Krawaciara Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 A poza tym ... masz wielką szansę na tytuł "pierwszej kobiety" w CMDNS pozdrawiam Damian Wytłumaczcie mi co oznacza skrót CMDNS bo nie wiem czy przypadkiem nie powinnam się obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 A poza tym ... masz wielką szansę na tytuł "pierwszej kobiety" w CMDNS pozdrawiam Damian Wytłumaczcie mi co oznacza skrót CMDNS bo nie wiem czy przypadkiem nie powinnam się obrazić już śpieszę z wyjaśnieniem .... skrót oznacza: "Co mam dziś na sobie" i jest tytułem tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=4 temat w formie pytania ... jak pisałem kobieca stylizacja nie była tam jeszcze publikowana ... ale nie musisz odpowiadać na to pytanie dzisiaj ponieważ jest już po 23.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawaciara Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Bałabym się umieścić tam swój outfit, nie wiem czy jestem wystarczająco elegancka i klasyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Jesteś, dziewczyno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Jesteś, dziewczyno! A czy nie powinno być: "Jest Pani!" zgodnie z propagowanymi przez Ciebie zasadami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Malo tego proponował bym ,,Szanowna Pani jesteś...." -nie znamy przecież osoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Wypadałoby się przedstawić Więc witam Panów miłośników klasycznej elegancji:) Trafiłam na to forum poszukując solidnych informacji na temat pielęgnacji obuwia i powiem,że jestem zachwycona tym co tutaj widzę i czytam Witam serdecznie:) Dobry pomysł, żeby wejść na forum pełne facetów i wrzucić takiego avatara.. że sam na to nie wpadłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawaciara Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Mógłby Pan wytłumaczyć mi co nie tak jest z moim zdjęciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Mógłby Pan wytłumaczyć mi co nie tak jest z moim zdjęciem? Myślę, że bardziej chodzi tu o to, że jest ono "tak" aż za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlf Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Takie zdjęcie w niektórych Klasycznie Elegancko Odzianych mężczyznach może budzić Klasycznie Eleganckie (kto wie, może nawet Klasycznie Niezdrowe?) Zainteresowanie. Ale ja podejrzewam, że Szanowna Pani wie doskonale o czym teraz mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Mógłby Pan wytłumaczyć mi co nie tak jest z moim zdjęciem? Ależ proszę Pani. Ono jest jak najbardziej "tak":) I to właśnie miałem na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawaciara Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Jeśli Panowie sobie życzą mogę moje zdjęcie zamienić na jakikolwiek obrazek, nie chciałabym siać zamieszania, ale w zgodzie ze wszystkimi żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 21 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2012 Jeśli Panowie sobie życzą mogę moje zdjęcie zamienić na jakikolwiek obrazek, nie chciałabym siać zamieszania, ale w zgodzie ze wszystkimi żyć To jeżeli można, ja poproszę obrazek jakiegoś zwierzęcia. Kangura na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Jeśli Panowie sobie życzą mogę moje zdjęcie zamienić na jakikolwiek obrazek, nie chciałabym siać zamieszania, ale w zgodzie ze wszystkimi żyć To jeżeli można, ja poproszę obrazek jakiegoś zwierzęcia. Kangura na przykład. np takiej eleganckiej kangurzycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Jeśli Panowie sobie życzą mogę moje zdjęcie zamienić na jakikolwiek obrazek, nie chciałabym siać zamieszania, ale w zgodzie ze wszystkimi żyć To jeżeli można, ja poproszę obrazek jakiegoś zwierzęcia. Kangura na przykład. Stając wobec takiego wyboru, osobiście jednak wolałbym kobietę. A panowie to już jak sobie wolicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elbinger Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Witam szanownych Panów i Panią/Panie. W przypadku tego forum (niezwykle ciekawego) chyba taka kolejność jest właściwa... Pozdrawiam z Elbląga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Słuszna kolejność siema! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Witam prawie ze Ziomka. Walczę od paru lat tam z inwestycja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Witam wszystkich serdecznie. Cieszę się, że forum o takiej tematyce istnieje, a sama liczba użytkowników każe myśleć, że jeszcze nie wszystko stracone i elegancja wśród nas, Panów, ma się dobrze: zarówno, jeżeli chodzi to, co sobą reprezentujemy oraz jak się prezentujemy. Pozdrawiam ze Stambułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawain Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Obserwuję forum już spory kawałek czasu, ciągle się ucząc, aż w końcu dojrzałem, żeby się przywitać, co też niniejszym czynię: Dzień dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Ktoś z Elbląga? Ja jestem z Elbląga tylko na czas studiów wyemigrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mohonk Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Witam wszystkich, Po etapie czytania tego forum dojrzałem do zarejestrowania się. Teraz zamierzam męczyć doświadczonych elegantów różnymi pytaniami dot. ubioru Pozdrawiam mohonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Witajcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmPK Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Po kilkumiesięcznym śledzeniu tego naprawdę dobrego i potrzebnego forum, postanowiłem aktywniej się udzielać. Witam i pozdrawiam wszystkich, Tomek z Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogol Napisano 10 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 Witam Pare miesiecy minelo wiec czas oczytania juz za mna - zajrzalem tutaj pewnie podobnie jak czesc ludzi przed slubem no i na pewno zostane na dluzej. Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi