Hargin Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 .... tak.... tylko muszą swoje leżakować, aby nabrały mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Dnia 31.08.2016 o 19:00, saphir.pl napisał: Na razie tylko MTO + próba mikrofonu w postaci kilku par, ale chyba z czasem pójdziemy tą drogą nieco szerzej Yanko 664 Yes Blue / Softy Cognac I jak...pójdziemy tą drogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Na kopycie 915 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 38 minut temu, proki1971 napisał: Na kopycie 915 😀 I wszystkich z serii G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Coś tam myślimy, ale jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie ... no, ale jak tak bardzo chcecie to śmiało dzielcie się swoimi wizjami Które konkretnie modele widzicie w kombinacjach? Jakie kombinacje Wam się śnią? Akurat mam nowe suede-próbniki pod ręką (foto z telefonu) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Ja bym chętnie zobaczył w ofercie: - brązy w mniejszym kontraście kolorystycznym - np. softy sigaro / niger ze skórą niger - zieleń (softy kaky) ze skórą ciemnobrązową (marron) - modele do łączenia wg. mnie: 664 lub 743 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 11 minut temu, Hargin napisał: - zieleń (softy kaky) ze skórą ciemnobrązową (marron) modele do łączenia wg. mnie: 664 Popieram i dołożyłbym monki np 663. Do tego softy blue + czarna skóra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Boots 525 Cordo dla odważnych 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Cytuj a np. softy cognac, derby, longwing, metalowe oczka, kopyto 664... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Myślę, że do zrobienia w ramach MTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 2 godziny temu, saphir.pl napisał: Boots 525 Cordo dla odważnych Z taką podeszwą ja się nie odważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 2 godziny temu, saphir.pl napisał: Boots 525 Cordo dla odważnych Mega! Wchodzą do stałej oferty? 25 minut temu, metius napisał: Z taką podeszwą ja się nie odważę York jest zły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 6 minut temu, Jamjest napisał: York jest zły? Nie jest. Jest bardzo dobry. Mam i sobie chwalę. Po prostu szukam trzewików cordo na podeszwie commando. Na błoto, śnieg i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 A york nie wystarcza? Serio pytam - nie mam butów z taką podeszwą i mocno mnie intryguje jak się toto zachowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 1 minutę temu, Jamjest napisał: A york nie wystarcza? Serio pytam - nie mam butów z taką podeszwą i mocno mnie intryguje jak się toto zachowuje Też miałem wątpliwości, ale się na Yorka zdecydowałem. Póki co w tego typu warunkach w ogóle nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Jak dobrze przyjrzycie się spodowi typu YORK z odpowiedniej perspektywy, to przekonacie się, że to jest właściwie gumowa podeszwa na całej długości z niewielkim skórzanym elementem ozdobnym na śródstopiu 99% trzewików od zawsze sprzedajemy na YORKU i z tego, co mam w pamięci problemów nie ma Był może jeden przypadek, w którym skórzany element zaczął lekko odstawać, ale podejrzewam, że to była usterka produkcyjna. @Jamjest, na razie do stałej oferty nie wchodzą. Tylko MTO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 To oznacza, że jeśli sprzeda się mój numer to będę musiał się bawić w MTO?Chyba sprzedam nerkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 3 godziny temu, Jamjest napisał: A york nie wystarcza? Serio pytam - nie mam butów z taką podeszwą i mocno mnie intryguje jak się toto zachowuje Na to białe g***, które zasypało śląskie, cały ten syf z częściowo rozmrożonego błota i lód nie wystarcza. Ja przynajmniej zrobiłem kilka piruetów w drodze na autobus i dziękuję, ale poszukam czegoś na commando. Para Clarks'ów, którą katuję już 3 lub 4 rok na takiej właśnie podeszwie jest w taką pogodę nie do przebicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 York jest raczej twardy zimą czy to bardziej miękka guma? 19 minut temu, metius napisał: Na to białe g***, które zasypało śląskie, cały ten syf z częściowo rozmrożonego błota i lód nie wystarcza. Ja przynajmniej zrobiłem kilka piruetów w drodze na autobus i dziękuję, ale poszukam czegoś na commando. Para Clarks'ów, którą katuję już 3 lub 4 rok na takiej właśnie podeszwie jest w taką pogodę nie do przebicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 No dobra! Nie odbieraliśmy dotychczas podobnych sygnałów, ale skoro się pojawiają, to ja już zaczynam kombinować Chcemy? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 4 minuty temu, saphir.pl napisał: No dobra! Nie odbieraliśmy dotychczas podobnych sygnałów, ale skoro się pojawiają, to ja już zaczynam kombinować Chcemy? CHCE-MY!!! (a jeszcze lepiej na pełnej gumie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Oczywiście, że chcemy :). Gdybym w chwili zamawiania cordovanu MTO miał opcję commando, w ogóle bym się nie wahał. Przekonałem się do Yorka (który na pewno też ma swoje plusy), ale jeśli "ja i moje cordovanowe Yanko" to będzie historia z happy endem i nadejdzie pora na wymianę podeszwy, zastanowię się ponownie nad commando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2017 Na śnieg nie ma niczego lepszego, choć to rozwiązanie mocno hmm... casualowe. Mam w Aldenach i sobie chwalę. Dainite w takich warunkach (właściwości trakcyjne) to o kant ... rozbić : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Oo to jest dobry pomysł na yanko z cordo.Takie jak te aldeny tylko może longwingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2017 Ja jednak 3mam kciuki za wprowadzenie prezentowanych wyżej 525 cordo na commadno sole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi