fan_dobrego_buta Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Aron & Saphir-dziękuję. Nie ukrywam, że patrząc na stronę patine.pl, zakładałem, że Cambridge Niger są jaśniejsze niż Testa de Moro. Patrząc na zdjęcie porównanwcze, mam wrażenie, że jest na odwrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Na żywo jest całkiem podobnie, tyle tylko, że jasne "przecierki" w TDM, zwłaszcza mocnym słońcu dają takie ogólne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 23 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Yanko Longwing 610 ... zakochałem się Jakie kolory Waszym zdaniem powinny znaleźć się w stałej ofercie? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Wg mnie Cuero/TdM/Cambridge Niger 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 I burgund! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Są piękne i robią niesamowite wrażenie. Wg mnie wszelkie brązy, burgund, cuero i można w nich odlecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Ja jestem zachwycony Yanko Monk 915 TdM - spędziłem cały tydzień na wyjezdzie męcząc ten model. Rewelacyjne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Longwingi w ciemnym brązie Boxcalf Niger jak Yanko 558Y Niger - będą dobre na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 YANKO 204 Burdeos w rozmiarze UK 12 przypadkiem zostały na lodzie Wiem, że jest problem z takimi rozmiarami. Jak ktoś w potrzebie, zapraszam na priv zanim trafią do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Czy wiadomo już coś więcej na temat loafersów na kopycie 919 G? Będą dostępne w RTW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 W tym sezonie loafersów będzie niestety niewiele. O ile dobrze pamiętam pod koniec czerwca na 919G powinny wjechać w koniakowym zamszu. Zdecydowanie większy wybór planujemy pod przyszły sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Liczę na drugą połowę maja lub początek czerwca. Kolor tylko koniakowy. Reszta pod zamówienie. Termin się przesuwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Na razie nie mam potwierdzenia dostawy, ani przesunięcia. Strzeliłem z pamięci, bo nie mam pliku pod ręką. Zatem podtrzymuję na razie pierwszy deklarowany termin, bo jeszcze trochę czasu jest O ile dobrze pamiętam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Szkoda że w tym sezonie butów na lato jest niewiele, ale optymistycznie przyjmuję wiadomość, że w przyszłym będzie już większy wybór loafersów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Kilka nowych modeli YANKO już w ofercie. Double Monks Yanko 184 NegroW końcu monki na szerszym kopycie! Double Monks Yanko 184 Niger W końcu monki na szerszym kopycie 2 Lotniki Yanko 201 BurdeosJak na MTO to zbyt często musieliśmy wznawiać zamówienia Austerity Brogues Yanko 659 CueroTen kolor na razie badawczo, ale chyba ostatecznie wejdziemy szeroko. Austerity Brogues Yanko 659 NigerTu już rozmiarowo szerzej, bo opcja sprawdzona z bardzo pozytywnymi ocenami od strony zamawiających indywidualnie. Więcej grzechów nie pamiętam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 659 Cuero - Yes, Yes, Yes!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 6 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2015 Już ostrzę portfel na monki, ah ten brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Jest szansa aby - Lotniki Yanko 201 Burdeos - były dostępne do sprzedaży w tęgości G (bez konieczności wczesniejszego zamówienia) w ogólnej sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Niestety nie. Modele na kopycie 915 produkowane są tylko w tęgości F. Jedyne lotniki na w szerokości G to Yanko 549 - skóra burdeos na razie tylko na zamówienie w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 "zestaw obowiązkowy" już do mnie jedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Bedzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Mam nadzieję, że będą pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Czy jest ktoś szczęśliwym posiadaczem Yanko 306 w kolorze Navy (Box Calf) lub Yes Blue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_mal Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Planuję kupić trzewiki Yanko .Mam stopę 27.2 cm długości i nie wiem jaki rozmiar wybrać tz jak mam interpretować tą tabele rozmiarów ? czy jak np pisze 8,5 i 28 cm tzn ze jak mam stopę 27.2 to trzeba dodać jeszcze około 0.5 ? czy to już jest ze tak powiem dodane i jak piszę 28 cm to już z zapasem ? Ma ktoś podobny wymiar i mógłby doradzić jaki wybrać rozmiar tych http://patine.pl/yanko-653y-yes-cuero.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Przy podobnym rozmiarze noszę 8.5 (oksfordy yanko, 915). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi