saphir.pl Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Ała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Audrey Hepburn Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Witam Szanownych Panów:) Wprawdzie jest to forum traktujące o męskiej elegancji ale mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko temu, że u was będę sie dowiadywać co nowego w świecie męskiego ubioru. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie, forum przeglądam od pewnego czasu i muszę powiedzieć, iż jest bardzo pożyteczne i ciekawe, a dla mnie inspirujące i wyjaśniające mi niektóre rzeczy (że tak zacytuje klasyka . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Witam Szanownych Panów:) Wprawdzie jest to forum traktujące o męskiej elegancji ale mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko temu, że u was będę sie dowiadywać co nowego w świecie męskiego ubioru. pozdrawiam witamy! chciałoby się rzec - nasze światy się przenikają pozdrawiam damiance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie, forum przeglądam od pewnego czasu i muszę powiedzieć, iż jest bardzo pożyteczne i ciekawe, a dla mnie inspirujące i wyjaśniające mi niektóre rzeczy (że tak zacytuje klasyka . pozdrawiam. zapraszam do aktywnego udziału! witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzębiec Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Od dłuższego czasu przeglądam forum.bespoke szukając wiedzy na temat męskiej elegancji, tudzież inspiracji. Jestem człowiekiem początkującym w tej kwestii, ale mam nadzieję, że nie będę tylko biernym czytelnikiem. Najbardziej interesują mnie stroje formalne, aczkolwiek nie tylko. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Dzień dobry. Trafiłem tutaj szukając informacji o krawcach. Ponieważ okazało się, że forum skrywa w sobie wiele więcej ciekawych wątków, postanowiłem się zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karamazov Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Witam Wszystkich, Ciekawe tematy i wielu znawców, będę częściej zaglądał, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Witam wszystkich, Szukając informacji na temat rozpinanych mankietów w marynarkach trafiłem i po przeczytaniu kilku wątków postanowiłem zostać M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Witam wszystkich serdecznie, Jak sugeruje nick mam na imię Szymon Jestem czytelnikiem blogów Macaroni Tomato oraz Mr.Vintage, w ten sposób właśnie trafiłem na forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dvorak256 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Witam forum średnio przyjazne dla użytkowników... ale zostaje bo dużo ciekawego można sie dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Witam forum średnio przyjazne dla użytkowników... ale zostaje bo dużo ciekawego można sie dowiedzieć Nietypowy pomysł na przedstawienie się. Jest takie powiedzenie kolego: "Nie sraj tam gdzie jadasz". Jeżeli na forum szukasz wyłącznie wskazówki gdzie kupić koszulę lub spinki, albo zamierzasz pozbyć się połowy swojej szafy w ciągu kilku dni to rzeczywiście możesz się spotkać z wieloma ironicznymi i złośliwymi komentarzami. W przeciwnym wypadku to miejsce nie różni się w żadnym stopniu od innych tego typu serwisów. Pokaż wkład, a zapewniam Cię, że ludzie będą dla Ciebie o wiele bardziej serdeczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Nikt nie musi mnie kochać i przytulać - wystarczy, że będzie mnie szanował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dvorak256 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Nietypowy pomysł na przedstawienie się. Jest takie powiedzenie kolego: "Nie sraj tam gdzie jadasz". Jeżeli na forum szukasz wyłącznie wskazówki gdzie kupić koszulę lub spinki, albo zamierzasz pozbyć się połowy swojej szafy w ciągu kilku dni to rzeczywiście możesz się spotkać z wieloma ironicznymi i złośliwymi komentarzami. W przeciwnym wypadku to miejsce nie różni się w żadnym stopniu od innych tego typu serwisów. Pokaż wkład, a zapewniam Cię, że ludzie będą dla Ciebie o wiele bardziej serdeczni.Narazie będę tylko czytać, bo boje się wypowiadać na jakikolwiek temat, bojąc się tego, że będzie nipoprawny forumowo Właściwie już znalazłem to, po co na tym forum się znalazłem, ale zamierzam zostać... to chyba dobrze co nie ? a co do nie różnienia się od innych serwisów... do głowy narazie przychodzą mi dwa pomysły, ale zjechanie kogoś za to, że chciał na forum 'Klasyczna Męska Elegancja' zapytać się o koszulę mniej elegancką... albo gościa który w dziale "kupie/sprzedam -Tu można przewietrzyć nasze garderoby" zamieścił ogłoszenie, że pozbędzie się dosyć ładnych acz używanych butów.... uważam za conajmniej inne niż na innych forach gdzie ludziom stara się pomóc jak sie potrafi... nie wierze, że jeśli na forum samochodowym zapytałbym się o naprawę pralki to Ci co potrafia by mi nie pomogli, tylko zjechali abym sobie poszedł na forum o pralkach... dziwna panuje tu po prostu atmosfera.. ale mam nadzieję się przywyczaić a postem witającym chciałem zwrócić uwagę na coś, co jest według mnie problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montalbano Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Właściwie już znalazłem to, po co na tym forum się znalazłem, ale zamierzam zostać... to chyba dobrze co nie ? Witamy na forum. I miło nam będzie jeśli zostaniesz jego uczestnikiem, a nie tylko "użytkownikiem". To zapewne miał na mysli Immune (choć inaczej to wyraził), który - jak się mam nadzieję już niebawem przekonasz - wnosi dużo do toczonych tu dyskusji i wielu z nas czyta jego posty z przyjemnością. Choć w przypadku tego ostatniego postu przyjemność była znacznie mniejsza niż zwykle a co do nie różnienia się od innych serwisów... do głowy narazie przychodzą mi dwa pomysły, ale zjechanie kogoś za to, że chciał na forum 'Klasyczna Męska Elegancja' zapytać się o koszulę mniej elegancką... albo gościa który w dziale "kupie/sprzedam -Tu można przewietrzyć nasze garderoby" zamieścił ogłoszenie, że pozbędzie się dosyć ładnych acz używanych butów.... [...]... dziwna panuje tu po prostu atmosfera.. ale mam nadzieję się przywyczaić a postem witającym chciałem zwrócić uwagę na coś, co jest według mnie problemem Mimo wszystko to na szczęście incydentalne sytuacje. Moim zdaniem atmosfera jest raczej dobra, a bardziej zorientowani (w kilku przypadkach nawet bardzo zorientowani) koledzy nie przejawiają ciągot do protekcjonalizmu i besserwiserstwa wobec zorientowanych (na razie) nieco mniej. A sprawy nieszczęsnych "butów Karamazova" (jesli dobrze pamiętam nick) proponuję już nie wałkować. pzdr Montalbano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Witam, Od dłuższego czasu regularnie zaglądam na forum. Chciałbym podziękować za Wasz wkład w jego rozwój i promocję klasycznej męskiej elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Witam, Od dłuższego czasu regularnie zaglądam na forum. Chciałbym podziękować za Wasz wkład w jego rozwój i promocję klasycznej męskiej elegancji. Witamy, takie przywitanie świadczy o klasie nowego użytkownika Zapraszamy do czynnego udziału w życiu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Witam, co prawda osobiście wolę zestaw bojówki+bluza z kapturem i do tego ramoneska jednak temat mody męskiej jest bardzo ciekawy i mam nadzieję, że z waszą pomocą zgłębię ten temat dokładniej:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Witam, mam dopiero 21lat i mieszkam w Warszawie, klasyczną męską elegancją zainteresowałem się niecały rok temu, gdy odkryłem zamiłowanie i wygodę w chodzeniu w eleganckich elementach męskiej garderoby, w tym momencie każde nowo zarobione pieniądze przeznaczam właśnie na uposażenie szafy. Kilka miesięcy temu natknąłem się na blog Macaroni Tomato, moment później odkryłem to forum, które wraz z blogiem na bieżąco śledzę. Patrząc się na ubiór quasi-elegantów i ich liczbę, która zalewa nasze ulice, cieszę się że działa min. na tym forum grupa ludzi, która doskonale zdaje sobie sprawę jak należy układać te klocki zwane elegancją i pielęgnuje pewne związane z nią zasady. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karamazov Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Usunąłbym te buty i w ogóle - niepotrzebnie założyłem aż 3 wątki, ale nie mam (może prześlepiam) opcji usuń (chyba że edytuj wycinając wszystko, ale temat i tak zostaje). Gdyby mi jeszcze było wiadomo czy zdarł je Alosza, Iwan czy Dymitr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montalbano Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Usunąłbym te buty [...] Gdyby mi jeszcze było wiadomo czy zdarł je Alosza, Iwan czy Dymitr. A może sam Mistrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Taaa i Behemot też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karamazov Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Zapewne Smierdiakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Witam wszystkich nowych użytkowników forum Jarek, wiesz że zakładanie ramoneski na bluzę z kapturem to świętokractwo? Nie wiem skąd się wzięła ta wstrętna moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 ŚwiętokraDZtwo kolego Ale co do meritum, to masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi