eye_lip Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Poproszę zboka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Tak się zastanawiam nad poziomem formalności połączenia zamszu z licówką. Mnie pasują zarówno do zestawów formalnych jak i luźnych. Jak to się ma do kanonu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Ja myślę, że najlepiej gdzieś po środku - zbyt mało formalne, na zestawy formalne w ścisłym słowa znaczeniu (kolor), a za mało "luźne" na zestawy mocniej casualowe (brak zdobień, cap-toe). Fajnie wypadną z "codziennymi" garniturami i w połączeniu z zestawami koordynowanymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Poproszę zboka 'Zboka' raz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Dziękuję. Te poprzednie to ciemny brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Czy mógłby ktoś podać mi długość wnętrza buta - rozmiar 8,5 last 960 ? Trzewiki 525 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 12 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Wnętrze bardzo trudno precyzyjnie zmierzyć, ale spróbuj wysłać prośbę na adres sklepowy patine.pl, a ktoś na pewno podejmie wyzwanie, albo doradzi w oparciu o wymiary stóp, które warto załączyć do wiadomości. Z innej beczki! Miało już w tym sezonie nie być, ale udało się zdobyć mały pakiet na crash testy Yanko Balmoral Boots na kopycie 915! Jeszcze dziś powinny pojawić się w ofercie. Pierwsi testerzy o usportowionych stopach chwalą, ale czekam na szerszy feedback, który wezmę pod uwagę planując kolekcje na kolejny sezon. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 To mogę wyrazić swoje preferencje, żeby na przeszyciu noska nie było ażurowania i ewentualnie górna część cholewki mogłaby być wykonana z ciemnobrązowego zamszu. Buty piękne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Balmorale idealne. Ażur i szkocka grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 No to jeszcze coś na szerszym kopycie, zanim odkopię jeszcze jakąś 915-tkę Yanko 561 (kopyto 962) Yanko 664 (kopyto 960) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Yanko 14742 na kopycie 915 Yanko 14776 na kopycie 915 ... i chyba czas na kawę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Deszcz wam padał w trakcie zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Sorry, taki mamy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Jeżeli kiedyś przyjdzie mi do głowy ustawić na tapetę zdjęcie butów, to istnieje duża szansa, że wezmę któreś z tej podstrony tematu. Wszystkie buty (a już w szczególności balmoral oxfords) wyglądają pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów… chyba się nie uda. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Jedyna nowość na kopycie 960 jest słabo reprezentowana jeśli chodzi o rozmiary :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów… chyba się nie uda. ja miałem się przespać z myślą o nowych balmoralach na 915, bo wcześniej myślałem raczej o połączeniu zamsz + skóra licowa... cóż, znając szybkość realizacji zamówień Patine, prędzej prześpię się z samymi butami w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów, nie potrzebuje butów… chyba się nie uda. Potrzebujesz, bo wszystkie Twoje buty że zdjęć mają już załamania skóry wskazujące na pojedyncze założenie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Potrzebujesz, bo wszystkie Twoje buty że zdjęć mają już załamania skóry wskazujące na pojedyncze założenie ... albo potencjał do powstania załamań ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Codextb Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Koledzy pomóżcie ! 14742 czy te wyżej TDM ? I rozmiar. Mam monki na kopycie 915 i są piękne. Dlugosc 43. Szerokość na styk i leciutki luz na dlogosci ale palca malego nie wcisne. I nie wiem czy w wiązanych brać też 43 czy może 42,5. Mam tez Loake 42,5 i są idealne. Boję się, że jak się rozbija to luz się powiększy. Ps. Wpadłem jak przysłowiowa śliwka w kompot z butami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Z moich doświadczeń wynika, że monki są luźniejsze niż modele wiązane na kopycie 915. Skoro masz monki, które są gładkie, to weź 14742, albo jedne z moich ulubionych 435. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Dopiero 11 dni od deklarowanych postanowień na Nowy Rok, a tu taka oferta/kolekcja "piękności"! Aż ciężko powiedzieć "NIE!". Udana kolekcja. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 Z informacji na stronie wynika, że te balmorale (http://patine.pl/yanko-706yh-burdeos-navy.html) są na kopycie 970. Jak wypada ono w porównaniu ze standardowym dla trzewików 960? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2016 Kopyto 970 to kompromis pomiędzy 960, a 915. Nie tak smukłe jak 915, ale też nie tak szerokie, jak 960. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi