wihajster Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2020 Jeżeli 960 pasuje Ci dobrze to nie masz wysokiego podbicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 W dniu 23.03.2020 o 22:32, Krzysiek_W napisał: to bardzo fajne buty, nie przejmuj się tą strukturą. każde drobny kurz czy zarysowanie nie będzie na nich tak widoczne jak na gładkich. Poniżej fotka, ale nie ukrywam że bardziej od tych, wolę te jasne, groszkowe. To świetne buty i sam się nad nimi zastanawiam. Podobaja mi sie także te Berwicki https://klasycznebuty.pl/pl/p/Berwick-4170-Brown-Derby/5798 Niemniej jakość przemawia za Yanko. Pytanie tylko jak z rozmiarówką i tęgością kopyta. Możesz opisać jakie inne buty nosisz z rozmiarami i jako to rozmiar. Ja akurat ma stopę z trzema palcami praktycznie tej samej długości wiec dość szeroko w czubie potrzebuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 6 minut temu, Forto napisał: Możesz opisać jakie inne buty nosisz z rozmiarami i jako to rozmiar. tak z grubsza TLB Alan 9,5 Yanko 306, 664, 960- 9,5 AS 109 - 10 Meermin Hiro - 9,5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 48 minut temu, Krzysiek_W napisał: tak z grubsza TLB Alan 9,5 Yanko 306, 664, 960- 9,5 AS 109 - 10 Meermin Hiro - 9,5 Super dzięki - to jeszcze pytanie o długość stopy bo wydaje mi się że możemy mieć podobne długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Forto napisał: Super dzięki - to jeszcze pytanie o długość stopy bo wydaje mi się że możemy mieć podobne długości. 283mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 6 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2020 W dniu 3.04.2020 o 20:02, Krzysiek_W napisał: 283mm Dziękuje za informację. Co prawda nie ucieszyłeś mnie bo z tego wynika że powinienem brać te janki w rozmiarze 10...a tego akurat niema.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXD Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 Cześć, Gdzie w Polsce mógłbym przymierzyć buty Yanko? Moze znacie jakieś sklepy/butiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 Możesz je przymierzyć gdzieś pod Stargardem Szczecińskim, z tego co pamietam. No i u siebie w domu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 @Nawrot , od jakiegoś czasu jest "tylko" Stargard 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 W obecnej sytuacji geopolitycznej nie liczyłbym na możliwość przymierzenia czegokolwiek gdziekolwiek poza własnym domem. Quote W związku z pandemią nie obsługujemy w siedzibie firmy klientów detalicznych. Zakupy możliwe są tylko poprzez sklep internetowy. https://patine.pl/webpage/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXD Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 Rozumiem, chodziło mi jednak o jakiś sklep, gdzie za jednym razem mógłbym przymierzyć kilka rodzajow. A Stargard jest dla mnie jednak zbyt odległym miejscem, może kiedyś przy okazji wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 W obecnym czasie nawet na miejscu jest to niemożliwe. Przed zarazą poza naszą siedzibą również ciężko, gdyż przyjęliśmy (przynajmniej na razie) alternatywną strategię rozwoju opartą na dystrybucji on-line. Obecnie już pewnym standardem jest, że klient zamawia kilka, a nawet kilkanaście par, po przymiarkach zostawia sobie najlepiej pasujące, a resztę zwraca (darmowa wysyłka powyżej 999PLN, darmowa pierwsza wymiana). Także jeżeli to możliwe, gorąco polecam. Jeżeli nie, można ewentualnie próbować umówić się z naszymi przyjaciółmi, którzy czasem pod klienta ściągają pary do siebie: @Krupa & Rzeszutko w Poznaniu, @Wielki Shoe w Warszawie. W takim przypadku zakupu należy dokonać oczywiście w wymienionych zakładach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svetherus Napisano 21 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Pytanie co do rozmiarówki. Chcę kupić monki yanko 306 kopyto 951 F. Pytanie o rozmiarówkę, bo wyszły mi dziwne rzeczy z mierzenia Stopę mam 266mm od pięty do czubka d.palca - mierzone jak w opisie na patine.pl. Wychodzi, że powinienem mieć rozmiar 6,5. Tyle, że WSZYSTKIE moje buty, każdej firmy to rozmiar 42 (za wyjątkiem sneakersów Lloyd - 41,5) - innymi słowy raczej 7,5 UK. Więc mam teraz poważny zgryz... Niestety to będzie moja pierwsza para Yanko dopiero... cóż poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 21 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Zamów 7 UK, w razie czego te 4 mm luzu Cię nie zabiją, a wygląda na to, że pół życia nosiłeś trochę większe buty. Ja w sumie zawsze zamawiam pół rozmiaru większe, ze względu na drobne dysproporcje w długości stóp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svetherus Napisano 21 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2020 ale porównując do innych rozmiarówek (chociażby u Milera, Monki) - 26,5cm - EU42 - UK8... więc stąd me zdziwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 21 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Co producent to trochę inne rozmiary. Pamiętaj, że na Patine warto zamówić dwie pary a niepasującą zwyczajnie zwrócić. Zalecenia samego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 21 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2020 @Svetherus ja mam monki na 915 w 7F przy stopie 260mm i są ciut za duże/luźne (wholecut już jest dobry przy identycznym kopycie i rozmiarze). Przy Twojej stopie celowałbym właśnie w 7F. Monki wybaczają Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej7 Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 Witam, proszę o poradę. Z Yanko mam już brązowe monki 306. Chętnie dokupił bym jasne brogsy, ale mam wątpliwości czy 435 czy 780. Które są bardziej odpowiednie to chino + koszula i sportowa marynarka? Ciekawsze wydają się 780-tki ale nie jestem zbyt obeznany w tych sprawach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 664 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 Myślę że jedne i drugie sprawdzą się tak samo dobrze. 435 są 100% klasyczne, 780 wyglądają trochę bardziej flamboyant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej7 Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 No cóż zamówiłem jedne i drugie zobaczymy w których będę czuł się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 Cześć, czy ktoś może kupował janki na oficjalnej stronie yanko.com ? jest tam jeden model, którego nie ma na patine.pl. ale strona wyświetla mi się z ostrzeżeniem dot. bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Szybkie pytanie, zejdzie się czy zwracać? Rozwarcie przyszwy w najszerszym miejscu to 2cm. Na lewej stopie trochę lepiej. Yanko 960g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerzy01 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 1 minutę temu, michasacuer napisał: Szybkie pytanie, zejdzie się czy zwracać? Rozwarcie przyszwy w najszerszym miejscu to 2cm. Na lewej stopie trochę lepiej. Yanko 960g Trochę się zejdzie, może z pół centymetra może nawet centymetr, ale raczej nie tyle. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 6 minut temu, michasacuer napisał: Szybkie pytanie, zejdzie się czy zwracać? Rozwarcie przyszwy w najszerszym miejscu to 2cm. Na lewej stopie trochę lepiej. Yanko 960g Jak kupione okazyjnie w dobrej cenie, to zostawić. (Okazja -> 70% ceny lub mniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi