PantaRhei Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Panowie chciałbym zmienić fryzurę, ale nie ma koncepcji. Poszukuję zakładu, który coś podpowie, zaproponuje.... Najchętniej, centrum, Śródmieście, Mokotów okolice. Do fryzjera chodzę bardzo często, wiec cena gra rolę, max do ok 60zł (choć ten pierwszy raz może być droższy...) Lepiej udać sie do kobiety czy mężczyzny względem propozycji i stworzenia nowej fryzury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 W tej kategorii cenowej Hairmate będzie IMO najlepsze. Znają się na rzeczy,z czystym sercem mogę polecić PS. cała załoga jest świetna, więc wyboru kobieta / mężczyzna musisz dokonać sam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerBoy Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Witam wszystkich, byłem jakiś czas temu u Pascala i rzeczywiście warto . A co sądzicie o Łukaszu Orędowiczu z OK Studio przy Wilanowskiej? Znajomy mnie ciągnie, a szczerze niewiele o nim słyszałem, może warto spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Ale co masz na myśli, pisząc 'warto'? I skoro warto, to czego jeszcze szukasz? Ja po przeprowadzce do Warszawy odwiedziłem kilku fryzjerów, szukając takiego, który spełni moje oczekiwania. Znalazłem i od prawie dziesięciu lat nie mam potrzeby rozglądać się za innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Zawsze warto popróbować. Mi podobało się bardzo w Barberianie, chociaż nie jestem jakimś fanem Nergala. Przyjemna atmosfera, poczęstują czymś na lepszy humor i jeszcze bardzo dobrze obetną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerBoy Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Ale co masz na myśli, pisząc 'warto'? I skoro warto, to czego jeszcze szukasz? Ja po przeprowadzce do Warszawy odwiedziłem kilku fryzjerów, szukając takiego, który spełni moje oczekiwania. Znalazłem i od prawie dziesięciu lat nie mam potrzeby rozglądać się za innym... Mam na myśli to, że szkoda przez 6 tygodni czuć się nieswojo we własnej skórze przez trafienie do fryzjera tylko z nazwy, dlatego pytam i szukam kogoś sprawdzonego . Zawsze warto popróbować. Mi podobało się bardzo w Barberianie, chociaż nie jestem jakimś fanem Nergala. Przyjemna atmosfera, poczęstują czymś na lepszy humor i jeszcze bardzo dobrze obetną. Nie byłem, muszę się zapisać i ocenię . Swoją drogą jestem po wizycie w OK Studio u Łukasza, zdecydowałem się mimo niewielu opinii w internecie i wyszło w sumie lepiej, niż myślałem, że będzie. Do tego fajne dziewczyny, przychodzą jest na co popatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit01 Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 A czy ktoś z was ma może doświadczenia z hop chop na marszałkowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Hmm ja mam doświadczenia z Hop chopa na Włodarzewskiej - i polecam. Jak na barbery - dobra cena i pełne zadowolenie. No i whisky w cenie, ale to już norma wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphinxxx Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Zasłużona emerytura mojego fryzjera zmusiła mnie do poszukiwania nowych alternatyw. Trafiłem do p. Hajduka na Opaczewską 16 i dla mnie był to strzał w dziesiątkę. Malutki, niepozorny rodzinny zakład, na ścianie dyplom mistrzowski dziadka, za fotelami kolejne już pokolenie. Bez fajerwerków, ale dokładnie i porządnie. Jeśli ktoś szuka klasycznego cięcia w bardzo przystępnej cenie, na pewno wyjdzie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit01 Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2016 Ja ostatnio byłem 2 razy w warsaw Cut w soho factory. Bardzo fajna obsługa i dokładne strzyżenie. Jest tam jeden fryzjer - tiago, Portugalczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolski Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Ja szukałem też długo, nie wiem dlaczego tak trudno znaleźć fryzjera męskiego, który ostrzyże tak jak chcę i zrobi to dobrze. U mnie jeszcze dodatkowo w grę wchodziła cena, raczej nie chce mi się wydawać na 5 minut ścinania dużych pieniędzy… Chodzę teraz do Studio Tamka na Powiślu i jestem zadowolony. Fryzjerka ma na imię Ewa i strzyże też piłkarzy Legii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Bo dobre strzyżenie nie powinno trwać 5 minut (nawet jeśli masz krótkie włosy) ... ...Ja płacę duże pieniądze, ale fryzjer poświęca mi każdorazowo około godziny. Zawsze myje włosy 'przed' i 'po' strzyżeniu, a także nakłada kosmetyki pielęgnacyjne na skórę głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 2 godziny temu, Wolski napisał: Fryzjerka ma na imię Ewa i strzyże też piłkarzy Legii Pazdana? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Dnia 13.09.2016 o 12:36, Wolski napisał: Ja szukałem też długo, nie wiem dlaczego tak trudno znaleźć fryzjera męskiego, który ostrzyże tak jak chcę i zrobi to dobrze. U mnie jeszcze dodatkowo w grę wchodziła cena, raczej nie chce mi się wydawać na 5 minut ścinania dużych pieniędzy… Chodzę teraz do Studio Tamka na Powiślu i jestem zadowolony. Fryzjerka ma na imię Ewa i strzyże też piłkarzy Legii Dziękuję, że założyłeś konto na forum, by podzielić się z nami kunsztem fryzjerskim pani Ewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Polecam Salon M.E.N. przy metrze stokłosy, z tym, że tylko i wyłącznie fryzjera Patryka. Pod jego dłuższą nieobecność spowodowaną kontuzją, wizytowałem u pozostałych i było po prostu źle. Po powrocie Patryka wszystko wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 Pomijając te wszystkie kryptoreklamy. Szukam fryzjera na Woli / w północnym Śródmieściu, do którego można pójść bez umawiania się na pół roku do przodu i po prostu dobrze strzyże, nie potrzebuję whisky w cenie. Mam zaufanego fryzjera w Łodzi, ale przy tej wizycie w Polsce nie zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 @Servetch, A Żurawia może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 Jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2019 https://brodej-dariusz-leszczynski-barber.business.site/ Można się umawiać przez aplikację. (Whisky, piwo i inne alkohole 'niestety' podaje 😎). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebhe Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Ja polecam zakład Effectownia w Warszawie na Narbutta, niby już Mokotów ale dojazd z centrum/wola nie zajmuje wiele czasu. Ja chodzę do Marcina Preisa, bywałem też u innych, ale stylistycznie mi najbardziej odpowiada. Co do terminów to różnie, czasami trzeba czekać miesiąc, czasami można przyjść na drugi dzień jak jest coś wolnego, zdarzało się też, że zostawał po godzinach, więc jak to pilna sprawa to istnieje szansa, że się dogada. Co prawda alkoholi nigdy nie piłem, ale na pewno można poprosić o wodę, kawę czy inne napoje tego typu. Nie znam ceny, chodzę od 3 lat i została mi stała cena 90, teraz chyba jest ok 20 więcej. Zmieniałem całkowicie fryzurę za pierwszym razem i jestem zadowolony z wyboru przez fryzjera, także mogę polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 25 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2019 Pomijając te wszystkie kryptoreklamy. Szukam fryzjera na Woli / w północnym Śródmieściu, do którego można pójść bez umawiania się na pół roku do przodu i po prostu dobrze strzyże, nie potrzebuję whisky w cenie. Mam zaufanego fryzjera w Łodzi, ale przy tej wizycie w Polsce nie zdążę."W kółko golony", na Żytniej, niedaleko budowy Metra Młynów. Włosy 25 zł, broda 25 zł. Whisky nie uświadczysz, ale jak na cenę, dają radę. Polecam właściciela, jeśli też strzyżesz brodę. Do samych włosów panie dają radę. Fajny osiedlowy fryzjer/barber.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_O Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2020 Ja polecam na terenie osiedla 19 Dzielnica w Warszawie salon Hairmate (warto pytać o Huberta), świetne podejście i warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2020 Ja z kolei polecam azjatyckiego fryzjera na Bakalarskiej, a konkretnie wysoki szczupły "szef" z wytatuowanymi przedramionami w dużym salonie. Żaden barber tak nie cieniuje, pewna ręka, dopracowanie detalu, a do tego obok możliwość zakupów w świetnych azjatyckich sklepach i barach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus Barbatulus Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2020 "Budżetowy" barber w okolicach Nowe Miasto/Stare Miasto ew. Centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcioszamko Napisano 25 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2020 Jeżeli chodzi o fryzjera i barbera to polecam Kamila ma salon na Żytniej w Warszawie. Super gość z którym można pogadać.Zna się na swojej robocie, używa dobrych kosmetyków i ma dobry sprzęt a ceny są przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi