eye_lip Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Cześć koledzy, cześć Andrzeju - kopę lat, jak nie na kmziz to tu pogadamy Cytuj
Andrzej1968 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Cześć Filip. Z całym szacunkiem dla niektórych, ale tamtego Forum już nie daje się czytać. Pozdrawiam. Cytuj
TomiW01 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Cześć Filip. Z całym szacunkiem dla niektórych, ale tamtego Forum już nie daje się czytać. Pozdrawiam. To samo niektórzy forumowicze z KMZiZ twierdzą o Tym forum Cytuj
Kremik13 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Obecnie uczęszczam do jednego z wielkopolskich liceów i kilka miesięcy temu odkryłem prawdziwe piękno klasycznej mody męskiej, która zdecydowanie się wyróżnia w dzisiejszym morzu dresów, butów New Balance i tym podobnych rzeczy noszonych przez moich rówieśników. Jestem pasjonatem biegania, kalisteniki oraz perfum. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu i doszedłem do wniosku że czas najwyższy się zarejestrować więc niezmiernie mi miło dołączyć do grona forumowiczów. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego, stylowego dnia. Cytuj
marxik Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Kto by pomyślał że tak wielką siłę może mieć społeczność internetowa na takiego antyspołecznego typa jak ja. Jeszcze rok temu wydanie 300pln na "buty" było wyzwaniem a teraz 1000 pln jest akceptowalne. W każdym razie dziękując forumowiczom witam serdecznie i pozdrawiam. Marek z Marek .... k. Warszawy Cytuj
Peronymous Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Witam serdecznie.Mam na imię Piotr i jestem czytelnikiem forum od jakiegoś czasu, ale rejestruję się dopiero dziś. Gratuluję świetnie rozwijającej się społeczności i mam nadzieję miłej współpracy ze mną. pozdrawiam Cytuj
Hargin Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Marek z Marek .... k. Warszawy Rezydenci z Marek pozdrawiają Cytuj
Christophorus Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj
tahin Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 Cześć, jestem na etapie kompletowania swojego pierwszego porządnego zestawu i to forum służy nieocenioną pomocą za którą dziękuję, bez was byłbym jak dziecko we mgle Cytuj
tekbar Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Nadszedł ten czas kiedy wreszcie zdecydowałem się dołączyć do grona zarejestrowanych użytkowników forum. Cieszę się z tego powodu i myślę, że teraz będę tu zaglądał jeszcze częściej. Cześć wszystkim BwB! Cytuj
rudy11114 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Witam!Na forum zarejestrowałem się i zaczynam poszukiwania stroju eleganckiego - garnituru. Może ktoś z forumowiczów mi w tym pomoże Pozdrawiam! Cytuj
ania832 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Chciałam się też przywitać jest ktoś z okolic kielce ? Cytuj
Robbie1991 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam Serdecznie, Od jakiegoś czasu śledzę. Dzięki forum zdecydowałem się na zakup butów w shoepassion i tu zaczęły schody ze względu na jakoś wykonania ale to w odpowiednim temacie. Cytuj
pymar Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dobry wieczór. Na imię mam Marek, od jakiegoś czasu śledzę to forum (i nie tylko to) i wciąż się uczę ..... klasycznej męskiej elegancji Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj
madel Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dzień dobry. Marcin, Przed czterdziestką. Mało wiem, ale może szybko się nauczę. Pozdrowienia dla forowiczów. Cytuj
kt88y60 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dobry wieczór.. Wypada się przywitać, Forum czytam od dawna ,głównie zainteresowany tematem butów GYW. Ale jak uda Wam się wcisnąć mnie kiedyś w garnitur na miarę to będę dozgonnie wdzięczny.. Z butów bliżej mi do Red Wing,Frye,Chippewa, motocyklowych -jak Gold Top ,Sendra itp, ale dwie pary Loake'ów (Shoemakers i 1880 ) i pierwsze Yanko z SC również zawitały pod strzechę PS:Aldeny Indy też mieszczą się w mojej definicji "fajnego,tudzież bardzo fajnego" obuwia.. nawet bardzo.. Tak czy inaczej ,będę dalej uważnie śledził wątki Forum i nabierał stopniowo wiedzy. pozdrawiam także znajomych z innych forów.. Michał (Warszawa-Żoliborz) Cytuj
eye_lip Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Cześć Michale, miło Cię widzieć. Cytuj
maciato Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Cześć! Liczymy na jakieś fajne zdjęcia Twojego autorstwa . Cytuj
kamizelka Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Cześć! Mam na imię Paweł i po dłuższym okresie czytania forum stwierdziłem, że warto się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Aszer Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dobry wieczór. Mam na imię Artur na razie czytam, oglądam i podziwiam. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj
eth Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 dzień dobry, na forum zarejestrowany od ponad 2 lat, wcześniej jeszcze sporo czasu bez rejestracji. Jestem już po zakupie swoich pierwszych yanko (tak, dołożyłem),i SuSu. Codziennie doceniam również wiedzę i klasę forumowiczów w codziennym komponowaniu zestawów. miłego poniedziałku Cytuj
Jackuzzi89 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzień dobry Panom, witałem się już co prawda w temacie SuitSupply (mój pierwszy post), ale widzę, że jest taka sekcja, więc przywitam się i tutaj. Na imię mam Jacek, wczoraj po raz kolejny kończyłem 18 lat Tematyką męskiej elegancji zainteresowałem się po przeczytaniu uroczego dzieła "Gentleman. Mam zasady" pana Granville'a Pozdrawiam wszystkich! Cytuj
Kranf Niest Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Cześć! Klasyczną męską elegancją interesuję się już od jakiegoś czasu, a zbliżający się ślub skłania do przekucia tej nowej wiedzy w praktykę Pozdrawiam, Krzysztof Cytuj
YoJoe Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Cześć, Po okresie anonimowego przeglądania forum przyszedł czas na dołączenie do jego społeczności i pierwszy post w jednym z tematów. Pozdrawiam wszystkich, Rafał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi