przytupem! Jak już idziemy w stronę wojska (wiadomo - mundury, zasady, etc.), to może - "Zamelduj się na forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Dzięki za pomoc. Zmieniłem na "Przedstaw się na forum". Kozioł otrzymuje tytuł usera tygodnia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 To jeszcze do kompletu niech mi z tej okazji (każda dobra) mosze da kolejne ostrzeżenie i będzie równowaga w przyrodzie Na tydzień zostałeś ułaskawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 @Kyle - ale czy to jest oficjalne stanowisko Stowarzyszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi