damiance Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 witaj! A może kiedyś zrobilibyśmy projekt spinki forumowej? Coś na miarę Szopena, tylko ze srebra? pozdrawiam d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 I może do tego byłaby to spinka dwustronna, np. na łańcuszek? Takie spinki są bardziej eleganckie, ale bardzo trudno je znaleźć w Polsce. witaj! A może kiedyś zrobilibyśmy projekt spinki forumowej? Coś na miarę Szopena, tylko ze srebra? pozdrawiam d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Na razie forum nawet logo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Dobra sugestia pszemau - gdzieś tu jeden z kolegów oferował się z pomocą graficzną - myślę, że to nie problem - wystarczy poruszyć sprawę (zaraz zakładam wątek). Oprawa graficzna forum istotnie minimalistyczna Zaangażowałem się ostatnio w tworzenie innego forum i tam ekipa duży nacisk kładzie na media i grafikę. Ładna oprawa wiąże i zachęca Userów. Myślę, że warto rozpocząć dyskusję na temat zmian. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiferet Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 witaj! A może kiedyś zrobilibyśmy projekt spinki forumowej? Coś na miarę Szopena, tylko ze srebra? pozdrawiam d Ciekawe. Jestem do usług... Nie ma problemu, ponieważ w swojej pracowni robię wszystkie etapy powstawania przedmiotu. Od pomysłu i rysunków, przez modele i formy do wykańczania gotowych wyrobów. W większości przypadków używam gotowych zapięć mankietowych (produkcji polskiej, bardzo dobrej jakości, myślę, że jedne z najlepszych w Europie...), ale nie zawsze, ponieważ przy szczególnych projektach lepiej jest zastosować własne patenty. Tak też może być ze spinkami łańcuszkowymi (forma charakterystyczna dla spinek frakowych - pewnie dlatego ich nie ma). Tak btw mam kilka spostrzeżeń na temat tych nielicznych fraków noszonych w dzisiejszych czasach, a mianowicie w środowisku klasycznych muzyków, z którym jestem poniekąd związany. Temat na dłuższą wypowiedź, więc innym razem i w innym wątku... Wracając do spinek klubowych, oczywiście zrobić warto, zakładając moim zdaniem powstanie jednoznacznego i czytelnego (w sensie treści nie typografi) logo, które mogło by być całością lub elementem motywu. Można się spokojnie zastanawiać, nie ma pośpiechu... (jakże to cenne). Oczywiście nie musi być to logo, może być emblemat lub symbol, kwestia koncepcji. Tak jak na przykład spinki i piny klubowe, gdzie czasem wystarczą konkretne barwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Jak klubowe to predzej krawaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Jak klubowe to predzej krawaty Słusznie prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2f2f Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Witam wszystkie fascynatki i fascynatów męskiej mody. Forum odkryłem w weekend całkiem przypadkiem. Klasycznie noszę się z racji wykonywanego zawodu od z góra piętnastu lat. Takie filmy jak Wall Street czy Capital City nie tylko zadecydowały o wyborze zawodu finansisty ale rownież zdefiniowały preferencje mojego profesjonalnego dress code. Oscar Jacobsen, Boss i Stenström to moje ulubione marki od wielu lat. Od sześciu lat lubuję się w szytych na miarę garniturach , koszulach płaszczach, spodniach i marynarkach, zarówno tych formalnych i tych mniej formalnych. Fajnie ze jest takie forum Pozdrawiam wszystkich 2f2f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz D. Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Witam szanowne towarzystwo, jest mi niezmiernie milo dolaczyc do zacnego grona zainteresowanych moda meska i bespoke. Mam nadzieje, ze moj pobyt bedzie bardzo owocny pod wzgledem mojej pomocy dla innych jak i w drugim kierunku. Pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia. Tomasz D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Zgodnie z panującym obyczajem witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubas Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Witam, od jakiegoś czasu czytam i bloga i forum, sprawia mi to sporą frajdę to też postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2011 Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich podobnie do mnie zainteresowanych męską elegancją - choć przyznam się, że zdarza mi się nieco odważnie eksperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam100 Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Na razie czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rottick Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 Witam serdecznie, od jakiegoś czasu przeglądam forum i blog Ojca Założyciela, mam 18 lat i staram się ubierać na tyle modnie i elegancko na ile mogę Liczę na pomoc z waszej strony, a sam niejednokrotnie spróbuję posłużyć moją wiedzą! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailor Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Witam, Pragnę podziękować za istnienie forum i wszystkim jego użytkownikom za edukujące posty. Od dłuższego czasu przeglądałem forum niezarejestrowany, przeczytałem wszystkie posty i w końcu postanowiłem dołączyć do grupy. Modą męską interesuję się od dawna, aczkolwiek nie do końca moje zainteresowania przekładały się na mój wygląd. Powoli to zmieniam. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że przyjdzie taki czas, że i ja będę mógł wnieść coś interesującego do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Witam serdecznie wszystkich nowo zarejestrowanych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Witam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Witam, Pomyślałem że warto będzie się tu przedstawić. Mam na imię Adam i dopiero zaczynam budować elegancką garderobę. Liczę, że dzięki waszej pomocy uda mi się uniknąć zbędnych wpadek w tej materii Chciałem podziękować szanownym forumowiczom za to co już napisali, jest to dla mnie niezwykle przydatne. Mam nadzieję, że z czasem też będę mógł Wam pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jörgen Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Witam wszystkich, Forum czytam odkąd powstało, dotychczas nie było jednak czasu, żeby samemu się tu udzielać. Mam nadzieję, że to się zmieni i że rejestracja użytkownika jest dobrym krokiem w tym kierunku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Witam wszystkich użytkowników tego forum, korzystając z okazji dziękuję Wam za wszystkie pomocne posty na które trafiłem podczas lektury (a przyznam że przed rejestracją przejrzałem większość wątków). Pozdrawiam, Wujek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
___ Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Chciałbym Państwa witać, jak wielu innych przede mną, jednak trochę mi głupio, ponieważ to przywilej gospodarza. W związku z powyższym, wybiorę inny sposób przywitania się na forum: Dobry wieczór. Miło mi do Państwa dołączyć. Mój tymczasowy brak nicku jest może trochę pretensjonalny, jednak nie lubię ich wymyślać a w tym momencie nie mam na to również ochoty. Jeśli ktoś z Państwa zechce się do mnie zwrócić bezpośrednio, proszę to zrobić w formie bezosobowej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Jeśli ktoś z Państwa zechce się do mnie zwrócić bezpośrednio, proszę to zrobić w formie bezosobowej. Pozdrawiam. Się powitało. Dostatecznie bezosobowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
___ Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Trochę za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Witam kreskę Jak dla mnie oryginalnie i intrygująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 ... brak nicku jest może trochę pretensjonalny, jednak nie lubię ich wymyślać a w tym momencie nie mam na to również ochoty.... Witam kreskę Jak dla mnie oryginalnie i intrygująco. "Klient nasz pan" ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi